Braveheart22 Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Phoenix Suns. Last minute! Mogę oddać swój tegoroczny 1st za jakiegoś konkretnego centra na niskiej umowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Sobota o 15:41 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:41 Moge porozmawiac o oddaniu Randla lub Hartensteina po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Niedziela o 13:11 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:11 Mam cap space więc mogę komuś podpisać kogoś z FA za future assety, również tegoroczny pick Rockets który dostaną jest do wyjścia również za future assety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Poniedziałek o 14:26 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:26 Dennis Schroeder do wyciągnięcia tanio. Przypominam, mam cap space więc mogę komuś podpisać kogoś z FA za future assety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Poniedziałek o 15:43 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:43 Jeżeli ktoś chce to oddam mój tegoroczny pick za jakiś daleki pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Poniedziałek o 20:44 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:44 No to lecimy dalej. Willy Hernangomez do wyciągnięcia za jakieś future assety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Wtorek o 09:17 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:17 (edytowane) Jak ktoś szuka pierwszej opcji, która robi >28PPG na kosmicznych procentach, to KYRIE IRVING dostępny w wymianach. TANIO! Irving to aktualny All-Star!!! Edytowane Wtorek o 10:28 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Wtorek o 13:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:26 Ból Ból z pickiem za miejsce na FA lub jakiegoś kota (może być przepłacony) na PF/C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Wtorek o 13:35 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:35 Nikola Vucevic idealny backup na spadającym kontrakcie (9,5mln) TANIO do tego mam jeszcze jakieś 27mln wolnych w salary gdyby ktoś chciał kogoś oddać ale nie interesują mnie picki z najbliższego draftu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano Wtorek o 14:45 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:45 Za darmo lub pół darmo mam do oddania: Peytona Watsona, Kendricka Nunna, Jordana Goodwina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi