Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Solidnego Dee Browna wymienie na jakiegos kasztana z pickiem 35' lub 36' Jamison i Griffith wciaz dostepni Daniela Gibsona (potencjal A,21lat) oddam za frytki zapraszam na bazarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Update w Sacramento Kings: Do oddania cały czas: Keith Van Horn i Dikembe Mutombo. Dodatkowo Mookie Blaylock nie czuje się dobrze w nowym miejscu, wiec myśli o wymianie. Szukam podkoszowego albo rozgrywającego, lepszego niż moi obecni. Interesują mnie też picki 1st rundowe '32, '33, '34 i '35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Sergio Rodriguez 21 letni wirtuoz koszykówki z potencjałem A oddam za asset i spadającego gracza. oferte mogę połączyć z innymi graczami typu Reggie Lewis plus Isac Austin wiec zrzucić można dziada do 4.000.000 edit. Z TJ Fordem tez mogę połączyć co zrobiłoby i 9.000.000 Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Pippen nadal na blocku. Cena niewysoka, głównie interesują mnie spadające kontrakty zawodników którzy załapia się u mnie do rotacji, z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Ostatnia szansa na M. Sweetneya solidny back up PF/C. Bardzo tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Tylko kilka dni do trade deadline wiec dla przypomnienia: W Sacramento Kings do oddania: Dikembe Mutombo i Keith Van Horn. Najlepiej w pakiecie, ale przy dobrej ofercie moge rozwazyc pojedynczo. Przy ciekawej ofercie do oddania takze Mookie Blaylock. Interesuje mnie przede wszystkim dobry podkoszowy, w dalszej kolejnosci rozgrywajacy lub SF. Oczywiscie 1st rundowe picki z lat '32, '33, '34, '35 rowniez mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Spurs rozważą oferty za: PJ Tucker - ciekawy prospect na sf (dobra 3 i steale) Jason Smith - obiecujący pf z ciekawie rozłożonymi umiejętnościami Nate Robinson - szybki, skoczny prospekt (sg) z przechwytem, trójką i handlingiem Sam Cassell - spadający, solidny, ofensywny pg. Szukam kogoś pod kosz i pg z obroną. Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Tracy McGrady i Dirk Nowitzki wciąż dostępni w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Wysłucham ofert za Josha Howarda. Przyjemny płaski 3 letni kontrakt. W obecnym sezonie bardzo efektywny w skromnych minutach jakie dostaje, a przy większej roli może naprawdę pokazać co potrafi. Ostatnie campy to +25, a nadal ma 60 pkt potencjału, przez co niewykluczone, że chłop może wystrzelić jeszcze przed 30. W zestawieniu z jego relatywnie niskim kontraktem robi z niego solidne wzmocnienie za skromne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Principe napisał: Wysłucham ofert za Josha Howarda. Przyjemny płaski 3 letni kontrakt. W obecnym sezonie bardzo efektywny w skromnych minutach jakie dostaje, a przy większej roli może naprawdę pokazać co potrafi. Ostatnie campy to +25, a nadal ma 60 pkt potencjału, przez co niewykluczone, że chłop może wystrzelić jeszcze przed 30. W zestawieniu z jego relatywnie niskim kontraktem robi z niego solidne wzmocnienie za skromne pieniądze. Wyczyść skrzynkę bo mam młody zestaw spadających kontraktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Utah jazz Szukam jakiegoś Kozaka z grą na obwodzie 》80 oraz jump 》80, 3pt 》80 Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 56 minut temu, gimmie napisał: Utah jazz Szukam jakiegoś Kozaka z grą na obwodzie 》80 oraz jump 》80, 3pt 》80 Jaki parametr to gra na obwodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 13 minut temu, Tecu napisał: Jaki parametr to gra na obwodzie? Perimeter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 30 minut temu, gimmie napisał: Perimeter Czyli obrona, bo zabrzmiało jakby to był atak i się zdziwiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Oprócz Dirka i T-Maca jestem w stanie przejąć z dopłatą jakiś słaby kontrakt za co mogę oddać kilka spadających kontraktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 W Sonics wszyscy poza Millsapem do wzięcia -> tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Bulls M. Sweetney, fajny back up PF/C bardzo tanio Z. Randolph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Mam jakieś 15 milionów w spadających kontraktach, które mogę oddać także jak ktoś chce pozbyć się jakiegoś przepłaconego zawodnika i dorzucić mi jakiś asset to niech daje znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Miami Heat w walce z potworem 76ers potrzebują ostatniego ruchu. potrzeba mi Gwiazdorskiego Centra aby moc podjąć walkę z Shaqiem. Granger plus Rodriguez plus każdy dobry gracz rotacji a szczególnie spadający Campbell czy Finley / Kidd / Harper jako uzupełnienie mocnego nazwiska który pozwoli mi spróbować powalczyć z tym multiMiistrzem simki. znudzony w simce dominacja jednego klubu? Zadzwoń na Florydę. a na spokojnie zajrzyj w szablon Grangera i Sergio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Jestem dzisiaj na komputerze trochę czasu, więc jak jakiś PO team szuka wzmocnień to Stephen Jackson, Carlos Delfino, Leandro Barbosa czy Latrell Sprewell mogę wysłuchać ofert i coś ponegocjować. Paul Pierce, Rudy Gay czy Jose Calderon nie są na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi