kuba2419 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Kupie picki Hawks w latach 2050-53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Sacramento Kings rozważą oddanie Jalena Durena - przedstawiać nie trzeba. W zamian szukam ofensywnego zawodnika. Może być na rookie kontrakcie - wtedy 1 za 1. Może być też na wysokim kontrakcie. Mam kilku ciekawych zawodników do dodania (m. in. Josh Richardson, Miles Turner, CJ McCollum, Derrick Favors, Klay Thompson). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października 5 godzin temu, kuba2419 napisał(a): Kupie picki Hawks w latach 2050-53 mam wszystkie! daj cos ciekawego to sie dogadamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października Heat: dostępny Butler, McDaniels, Murray, Ayton, o resztę zawodników również można pytać. Za ciekawych zawodników również dostępne są picki (bulls, ptbl/spurs, heat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Do oddania Tony Bradley (13,5pkt, 9,5zb) oraz Denis Smith Jr. w zamian za zawodników z spadającym kontraktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Malcolm Brogdon 21.4ppg i 10.1ast Kendrick Nunn 24.5ppg Wysłucham ofertę, również za resztę kasztanow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Sacramento Kings szukają podkoszowego. Defensywnego, więc blok i PostD muszą być na przyzwoitym poziomie. W zamian ktoś z zawodników: Josh Richardson, Klay Thompson, CJ McCollum. Przy ciekawej ofercie także future 1st rd pick dostępny (od 2051) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada (edytowane) Dostepni wszyscy poza Barnesem i Zachiem (+ Jabari tylko przy upgrejdzie). masa vetow na przyjemnych kontraktach Szukam zdolnej mlodziezy (przy super ofertach dorzucam pick!), priorytet to PG, ale inne pozycje (poza SF) tez mile widziane! DAJ SOBIE SZANSE NA MISIA! Edytowane 2 Listopada przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada (edytowane) Szukam wyjscia z dupy *protip - jestem w trakcie przeprowadzki I duzo pracuje, wiec jest spora szansa na dymanko przy dealu, bo nie ogarniam co sie dzieje. Wolalbym jednak jakis zmian, ktore sprawia ze nie bedzie takiej kompromitacji jak teraz xD wiec zglaszajcie sie z pomoca, by wskrzesic Bulls (Au) ! Wszyscy na stole oprocz Haliburtona. Edytowane 2 Listopada przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 16 minut temu, Reikai napisał(a): Szukam wyjscia z dupy *protip - jestem w trakcie przeprowadzki I duzo pracuje, wiec jest spora szansa na dymanko przy dealu, bo nie ogarniam co sie dzieje. Wolalbym jednak jakis zmian, ktore sprawia ze nie bedzie takiej kompromitacji jak teraz xD wiec zglaszajcie sie z pomoca, by wskrzesic Bulls (Au) ! Wszyscy na stole oprocz Haliburtona. Mam do oddania tegoroczny pick bulls xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano Piątek o 11:20 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:20 Cavs: podpisałem za dużo dobrych guardów na ławkę i nie grają - rozier, seth curry, neto jak ktoś ma niedobór i dobrego PF/C na ławkę to chętnie się zamienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano Piątek o 11:22 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:22 Jakby ktoś chciał Townsa, to zamieniam się w słuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Piątek o 16:00 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:00 Mam wrazenie, ze 100 osob pyta mnie o Haliburtona, wiec wyslucham I 101. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano Piątek o 19:10 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:10 Mam nadmiar mięsa pod koszem, więc jak ktoś chce pozyskać coś do rotacji, to zapraszam. Sullinger, Poeltl, Oden na blocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano Sobota o 12:49 Udostępnij Opublikowano Sobota o 12:49 Wysłucham ofert za: Jonathan Kuminga Jamal Murray Jaden Ivey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Sobota o 19:12 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:12 Brogdon na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 20:44 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:44 1 godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Brogdon na sprzedaż Co Ty nie powiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Sobota o 20:45 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:45 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Co Ty nie powiesz? A to już TR nie powinien wjechać dla niego i Nunna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 20:46 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:46 Teraz, kuba2419 napisał(a): A to już TR nie powinien wjechać dla niego i Nunna? Wlasnie wjechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) ANTHONY EDWARDS - za kogoś na inna pozycję, o porównywalnej klasie lub top prospekt. BRANDON MILLER - 23.8 jako starter w ostatnich 5 meczach (nie grał jako opcja w ataku w 3 z nich). Za porównywalnej klasy prospekt na inną pozycję. GREG MONROE - 11.2/12.7 na fajnej umowie (MLE) za młodzież lub Pick. Edytowane 14 godzin temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi