kuba2419 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Love i Cunningham dostępni do wymiany za coś na tu i teraz do Hardena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Mam do oddania Dewayne Deadmona gdyby ktoś potrzebował uzupełnienia pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 3 godziny temu, Krzemo napisał(a): Jeżeli ktoś ma wolne dolary i miejsce w rosterze, to może jeszcze przygarnąć kogoś z FA - jest kilka ciekawych/rokujących nazwisk. Przypominam, że wszyscy FA którzy po day 120 będą na liście idą automatycznie do kasacji przez gierkę. LAC chętnie uwolni do PO team zawodników na spadających kontraktach, oczywiście za drobną opłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 W Rockets będą na pewno jakieś zmiany, jeszcze nie wiem kto odejdzie a kto zostanie, także słucham ofert za każdego zawodnika i do końca PO podejmę decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 31 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 W heat do oddania jest każdy, można śmiało pisać (mogę odpisywać z opóźnieniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 jeśli ktoś ma problem z salary to mogę wziąć kogoś w ramach capspace z pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Gdyby ktos reflektowal snt Hawesta to prosze dac znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2025 Malik Monk s&t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2025 Moge pomyslec o oddaniu swojego topowego picku w nadchodzacym drafcie za jakiegos kozuna. Mam capspace i to duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2025 25 minut temu, Reikai napisał(a): Moge pomyslec o oddaniu swojego topowego picku w nadchodzacym drafcie za jakiegos kozuna. Mam capspace i to duzo. Josh Smith? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2025 6 minut temu, julekstep napisał(a): Jayson Tatum? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2025 W dniu 30.12.2024 o 21:03, kuba2419 napisał(a): W Rockets będą na pewno jakieś zmiany, jeszcze nie wiem kto odejdzie a kto zostanie, także słucham ofert za każdego zawodnika i do końca PO podejmę decyzję UP, czekam na oferty za każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 rozwaze oddanie washingtona/okongwu/jacksona za pg lub cos pod kosz, zalezy mi aby ci gracze byli gotowi do gry na teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 9 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2025 Sacramento Kings ma do oddania Joela Embiida (s'n't). Rozważę różne opcje, więc zapraszam do rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 Tegoroczne picki Kings i Mavs za przyszłościowe oddam lub w trio z Wolves za coś wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 11 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 Rozważę oddanie picku w tegorocznym drafcie (obecnie top5) w zamian za PG w wieku pasującym do Browna tj. 22 do 27 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2025 jeżeli ktoś chce Elfrida Paytona s&t za pick/kontrakt to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2025 W dniu 6.01.2025 o 07:22, LAF napisał(a): Malik Monk s&t Ponawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2025 Jeszcze chwilę Harden dostępny do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 17 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2025 Cały czas mogę wysłuchać ofert za Beala i Tyusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi