Ice23 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Sacramento Kings szuka konkreta, który będzie opcja na pozycje SG/SF. Do oddania fajny Kyrie Irving, plus ktoś z graczy typu Serge Ibaka, Draymond Green. Przy kimś naprawdę fajnym, mogę dołączyć do wymiany Jamesa Wisemana i ktorys że swoich przyszłych 1st rd pickow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Gorgui Dieng, Larry Nance Jr., James Johnson szukają nowych drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego jackson/okongwu za cos na pg. celuje w gracza o podobnym poziomie wieku i potencjale jak wyzej wymieniona dwojka, po prostu pod koszem mam kim grac i hierarchia sie w miare wyklarowala wiec jednego z nich chce oddac za pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Jak ktoś chce zejść z przepłaconej Gwiazdy na pozycji pg ewentualnie sg na dłuższym kontrakcie, to niech pisze na Priv najlepiej teraz, albo w pierwszej części sezonu (w zależności jak moim będzie szło), bo później będzie za późno i mając półtora sezonu do uzyskania cap space i wyciągnięcia od Was kogoś na FA, nie będę się pakował niepotrzebnie w dłuższe i wysokie kontrakty, jak Lopezy mi się będą coraz bardziej starzały. Last dance jest teraz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Nikola Vucevic za jakiegoś bardziej defensywnego kołka na Centrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Skoro jest takie zainteresowanie to: Donovan Mitchell dostępny w wymianach. Do tego Moses Moody, Josh Green i AJ Griffin. Picki też mogą iść w ruch. Szukam dobrego PF lub true (simbasket) PG. Na oferty czekam do jutra. Edytowane 18 Lutego przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego WYPOŻYCZĘ Jarretta Allena do końca sezonu jeśli ktoś potrzebuje wzmocnienia do końca sezonu (z wymianą powrotną po sezonie) na pozycję 4/5 - koszt to pick lub swap w zależności od jakości picku Mogę wypożyczyć również Jalena Johnsona do końca sezonu- jedyny warunek to obowiązkowe ustawianie w s5 na pozycji SF lub PF Z innych opcji wypożyczenia również Scottie Barnes wchodzi w grę za pick 1rundowy (do końca sezonu i transfer powrotny) edit : Scottie Barnes zarezerwowany już, ale Johnson i Allen wciąż dostępni. Ofert słucham do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Boston Zubac, Sullinger - polecają się pod kosz Avdija, THT - polecają się w obronie generalnie można pytać o każdego, ale w/w są do wzięcia od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Jarrett Allen - do wypożyczenia - swap/1runda oczekiwany zwrot za ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Ma ktoś do pożyczenia jakiegoś fajnego SG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Lakers oddadzą wszystkich poza FVV. Dużo spadających kontraktów. Pomóżcie osłabić mój pick. NUGGETS nie mogą dostać loterii;) SKRZYNECZKA OPROZNIONA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Sacramento Kings rozważą oddanie jednego z dwóch swoich młodych, perspektywicznych podkoszowych: Jalena Durena albo Jamesa Wisemana. Razem z kimś z pary Kevin Love/Serge Ibaka. Za jednego, konkretnego mogą być różne pozycje, prócz rozgrywającego. Może być sam jeden młody ale tylko za podobnego młodego z potencjałem i rookie konktraktem na inną pozycje, na obwód. Rozdrabnianie na 3-4 "zajebistych" graczy albo jakies bieda picki mnie nie interesują. Tylko konkrety. Przy potencjalnie ciekawych zawodnikach mogę dodać jakieś swoje 1st rd future picki. Edytowane 23 Lutego przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Wypożyczę na dwa sezony Donovana Mitchella. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 32 minuty temu, SzuLcU napisał(a): Wypożyczę na dwa sezony Donovana Mitchella. Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Za dobrego gracza ruszę picki Lakers 1 rundy, mam trochę spadów i średniaków do oddania. Szukam wzmocnień do s5, najlepiej C, pf i sf Siakama i vanvletta nie ruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Jokic jest dostępny, Ayton i Majanovica również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego tegoroczny pick, okongwu, jackson za pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Jako, że pojawiają się zapytania o Donovana, to chętnych zapraszam do kontaktu. Edytowane 27 Lutego przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Wysłucham ofert za Greena, Roziera, Satoranskiego, Ennisa, Larrygo Nance, Farieda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Cały czas Sacramento Kings szuka nowego domu dla Jalena Durena. To 4 numer ostatniego draftu, z 96 potencjału, wiec Szukam innego zawodnika na rookie kontrakcie młodego z potencjałem na inne obwodowe pozycje. Jacyś rolesi po 30stce i gownowarte picki mnie nie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi