Skocz do zawartości

Oddam/poszukuje

Xamel

Rekomendowane odpowiedzi

Sacramento Kings rozważą oddanie Jalena Durena - przedstawiać nie trzeba. W zamian szukam ofensywnego zawodnika. Może być na rookie kontrakcie - wtedy 1 za 1. Może być też na wysokim kontrakcie. Mam kilku ciekawych zawodników do dodania (m. in. Josh Richardson, Miles Turner, CJ McCollum, Derrick Favors, Klay Thompson).

Sacramento Kings szukają podkoszowego. Defensywnego, więc blok i PostD muszą być na przyzwoitym poziomie. W zamian ktoś z zawodników: Josh Richardson, Klay Thompson, CJ McCollum. Przy ciekawej ofercie także future 1st rd pick dostępny (od 2051)

Dostepni wszyscy poza Barnesem i Zachiem (+ Jabari tylko przy upgrejdzie).

masa vetow na przyjemnych kontraktach

Szukam zdolnej mlodziezy (przy super ofertach dorzucam pick!), priorytet to PG, ale inne pozycje (poza SF) tez mile widziane!

DAJ SOBIE SZANSE NA MISIA!

Edytowane przez julekstep

Szukam wyjscia z dupy

*protip - jestem w trakcie przeprowadzki I duzo pracuje, wiec jest spora szansa na dymanko przy dealu, bo nie ogarniam co sie dzieje.

Wolalbym jednak jakis zmian, ktore sprawia ze nie bedzie takiej kompromitacji jak teraz xD wiec zglaszajcie sie z pomoca, by wskrzesic Bulls (Au) !

Wszyscy na stole oprocz Haliburtona.

Edytowane przez Reikai

16 minut temu, Reikai napisał(a):

Szukam wyjscia z dupy

*protip - jestem w trakcie przeprowadzki I duzo pracuje, wiec jest spora szansa na dymanko przy dealu, bo nie ogarniam co sie dzieje.

Wolalbym jednak jakis zmian, ktore sprawia ze nie bedzie takiej kompromitacji jak teraz xD wiec zglaszajcie sie z pomoca, by wskrzesic Bulls (Au) !

Wszyscy na stole oprocz Haliburtona.

Mam do oddania tegoroczny pick bulls xD

ANTHONY EDWARDS - za kogoś na inna pozycję, o porównywalnej klasie lub top prospekt.

BRANDON MILLER - 23.8 jako starter w ostatnich 5 meczach (nie grał jako opcja w ataku w 3 z nich). Za porównywalnej klasy prospekt na inną pozycję.

GREG MONROE  - 11.2/12.7 na fajnej umowie (MLE) za młodzież lub Pick.

Edytowane przez Pablo81