Ice23 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia W Sacramento Kings cały czas niezmiennie Giannis Antetokounmpo poleca się przed trade deadline. Za innego all stara albo za dwóch zawodników do pierwszej piątki. Picki mnie nie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Kupię coś sensownego do rotacji pod kosz za okolice minimum - w zamian spadające kontrakty. Ewentualnie mogę ruszyć Hardena, ale tutaj bez ciśnienia, bo żre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Rozmienie Gilesa, spadające 8mln na kilka mniejszych, mogą być dłuższe umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Noel do wzięcia ale nietanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Piątek o 05:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 05:53 W Sacramento Kings Giannis Antetokounmpo poleca się do wymiany. Za innego all stara albo za dwóch zawodników do pierwszej piątki. Picki mnie nie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Tyler Herro po bardzo dobrych PO , czołowy strzelec w lidze do wzięcia. Szukam kogoś na SF / PF. Nie ma pośpiechu więc możecie szykować swoje assety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 59 minut temu Udostępnij Opublikowano 59 minut temu Amen do wzięcia - interesują mnie głównie picki w tym przypadku Hali też do wzięcia - interesują mnie wysocy przede wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi