kuba2419 Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 16 minut temu, LAF napisał(a): Oddam DLO będącego w super formie. Oddam Kendricka Nunna będącego w jeszcze lepszej formie ja lepszym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Oddam Tony Wrotena, który czapką nakrywa poprzedników. Kontrakt rewelacyjny i Prawa Birda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Oddam Setha Curry'ego ktory smieje sie z tej trojki za cokolwiek spadajacego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Do DLO mogę kogoś jeszcze dołożyć i złożyć fajny pakiet !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 2 godziny temu, LAF napisał(a): Do DLO mogę kogoś jeszcze dołożyć i złożyć fajny pakiet !!!!! Nie daj sie podpuszczac A żeby nie robic bajzlu, to w z wiazku z zaistniala sytuacja w Indi praktycznie wszyscy dostępni. Tankowac, celowo nie zamierzam ale przy uczciwej ofercie rozwaze wymiane kazdego grajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 oddam Hibberta pół darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): oddam Hibberta pół darmo a sprzedaje pan pol Hibberta za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 2 minuty temu, eMeS napisał(a): a sprzedaje pan pol Hibberta za darmo? górną czy dolną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 38 minut temu, Qcin_69 napisał(a): górną czy dolną? Górna blokuje i zbiera, reszta niepotrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Danilo Gallinari i Kendrick Nunn na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Szukam upgrade nad Williego Hernadgomez. Koniecznie PF do wyjściowego składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 rozważę oddanie Wembanyamy (do wybrania z picku Blazers) za coś ciekawego tylko poważne oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 9 minut temu, julekstep napisał(a): rozważę oddanie Wembanyamy (do wybrania z picku Blazers) za coś ciekawego tylko poważne oferty c*** tam ( czyli Gradey ) a nie Francuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 W Sacramento Kings ostatnia szansa przed trade deadline, na pozyskanie Zacha LaVine (27 pkt/mecz). Największe szans na powodzenie maja oferty z 1st rd pickiem. Rozwaze różne opcje wiec proszę śmiało pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 To ja również zaanonsuje, przy wlasciwej ofercie wszyscy do wziecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 23 minuty temu, elwariato napisał(a): To ja również zaanonsuje, przy wlasciwej ofercie wszyscy do wziecia Indiany gramy do końca - kibice wyrazili sprzeciw takiemu działaniu na ostatnim meczu Ile razy można oglądać na YouTube powtórki finału z Denver ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 49 minut temu, LAF napisał(a): Indiany gramy do końca - kibice wyrazili sprzeciw takiemu działaniu na ostatnim meczu Ile razy można oglądać na YouTube powtórki finału z Denver ? Ja gram absolutnie do końca, tym co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Oddam Nunna za 1 lub2 rd picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Ostatnia szansa na pozyskanie Joela Embiida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 chętnie jestem przyjąć topowego Sg za Rolsow i picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi