Skocz do zawartości

Oddam/poszukuje

Xamel

Rekomendowane odpowiedzi

W Magic dostępni! (za picki, prospekty itp)

Saddiq Bey -> 234 scoring + 60 handling + solidny all-arounder, co daje fajnego SFa na poziomie starter/3cia opcja bez żadnej czerwonej flagi na przyjemnym kontrakcie
Kris Dunn -> fajny rotacyjny guard, idealny 6th man bez czerwonych flag
Cameron Payne -> kolejny przyjemny combo-guard do rotacji z przyjemnym kontraktem. Championship DNA
Andre Drummond -> wybitna zbiórka (99/98), jeśli masz braki w tym elemencie to będzie jak znalazł
Russell Westbrook -> kto ma wiedzieć ten wie, ale tu - ze względu na wysokość kontraktu - deale będą bardziej wymagające.

tu do każdego w ramach trejdu mogę dodać młodych Rollinsa Tshiebwe jak ktoś chce zaryzykować (jakby co będą do zwolnienia za free na FA)

dodatkowo za jakikolwiek spad:

Kendrick Nunn -> Fajny scoring punch (231 scoring + 65 handling) z ławki

nowe nabytki -> Santos i Wright mogą być uwzględnieni jako fillerzy w trejdach!

Edytowane przez julekstep

W dniu 14.11.2025 o 09:54, profesora napisał(a):

Butler na bloku - szukam kołka pod kosz nie koniecznie do S5 - mogę zgodzić się na multiway i dłuższe kontrakty. Za bardzo dobre oferty również mam picki do wydania :) zapraszam do mnie bądź do @Pablo81 bo przez niego sporo tradow jednak idzie. 

Również z chęcią wymienię przyszłościowe picki na coś z najbliższych draftów - przebudowy ciąg dalszy :)