julekstep Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) Sonics: Carlos Boozer do oddania w pakiecie z 1st 2034 (top-3 protected) za CAP space Derek Smith do oddania w pakiecie z 2035 swapem za CAP space (ale tylko jeśli uda mi się opchnąć Boozera) David West do oddania za free (solidny podkoszowy z potencjałem 60) Edytowane 16 Września 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) Solidny defensywny C na spadającym kontrakcie 8,5 mln - Arvydas Sabonis - do wzięcia za pick 2 rundy / cap space Spadajace 16 mln Odoma też do wzięcia, może być to zmiana na kilka kontraktów. 8 godzin temu, gimmie napisał: @julekstep @Krzemo btw - możemy handlować prawami do zastrzeżonych zawodników? Nie. Ale możesz kombinować sign and trade. Edytowane 16 Września 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Nets mają trochę wolnych milionów mogę kogoś przygarnąć na spadającym jak ktoś chce zrobić czystkę + 1 rundowe picki na przyszłe lata Mogę komuś zrobi też sign and trade za 1 rundowe picki bądź prospecty To samo tyczy się Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Raptors mają około 40 milionów wolnego miejsca w salary także jestem w stanie przejąć kilka niechcianych kontraktów okraszonych pickami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Oddam: - Cap space, MLE itd - mogę handlować 2nd pickiem Poszukuję: - młodzież - picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Szukam wzmocnień na każdej pozycji z wyjątkiem sf. Payton również do opchnięcia, w razi gdyby trzeba było dograć salary. W ofercie cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 za wzięcie Boozera i Smitha Sonics dają: - pick 2034 (bez protekcji) - swap picków 2034 - 28 pick tego draftu kto pierwszy ten lepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Memphis rozważy wymianę Brada Millera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 A.Jamison dostępny za: Bramka 1) SG który jest porównywalnie zajebisty Bramka 2)PF który jest w pytke lepszy (a ja dopłaci jakimś gorącym pickiem a mam choćby Bucks czy lepszy z LaL/IND z przyszłego roku) Bramka 3) jakiś seksi backup C (ale na niższym kontrakcie) D.Brown dostępny: Bramka 1)Jakiś w pytke lepszy PG (patrz dopłata jak wyżej) Bramka 2) PG który jest ciut słabszy ale i ciut tańszy Bramka 3) spadający kontrakt z jakaś mini dopłata dla mnie Rozwaze również oddanie któregoś z dwójki R.Hollins lub C.Smith za jakiś pick i capspace Ogólnie szukam przede wszystkim seksi SG do Rondo (wiec musi zajebiscie rzucać i solidnie bronić) i rezerwowego Centra na niskiej (bardzo k**** niskiej) umowie mam picki i młode gwiazdy (rozważę oddanie Bargnaniego jeśli dacie mi coś seksi) a do tego w poczekalni sekretarkę z kawusią i pieguskami, wiec nie bójcie się pisać, chyba ze znowu ma was Wariato uprzedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Spurs wysłuchają ofert za: Ala Jeffersona. 21.7 ppg 12.6 rpg 3.1 bpg 0.471 fg% (jak na podkoszowego - rewelka w simce). Aktualny All Star i All NBA 3rd (drugi sezon z rzędu). Potencjał 66!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 W Milwaukee Bucks do oddania: 1. Jermaine O'neal - 2. Wilsona Chandler 3. Steve Novak 4. Monta Ellis 5. Dale Ellis 6. Brian Shaw 7. Aaron Brooks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 mam 8 baniek do wydania, chętnie przyjmę jakiś kontrakt dobrego gracza za pick/picki 1 rundy JAZZ 2033 i Jazz 2034, przy lepszej ofercie pick Lakers 2034,2035.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Payton do oddania za late 1st / free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Wysłucham ofert za Parkera, któremu kontrakt spada po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Nets mogą oddać pick 1 rynkowe z tego Draftu za picki na przyszłe sezony Mogą też wziąć kontrakty przeszkadzają plus 1 rynkowe picki za kase Rockets podobnie moga przygarnac plus do oddania wszyscy po z Jordanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Sacramento Kings chętnie przyjmie picki 1st rundowe, w obecnym drafcie, za 1st rundowe picki w przyszłości (2036 i pozniejsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Na blocku w Mavs - Boozer - za niego przyjmę kogoś pod kosz o podobnych skillach na minimalnie niższym kontrakcie w pierwszym roku [może być dłuższy kontrakt niż Booza całościowo ale ważne jest żebym zaoszczedził z 1,5 bańki w pierwszym roku trwania kontraktu], - pick 2034 [top 3 protected] Sonics - przyjmę jakiegoś pg/pf/c - mam jeszcze trochę miejsca w salary. Of korz ww. opcje mogą iść w pakiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 jakby co Frenczajs dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Jeśli ktoś chce oddać jakiś bardzo słaby kontrakt z dopłatą w postaci picków to Raptors są w stanie go przejąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Spadający kontrakt Mike Finleya czyli gracza na 22/23 PPG /6,3/3/1,4 st 47/83/40% ( grał w cieniu granta Hilla wiec to shooter na 26/27 punktów bo tyle kręcił gdy Hill mi spadł. ) z Dalszym Poprawnym potencjałem 53 / 11.000.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi