rafal_super Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Wiem że ruszyło Fa i ze nie macie czasu,ale może znajdzie ktoś coś u mnie w skladzie ciekawego bo chętnie pohandluje.Nie na sprzedaż jedynie Artest,Blalock i Mccants Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 jesli ktos chcialby sie pozbyc niekorzystnego dla niego kontraktu, to mam do zaproponowania schodzacy po tym sezonie ponad 8 mln kontrakt Brandon'a Roy'a. dolaczyc do ewentualnej wymiany moze choc wcale nie musi, rowniez tegoroczny rookie, Cory Joseph. w zamian obojetnie jakiej dlugosci kontrakty, obojetnie jakiego wieku zawodnicy, obojetnie jak duza ilosc tych zawodnikow. grunt, aby salary sie zgadzalo i abym widzial korzysc owej wymiany dla siebie. tak wiec zapraszam na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ktos potrzebuje solidnego swingmana? Butler jakby co na sprzedaz rozmieniania banksa na drobne dalsza czesc:/ kontakt gg lub ew pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Rozwaze wymiane z udzialem Derona Williamsa. Prosze o jakies w miare konkretne oferty, nie w stylu 3 czy 4 zapchajdziur. Pisac jak cos na PW albo gg:3170479. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 poszukuje fajnego pg, do oddania mam spadające kontrakty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Szukam wypasionego SF, z dobrym defem i zbiórką, rzutem raczej out niż in. Przy dobrej ofercie w zamian mogą pójść DJ Augustin albo Marco Bellinelli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Mariona i Pietrusa mam na sprzedaż od zaraz.Pisać na PM. Oczekiwania-mogą być młodzi ,ale niekoniecznie lub picki,w sumie wszystko jest możliwe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas91 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 oddam Yi Jianlian'a mozna skladac tez oferty na innych moich grajkow najlepiej na gg: 865835 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Poszukuje dobrej klasy Point Guarda. Do oddania mam: C.Boozer, C.Brackins, S.Pavlovic, S.Jackson. Kontakt gg:3170479 (czesto jestem albo czesto tez niewidoczny), ew. PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Poszukuje młodego SF z perspektywami ;] Rozważę wszelkie propozycje. PW albo gg:1497900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam Do oddania Brandon Bass, Donatas Motiejunas i Jay Williams. Dodatkowo jako wypełniacze picki i mniej znaczący gracze. Oczekuje czegos konkretnego- żadnego rozmieniania na drobne. Najlepiej Jay + Bass/Motiejunas za bardzo dobrego guarda. gadu-663266 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Szukam klasycznego inside'owego wysokiego z dobra zbiorka, odbrona podkoszowa, w zamian z checia oddam solidnego ofensywnego Ronny'ego Turiafa ze spadajacym kontraktem. Ew mam jakis gosci do wyrowniania salary (Turiaf zarabia aby 4,7 mln$). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Szukam dobrego sg/sf, kontrakt nie ma znaczenia, może być najbardziej kiepski w grze, w zamian dam spadające kontrakty i jakiś pick też się znajdzie z I rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 sprzedam Brewera,za spadające kontrakty,mogą być bardzo kiepskie(nawet fatalne). Griffina też przy dobrej ofercie moge oddać ale za jakiegoś młodego zawodnika z perpektywami,nie za Stocktonów. Marion,Pietrus,Okafor,Kirilenko-do sprzedania przy bardzo korzystnych ofertach. Nie na sprzedaż jedynie Barnes,Duningan,Deron Ps.Cichy sprzątnął mi Wagnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Sf dobrze broniącego do INSIDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Oddam Luke Ridnoura za spadający kontrakt. Ewentualnie czekam na propozycje. Kontakt via gg (8983754) lub PM na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gm Utah Jazz Szukam dobrej oferty Priorytetem mógłby być perspektyczwiczy lub o ugruntowanej pozycji pf/c z blokiem. Ale przyjrzałbym się wszelkim wariantom!!! Zresztą koncepcji jest sporo. A do sprzedania ale bez parcia;] Sasha Vujacic pg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam do sprzedania Pick Miami 2015 razem z Brewerem.Oczekuje spadających kontraktów.Jak coś to pisać na gg 501779 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Oddam Chalmersa rozwaze każda ofertę ponieważ potrzebuje znaleźć coś do innej wymiany może akurat masz to coś ... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Ciągle mile widziany SF do s5 - ważny wypasiony def i rb, przyzwoity outside. Coś pokroju Rasharda, Mariona, Artesta (może być ktoś z młodych, którzy zapowiadają się na ich następców). W zamian mogą pójść nawet Bellinelli i DJ Augustin, więc oferta ciekawa. Poza tym jak ktoś chce zdobyć picki na kolejny draft, to mam NOH, Nets, Raptors i Bucks (top10 protected). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi