Krzemo Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października @Koelner @Sylvinho. @kahR @geniuz @Reikai @profesora @MarcusCambyx2 @kolader przejmę dwa picki 2nd - wystarczy mnie wywołać w temacie z transferami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października Ktoś chce sign and trade pisać za picki i młodych mogę złożyć komuś ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października 2 minuty temu, matiwrona napisał(a): Draymond Green z chęcią zmieni drużynę jak coś Tutaj lisz a nie w transferach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Tutaj lisz a nie w transferach Sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Mam nadal 14 mln jak ktoś by chciał jakieś sign and trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Wszyscy w heat dostępni interesują mnie picki przyszłościowe bądź prospekty Butler, Jokic i Dinwiddie to topka julkowego rankingu, chociaż nie wiem czy to reklama czy nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Mogę pomyśleć o sprzedaży Sabasa za jakiegoś defensywnego centra, lub pg do s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Bam Adebayo za kolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Chcesz Vassella? Nie przepłacaj z pośrednikiem. Najlepszy deal uzyskasz u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Ostatni moment na Dinwiddiego gdyż jest już spakowany i bilet na wylot kupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) Dalej w heat wszyscy dostępni, razem z tymi zawodnikami z tradu czyli McDaniels, Wallace, Missi, Murray. Chociaż bardziej wolałabym sprzedać Jokica - mogą być spady i picki, bądź jakiś prospekt top5. Butler to samo co za joka. Nie chce długich kontraktów Edytowane 11 Października przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Sacramento Kings mają do oddania: Onyeka Okongwu oraz CJ McColluma. Ten pierwszy najlepiej za dwóch zawodników do rotacji (grywalni, nie jakies niepotrzebne spady). Drugi bardziej 1 za 1 ale jest tez opcja za dwoch do rotacji. Mogą być drożsi, bo mam wolny cap space (taka opcja dziś do 22) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Sixers rozważą oddanie Victora Oladipo i PJa Washingtona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Października Udostępnij Opublikowano 12 Października W Rockets każdy dostępny, można pytać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Października Udostępnij Opublikowano 12 Października Cavs - seth curry (4,5mln, rok) + pick denver'50 - potrzebuje solidego SF, i generalnie dobrych rezerowowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Kupie dobrych zawodników od sfrustrowanych GMów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października (edytowane) 9 godzin temu, eMeS napisał(a): Kupie dobrych zawodników od sfrustrowanych GMów Sprzedam zawodników sfrustrowanym GMom W heat wszyscy dostępni, można pisać Edytowane 14 Października przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października (edytowane) Sacramento Kings szukają, wysokiego z bardzo dobrym blokiem, przede wszystkim - 90 minimum. Do oddania gama zawodników takich jak np. CJ McCollum, Derrick Favors, Klay Thompson, Onyeka Okongwu i inni. Wszystko zależy, o kim mowa. Zapraszam do rozmów. Edytowane 14 Października przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Jak ktoś szuka spada za jakiś dłuższy kontrakt to wymienię Poetela , mogę dorzucić jakieś picki za coś ciekawego albo przyjąć kogoś przepłaconego, ale rotacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października szukam przepłaconego, ale grywalnego SG za spady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi