Krzemo Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja Nuggets ogłaszają: Lu Dort Jonas Valanciunas Jalen Johnson, tutaj drogo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja W dniu 19.05.2026 o 23:00, LAF napisał(a): #15, #17, #20 - 2nd dostępne Oddam za free. Kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Pick Wolves takze ciagle dostepny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Oddam 26 pick draftu za dowolny future 1st pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Jak finanse zaczną uciskać budżety Panom wyżej, to ja jakiegoś first picka mogę za darmo przyjąć ewentualnie A póki jeden gracz jest dostępny to mogę i 2nd roundera dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Ja też mogę dać 2runde za jakiś pick z tego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Mogę oddać 2. rundę za jakiś future 1st! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja 13 minut temu, profesora napisał(a): Ja też mogę dać 2runde za jakiś pick z tego draftu 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Mogę oddać 2. rundę za jakiś future 1st! A Ja oddam AŻ TRZY i to ZA DARMO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja 34 minuty temu, LAF napisał(a): A Ja oddam AŻ TRZY i to ZA DARMO ! Ja wytarguje 3* 1st to biorę. Ale tylko future i z szansami na lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Mam mnóstwo talentów z ostatnich draftów i pickow w kolejnym, przez co brak mi slotów. Möge oddać kilku za jednego gracza/dwóch graczy. Nie muszą być z pierwszych stron gazet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Ze względu na kasę - oddać aktualny pick za futurę 2nds kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja GIANNIS Jeszcze się nie rozpakował i może kupić od razu bilet gdzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Sobota o 14:27 Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:27 Heat Szukam wzmocnień, żeby skończyć z szorowaniem na dnie tabeli. Pomóż zdobyć mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano Niedziela o 11:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:08 Ktoś może ma ciekawego pfa mogę przygarnąć jak chcecie zwolnić salary lub na zasadzie sign and trade z fa mogę dla was zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Mogę porozmawiać o Bridgesie lub Mobleyu szukam lekkich oszczędności lub wymiany 2,3 za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Jaylen Brown oraz Tyus Jones szukają nowego domu. Kogo oczekuje w zamian? W szczególności młodszego PG. W przypadku dobrej oferty mogę dorzucić pick w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi