Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 54 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Sabonis wciąż na bloku! bez bloku na bloku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Sacramento Kings rozważą oddanie Jalena Durena. Po ostatnich campach +59 i jeszcze w c*** potencjału, nie będą to tanie rzeczy interesuje mnie ktoś także na rookie kontrakcie, tylko na obwód SG/SF ew. ofensywny PF. Nie ma ciśnienia, że muszę go natychmiast oddać, wiec proszę o konkretne oferty. Bez zawodników, których w przeszłości nie chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca Wymienię aytona na jakiegoś SG bądź bardziej blokujacego C niż rzucającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Nie oddaje swoich pickow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Rockets Jrue Holiday Cj McCollum Eric Bledsoe Nikola Vucevic Cason Wallace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca CJ McCollum wciąż dostępny do wymiany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Zapraszam na bazarek do LAC Niedostępni: Robert Williams III i Scoot Henderson. Raczej niedostępni/ tanio nie będzie: Luguentz Dort, Jaden Ivey Reszta zawodników dostępna. Zapraszam z ofertami, nie odpowiadam na wiadomości, w stylu co bym chciał za X zawodnika itp. Edytowane 2 Lipca przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 5 godzin temu, Pablo81 napisał(a): W obliczu ostatnich wyników na bloku lądują: Poeltl, Henson i Rubio. Zapraszam do składania ofert! Jest/było za dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Oddam mój tegoroczny pick za kogoś na SG, szukam kogoś lepszego od obecnych zawodników w moim składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Jusuf Nurkic na sprzedaż w zamian mogę przyjąć jakieś nieprzyjemny 2-3 letni kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Jalen Smith Austin Reaves W pakiecie albo osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca W Wolves, z braku minut, do oddania: Devin Vassell Tony Wroten W zasadzie nikt nie jest nietykalny, to tylko kwestia zwrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Austin Reaves na sprzedaż, ale tanio nie będzie bo to ponoć future allstar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca N. Richards - może zmienić klub jak wpadnie ciekawa oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Sobota o 18:06 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:06 Oddam Olivier-Maxence Prosper i Jaylen Clark do przejęcia wraz z 2rd pickami w najbliższym drafcie. Olivier kontrakt na trzy lata po 540 850 w każdym roku a Jaylen 565 850 również na trzy lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Sobota o 20:27 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:27 Mobley i Brogdon dostępni w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Wtorek o 19:22 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:22 Sacramento Kings mają do oddania Jamesa Wisemana. W zamian chcę też kogoś, na rookie kontrakcie, z potencjałem, na pozycje o obwodowe 1-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Środa o 10:34 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:34 #5 ostatniego draftu - Cason Wallace - dostępny za kogoś na rookie kontrakcie na inne pozycje lub z nieco mniejszym potencjałem, ale bardziej gotowego do gry. Jak trafi się fajny gracz, to może być nieco droższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 37 minut temu Udostępnij Opublikowano 37 minut temu Jarrett Allen do wzięcia za kogoś z ciut lepszą zbiórka i blokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi