matiwrona Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Mam wolną kasę - mogę kogoś zatrudnić na Sign And Trade ale proszę o konkretne oferty bo wiem, że jako jeden z nielicznych mam kasę i mogę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Bucks Cody Williams oraz Harry Giles. Wymienię każdego z nich za dwóch lub trzech zawodników. Jeśli oferta będzie sensowną - dopłacę pickiem. Edytowane 29 Stycznia przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Oddam w dobre ręce Hardena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Huerter do oddania za assety / uzupełnienie składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Heat Wszyscy na sprzedaż - na pewno oddam Seymoura - wybór męża w drafcie wiedziałam żeby go nie brać Edytowane 8 Lutego przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego W Sacramento Kings cały czas do oddania Giannis Antetokounmpo. Za innego all stara na obwód. Jest też opcja za dwóch zawodników, do pierwszej piątki. Także Myles Turner do oddania. Tu są dostępne różne możliwości, więc proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Oubre po campach +40 na sprzedaż TANIO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Mogę oddać spadające za kogoś do wzmocnienia pierwszej piątki na pozycję pf lub sg. do oddania wszyscy gracze po za: castle i ware no i sochan ciężki do wyciągnięcia jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego jak ktoś chce sobie poprawić rotację to za spady + assety do oddania: Holiday, Griffin, Payne, Kuzma, Mogbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Rozważę oddanie Maxeya oraz Noela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Jak ktoś chce opchnąć jakiegoś wysokiego to zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Keldon Johnson i Dani Avdija TANIO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego pozyskam wysokiego gracza do s5 najlepiej, moge dac któregoś z moich młodych grajków (poza Szefem Earniem), jak będzie to starter to do wzięcia nawet Noble (po campach +45 i 100 potencjału) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 5 minut temu, Qcin_69 napisał(a): pozyskam wysokiego gracza do s5 najlepiej, moge dac któregoś z moich młodych grajków (poza Szefem Earniem), jak będzie to starter to do wzięcia nawet Noble (po campach +45 i 100 potencjału) WYSOKI Z ORLANDO JUŻ DO CIEBIE IDZIE: pakuj tego Nobla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Cavs do konca waiversow aktywni na trade market Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Magic szukają jakiegoś fajnego, perspektywicznego (co najmniej 2 lata rookie kontraktu!) rozgrywającego co oferujemy? - Jaylen Wells po fajnych campach -> 232 scoring, przyzwoita obrona i jeszcze 72 potencjału (do podbicia!) - Bud Palmer, tegoroczny rookie -> ciekawy SF/PF tweener z 80 potencjału bez większych red flagów (jak nie skiepści wybitnie 2 kolejnych campów to powinien być fajnym rotacyjniakiem/starterem-fillerem) - Jaden Springer i jego MLE* na kolejnym FA -> ciekawy 3&D wing z ciągle niezłym potencjałem (62) - Earl Shannon i jego możliwość uzyskania birdów -> fajny stricte ofensywny prospekcik (223 scoringu + 76 handlingu) na śmiesznym kontrakcie. Wg Insiderów jeden z większych steali drugiej rundy draftu - 1st pick Jazz 2050 - 1st pick Mavericks 2050 (top8 prot) - 1st pick Raptors 2051 (top3 prot) - 1st pick Sonics 2053 - czyli ŚWIĘTY GRAAL SIMKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Magic szukają jakiegoś fajnego, perspektywicznego (co najmniej 2 lata rookie kontraktu!) rozgrywającego co oferujemy? - Jaylen Wells po fajnych campach -> 232 scoring, przyzwoita obrona i jeszcze 72 potencjału (do podbicia!) - Bud Palmer, tegoroczny rookie -> ciekawy SF/PF tweener z 80 potencjału bez większych red flagów (jak nie skiepści wybitnie 2 kolejnych campów to powinien być fajnym rotacyjniakiem/starterem-fillerem) - Jaden Springer i jego MLE* na kolejnym FA -> ciekawy 3&D wing z ciągle niezłym potencjałem (62) - Earl Shannon i jego możliwość uzyskania birdów -> fajny stricte ofensywny prospekcik (223 scoringu + 76 handlingu) na śmiesznym kontrakcie. Wg Insiderów jeden z większych steali drugiej rundy draftu - 1st pick Jazz 2050 - 1st pick Mavericks 2050 (top8 prot) - 1st pick Raptors 2051 (top3 prot) - 1st pick Sonics 2053 - czyli ŚWIĘTY GRAAL SIMKI Płacę podwójnie za każdego takiego młodego Oferta całkowicie i w 100% poważna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Płacę podwójnie za każdego takiego młodego Oferta całkowicie i w 100% poważna!!! nie masz picków Sonics (te top15 prot to pls xD), więc nie jesteś w stanie tego przebić o jakimś dublowaniu nie wspominając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): nie masz picków Sonics (te top15 prot to pls xD), więc nie jesteś w stanie tego przebić o jakimś dublowaniu nie wspominając mam future picki Bulls!!! a to jest porównywalne jak nie jeszcze bardziej cenne! i mam ich chyba nawet trzy sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego backup lub starter na PF/C jeszcze poszukiwany - mogę ruszyć jakiś pick jak to bedzie ktoś konkretny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi