Reikai Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Sonics 53 na stole - szukam wzmocnienia na juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Josh Green dostepny w wymianach Edytowane 10 Listopada przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Listopada Udostępnij Opublikowano 11 Listopada Ostatni dzień aby tanio zgarnąć Brogdona !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Listopada Udostępnij Opublikowano 11 Listopada Sacramento Kings cały czas maja na wymianę Jalena Durena. Tylko za top prospekta na rookie kontrakcie, najlepiej na obwod. Dziadki na 100letnich kontraktach za +20M mnie nie interesują. Picki także nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada Udostępnij Opublikowano 11 Listopada (edytowane) W Magic dostępni! (za picki, prospekty itp) Saddiq Bey -> 234 scoring + 60 handling + solidny all-arounder, co daje fajnego SFa na poziomie starter/3cia opcja bez żadnej czerwonej flagi na przyjemnym kontrakcie Kris Dunn -> fajny rotacyjny guard, idealny 6th man bez czerwonych flag Cameron Payne -> kolejny przyjemny combo-guard do rotacji z przyjemnym kontraktem. Championship DNA Andre Drummond -> wybitna zbiórka (99/98), jeśli masz braki w tym elemencie to będzie jak znalazł Russell Westbrook -> kto ma wiedzieć ten wie, ale tu - ze względu na wysokość kontraktu - deale będą bardziej wymagające. tu do każdego w ramach trejdu mogę dodać młodych Rollinsa i Tshiebwe jak ktoś chce zaryzykować (jakby co będą do zwolnienia za free na FA) dodatkowo za jakikolwiek spad: Kendrick Nunn -> Fajny scoring punch (231 scoring + 65 handling) z ławki nowe nabytki -> Santos i Wright mogą być uwzględnieni jako fillerzy w trejdach! Edytowane 11 Listopada przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 11 Listopada Udostępnij Opublikowano 11 Listopada W heat dostępny wszyscy za wzmocnienia picki również dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada (edytowane) Kolejna przegrana bulls! zamienię ich pick 49 za wzmocnienie Edytowane 13 Listopada przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 Listopada Udostępnij Opublikowano 14 Listopada Butler na bloku - szukam kołka pod kosz nie koniecznie do S5 - mogę zgodzić się na multiway i dłuższe kontrakty. Za bardzo dobre oferty również mam picki do wydania zapraszam do mnie bądź do @Pablo81 bo przez niego sporo tradow jednak idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Listopada Udostępnij Opublikowano 14 Listopada Bey i Dunn -> fajna para solidnych rotacyjniaków za gracza/pakiet graczy z max dwuletnimi kontraktami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Listopada Udostępnij Opublikowano 14 Listopada Avdija z bonusem w postaci Podziemskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Listopada Udostępnij Opublikowano 15 Listopada Oddam swój najbliższy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Listopada Udostępnij Opublikowano 15 Listopada W Rockets wszyscy dostępni do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 15 Listopada Udostępnij Opublikowano 15 Listopada Sacramento Kings cały czas szuka nowego domu dla Julena Durena. Dotychczasowe oferty dupy nie urywały, wiec jak coś, to bardziej musicie sie postarać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Niedziela o 07:17 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:17 W dniu 14.11.2025 o 09:54, profesora napisał(a): Butler na bloku - szukam kołka pod kosz nie koniecznie do S5 - mogę zgodzić się na multiway i dłuższe kontrakty. Za bardzo dobre oferty również mam picki do wydania zapraszam do mnie bądź do @Pablo81 bo przez niego sporo tradow jednak idzie. Również z chęcią wymienię przyszłościowe picki na coś z najbliższych draftów - przebudowy ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Poniedziałek o 09:36 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:36 Jakby ktoś chcial Biyombo, to słucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Poniedziałek o 17:54 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:54 Rozwaze sprzedaz Cason Wallace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano Poniedziałek o 19:11 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:11 Bucks wysłuchają ofert za swoich zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Czwartek o 08:36 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:36 Po dzisiejszym meczu z Rockets, w Bulls wszyscy zawodnicy sa na sprzedaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano Czwartek o 19:09 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:09 Pogadajmy o Randlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Jordan Bell Danny Green Tanio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi