Szulim Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Boston szukam SG - mam jeszcze sporo 1stów na wymianę i resztki młodzieży także zapraszam do rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Oddam Lauriego Markkanena za centra do wyjściowej 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Pick Raptors 2048 (protekcja top 10) na stole. Mogę wciągnąć fajnego gracza w cap space, najlepiej na pozycję PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Po za sochanem każdy do oddania w tym świeżo pozyskany mccollum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Sacramento Kings ma do oddania jednego, z dwóch swoich, młodych podkoszowych: Jalen Duren albo James Wiseman. Szukam w zamian kogoś, na inne pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca W Cavs : Nurkic, Klay Thompson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Po za sochanem każdy do oddania w tym świeżo pozyskany mccollum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Środa o 21:56 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:56 wysłucham ofert za Amena Szukam wysokiego, najlepiej na RC z porównywalnym potencjałem co Amen (czyli na gracza z top5 na swojej pozycji) Warunek- gracz musi być rozwojowy żeby się w timeline drużyny wpisywał Jeśli nazwisko będzie mocne to mogę ruszyć któryś z pickow, czy to Kings, czy to Sonicks // Rozwaze również wymianę Jalena Williamsa na kogoś z podobnym potencjałem ale bardziej sfokusowanym na ofensywę - pozycja SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano Czwartek o 12:00 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:00 Wolves szukają konkretnego SFa. Wszyscy dostępni. Wyłącznie konkretne propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Czwartek o 12:20 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:20 Mam do oddania: DeAnthony Melton, Larry Nance Jr. Ewentualnie Derrick White, Michael Porter Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Czwartek o 19:23 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:23 Topowy talent na C - Walker Kessler za PG/SG/SF na rookie kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Czwartek o 21:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:31 Ból Ból dostępny w wymianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano Czwartek o 22:08 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:08 Rozważę oddanie Tyusa Jonesa. Poszukuję zawodnika podobnej klasy z pozycji PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Piątek o 01:33 Udostępnij Opublikowano Piątek o 01:33 (edytowane) Sacramento Kings maja do zaoferowania: Ricky Rubio i Greg Monroe. W zamian szukam zawodnika (jednego) na pozycje SG/SF. No i cały czas oczywiście jeden z pary: Jalen Duren i James Wiseman. Edytowane Piątek o 05:34 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano Piątek o 05:27 Udostępnij Opublikowano Piątek o 05:27 Sabonis szuka nowego klubu inne spadające w zamian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Sobota o 13:02 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:02 Sacramento Kings mogą rozważyć oddanie świeżo przedłużonego LaMelo Balla. To konkret, więc tanio nie będzie. Dlatego bez gównoofert proszę Do tego cały czas do oddania zawodnicy: Ricky Rubio, Greg Monroe, Jalen Duren i James Wiseman. Do tego najbliższy 1st rd pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Niedziela o 07:23 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:23 Szukam PG do s5, w zamian mam spadające kontrakty Duranta(5,4mln) i Bostona (MLE) oraz kilku graczy na rookie kontraktach których można zwolnić bezkosztowo po sezonie, do tego również są do ruszenia picki Kings 2051 i Spurs 2050 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano Niedziela o 07:37 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:37 Sacramento Kings szuka SG/SF do pierwszej piątki. W zależności od klasy zawodnika do oddania: Ricky Rubio, Greg Monroe, James Wiseman, Jalen Duren, Kevin Love, Devin Booker oraz najblizszy 1st rd pick. LaMelo Ball jednak zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano Niedziela o 08:45 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:45 W lakers poszukiwany dobry Center. Do oddania pick Lakers 2050, Sullinger i Z.Collins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Niedziela o 11:47 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:47 Mogę sprzedać każdego, za spadające i picki bądź młodych prospektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi