Ice23 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Sacramento Kings ma do oddania, ZA DARMO, 1st pick of 2nd rd trwającego draftu 2044. Kto pierwszy, ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Wysłucham ofert za Bookera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 #22 i #23 do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Sprzedam #25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Kyle O'Quinn - wysłucham ofert. Ale tani nie jest. Dobry obrońca z zbiórką, zarówno na PF jak i C z solidnym jak na podkoszowego wsparciem w ataku. Kevin Durant - Tu nie mam dużych oczekiwań. Może grać na SF jako opcja ofensywna, ale jeszcze lepszy będzie przesunięty na SG, by ukryć słabą defensywę i warunki fizyczne. Duży kontrakt, ale jakość w walce o najwyższe cele z miejsca. Wciąż topowa mieszanka inside+outside, co potwierdza że jako pierwsza opcja Hornets wprowadzał team regularnie do PO. Cena promocyjna, bo nie oczekuję żadnych assetów i mogę wziąć jakieś niewygodne kontrakty. Derrick Favors czy Evan Turner też mogą zmienić klub przy ciekawych ofertach, ale presji nie ma. Nie wiem czego oczekuję, także zapraszam do konkretów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Przyjmę winga do s5 z obroną w cap space za pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 New York Knicks oddadzą: Middleton, Avdija ( prawie 13 mln ) za coś lepszego na tu i teraz na SF/SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Seth Curry do oddania za Salary Cap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Jak ktoś chce oddać jeden z pozostałych wyborów pierwszorondowych to chętnie go przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 standardowo rozwaze oddanie foxa (mozna mu dac qo) oraz mccolluma, ale nie mam cisnienia, zalezy mi na graczach lepiej fitujacych do doncica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 nadal przyjmę dobrych graczy za kasę, możliwe oddanie picku 1 rundy 2046 i 2047 lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Jak ktoś ma zbędne pucki to chętnie przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Kyle Kuźma do oddania za 1 rundę obojętnie jaką, kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 jak ktoś chce to oddam pick z 2 rundy który mi zostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Heat Julius Randle - bardzo dobry grajek na pozycji SF/PF, w sezonie grał w Heat na pozycji SF wykręcił: 20,6ppg, 10,7 rpg, i zdobył 2043 - All-Defensive Team. Darren Collison - solidny PG, z racji minut Dinwidiego dla Collisona już brakuje czasu dlatego w tym sezonie statystyki nie są ciekawe, aczkolwiek dalej ma dobre skille zarówno jako 1. jak i 2. opcja. Obecnie grajek na FA z prawami birda podpisać mogę zarówno na 1 rok jak i na x lat, jeżeli ktoś jest zainteresowany. Boban Marjanovic - świetny kołek pod kosz, mimo wieku zna swoja wartość (zawsze chce za dużo milionów dlatego trafia na FA) ma coś co @Koelner uwielbia w graczach jest Serbem, wielki atut! Dodatkowo w sezonie wykręcił jako 2 opcja: 10ppg, 7,6rpg i 1,9 bpg. Sytuacja jak z Collisonem obecnie na FA z prawami birda, mogę zarówno na 1 rok jak i na x lat, jeżeli ktoś jest zainteresowany. cała powyższa trójka miała solidne campy rok temu, a co najważniejsze pokazali, że potrafią grać o najwyższe cele meldując się rokrocznie w PO, a w tym roku dochodząc do najlepszej czwórki ligi. Szukam głównie dobrych graczy na pozycje SG - może być na gorszym dłuższym kontrakcie (nienawidzę FA wiec długie kontrakty nie są dla mnie czymś strasznym). Za all-starów możliwy do ruszenia Ayton/Dinwiddie/pick 1st Rd 2046 Zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Wciągnę jakiegoś klocka pod kosz do max. 5,5 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Sacramento Kings może przyjąć ciekawych zawodników, nawet za kilkanaście baniek, jest dużo miejsca w salary. W zamiast dwa 1st rd picki, lata do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Oddam pick z tegorocznej II rundy za grywalnego klocka pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Boston można pisać o każdego poza Westbrookiem i Ibaką zapraszam do rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Mam wolne 4.9mln do wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi