Ashigaru Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 MILWAUKEE BUCKS Bucks mają do oddania Jerrego Stackhouse, Jareda Sullinger, Tayshaun Prince, DeSagna Diop oraz Jaya Williams. Rozważę również wymianę za Zacha Randolph, Davida Lee, Andraya Blatche, Andre Iguodala czy Monta Ellisa. W zamian za zawodników na rookie kontrakcie, spadające kontrakty i picki za lata 2031 i 2032. Okazja by za niewielki koszt pozyskać ciekawe wzmocnienie! Dodatkowo wymienię 1st r. picki z draftu 2030 na picki z 2031 lub 2032. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Sacramento Kings szukają przyzwoitego rozgrywajacego, z aspiracjami do pierwszej piątki. W zamian spadające kontrakty i picki. No chyba, że ktoś ma kogoś trochę lepszego do oddania, to wtedy mogę dać więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Szukam SFa do s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 szukam jakiegoś bardzo dobrego gracza, może być z ciężkim kontraktem, bo pewnie tylko tacy będą na handel:). W zamian oferuję spadające kontrakty i picki. GM LAKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Sacramento Kings szukaja zawodnikow na pozycje rozgrywajacego i ew. niskiego skrzydlowego. Szukamy konkretow. Do oddania Yao Ming + Stephen Jackson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 W Bostonie do oddania Mitch Richmond oraz Hersey Hawkins. Obaj mają spadające kontrakty i przyzwoite umiejętności. Szukam kogoś młodszego, może picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 W dniu 12.06.2019 o 15:33, GeDDo napisał: W Bostonie do oddania Mitch Richmond oraz Hersey Hawkins. Obaj mają spadające kontrakty i przyzwoite umiejętności. Szukam kogoś młodszego, może picki. Oferta nadal aktualna. Sprzedam za picki w dalszych latach. Mogę również przyjąć niewygodne kontrakty. Richmond i Hawkins mają natomiast spadające z prawami birda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Gm jazz: Pick jazz tego roku i schodzące ktoś chętny. Interesują mnie picki za 2,3 lata ew jakiś rim protector Edytowane 27 Lipca 2019 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Oddam dwa picki (jeden z pierwszej rundy oraz pierwszy pick 2nd r) za jeden w przyszłości. Oddam także - Cuttino Mobley, Jerrego Stackhouse, Kyle Korvera, Borisa Diaw, DeSegna Diopa - Pół darmo lub jako element wymiany za powyższe picki . Edytowane 20 Listopada 2019 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Rozważę przyjęcie jakiegoś niechcianego kontraktu jak grajek będzie fajny (lub będzie ciekawa dopłata). ok 17,5 bańki + spadające (6,5 Peja, 2,1 Dale Ellis) dają niezłe pole manewru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Jak ktoś chce Magloire za darmo, to oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Cały czas rozważę przyjęcie dobrych grajków na złych kontraktach. Ew. średnich grajków na złych kontraktach (jak będzie jakiś bonus ofc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Sacramento Kings rozważą oddanie Mitcha Richmonda. Mimo wieku cały czas fajne skille i przyjemny kontrakt (w porównaniu z poprzednim ). Poszukiwany w zamian rozgrywający lub SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Chętnie wymienię Magica Johnsona, Damona Stoudamire, rozważę także oddanie Billupsa (Memphis Grizzlies) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Jeżeli ktoś szuka: 1. Punktów ze skrzydła: mam do oddania Kyle Korvera i Peja Stojakovica - Obaj spadające kontrakty! 2. Rezerwowego PF'a: mam do oddania Davida Lee oraz Andray Blatche. 3. Rezerwowego SG: mam do oddania Jerrego Stackhouse na spadającym kontrakcie. 4. Picków w następnym drafcie - mam ich aż 6 - z 3 mogę się pożegnać. W zamian młodych, gorszych zawodników ze spadającym kontraktem oraz picki (potencjalnie lepsze niż mam). Promocje można mieszać, a dodatkowo mam 5 mln do wykorzystania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Oddam Ewinga i Griffitha- tanio taniutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Oddam Josha Howarda. Ostatni rok Rookie Contractu, przyjmę jakiś fajny backup na SG/SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) @Principe Wyczyść skrzynkę Edytowane 22 Stycznia 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 2 godziny temu, SlaKB napisał: @Principe Wyczyść skrzynkę już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Panowie, jak ktoś szuka dobrego scorera z 2/3 to Griffith wciąż dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi