Skocz do zawartości

[2042] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Koelner napisał(a):

Następnym razem zacznij ją stosować po mecz z Hawks to zmyjesz wszelkie podejrzenia 

Ależ oczywiście , że mam zamiar być konsekwentny. 

Mam szeroką rotację i c***owy terminarz i swój pick. Mogę sobie na takie coś pozwolić. 

A to, że wypadło akurat na zespół Qcina i oczywiście tutaj dorabiane są do tego różnego ideologie to już nie moja wina. Pewnie gdyby to była by Indiana to tak samo było by. Musiałby to być zespół nieskazitelnie czysty w realiach simki czyli Phila

Edytowane przez LAF

3 minuty temu, LAF napisał(a):

Ależ oczywiście , że mam zamiar być konsekwentny. 

Mam szeroką rotację i c***owy terminarz i swój pick. Mogę sobie na takie coś pozwolić. 

A to, że wypadło akurat na zespół Qcina i oczywiście tutaj dorabiane są do tego różnego ideologie to już nie moja wina. Pewnie gdyby to była by Indiana to tak samo było by. Musiałby to być zespół nieskazitelnie czysty w realiach simki czyli Phila

Ułatwię Ci -> Magic Knicks Hornets i nie ma problemu 

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

Logiki to w tym LAF nie ma co piszesz, ale jakoś nie sądzę by Qcin Cię namawiał do ustawienia rezerw dla pojedynczego zwycięstwa. Hawks i tak powinni tym rosterem zrobić spokojne HCA

nie musiał namawiać -> to czysta i piękna miłość 🏳️‍🌈👬

7 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Logiki to w tym LAF nie ma co piszesz, ale jakoś nie sądzę by Qcin Cię namawiał do ustawienia rezerw dla pojedynczego zwycięstwa. Hawks i tak powinni tym rosterem zrobić spokojne HCA

Ależ oczywiście , że jest.

Jednak nie wiem po co drążyć temat ? Poszło auto a Ja nawet tego nie negowałem. Po prostu jestem ciekaw czy gdyby zamiast Atlanty była Phila były by tu takie teksty ? 

Śmiem w to wątpić 🙃

A to , że jest Atlanta akurat to czysty przypadek 

Brawo @julekstep! Ależ on rozbił tę niecną szajkę!

Przypomniała mi się sytuacja z końcówki poprzedniego RS, gdzie pewien GM, jak sporo innych, kiedy sytuacja była już jasna, zaczął, w obawie przed kontuzjami wystawiać rezerwy. Było to powszechne i logiczne. Jednak na ostatni mecz z Hornets wystawił niespodziewanie, wbrew logice, najsilniejszy skład. Pamiętasz @MarcusCamby?

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Brawo @julekstep! Ależ on rozbił tę niecną szajkę!

Przypomniała mi się sytuacja z końcówki poprzedniego RS, gdzie pewien GM, jak sporo innych, kiedy sytuacja była już jasna, zaczął, w obawie przed kontuzjami wystawiać rezerwy. Było to powszechne i logiczne. Jednak na ostatni mecz z Hornets wystawił niespodziewanie, wbrew logice, najsilniejszy skład. Pamiętasz @MarcusCamby?

aye już wcześniej pisałem że jak będzie sytuacja że ten mecz będzie miał znaczenie to gram najmocniejszym składem (tam chyba NOH przegrali jakiś totalny gówno-mecz w day 118 czy 119)

no i John Wall to legenda Magic -> a Wielcy Magic dbają o legacy swoich legend
+ to była JEDYNA okazja w trakcie tamtego RS żeby sprawdzić swój najmocniejszy skład (Gasol przyszedł kontuzjowany i wrócił dopiero w day 120)

Edytowane przez julekstep

czy ja właśnie zostałem posądzony o namawianie Lafa by odpuścił mecz na 100 kolejek przed końcem, bo się bałem że stracę HCA? 

Już c***, że nawet nie wiedziałem, że gram z Blazers xd ale to jest przecież jeszcze lepszy post niż Ignazz opisujący narodziny Spółdzielni xD 

@julekstep wyloguj się do życia! 

3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

czy ja właśnie zostałem posądzony o namawianie Lafa by odpuścił mecz na 100 kolejek przed końcem, bo się bałem że stracę HCA? 

Już c***, że nawet nie wiedziałem, że gram z Blazers xd ale to jest przecież jeszcze lepszy post niż Ignazz opisujący narodziny Spółdzielni xD 

Dziękuję za wyjaśnienie, jestem ciekaw czy teraz pewne osoby posypią głowę popiołem 

I przeproszą za bezpodstawne oszczerstwa 

Tak @SlaKB do Ciebie pisze 🙃

12 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

6 minut temu, LAF napisał(a):

Dziękuję za wyjaśnienie, jestem ciekaw czy teraz pewne osoby posypią głowę popiołem 

KONTROLA NAJWYŻSZĄ FORMĄ ZAUFANIA

Animus Rox — This isn't a negotiation. Your sentence is death....

i dalej 'restowanie' graczy w simce nie ma żadnego sensu (chyba że się gra vs Spurs, albo już zaklepało POs), więc takie tłumaczenie jest nieadekwatne (i tak  - w przypadku meczu z Hawks rzuciło się to w oczy szczególnie wyraźnie)

5 minut temu, julekstep napisał(a):

KONTROLA NAJWYŻSZĄ FORMĄ ZAUFANIA

Animus Rox — This isn't a negotiation. Your sentence is death....

i dalej 'restowanie' graczy w simce nie ma żadnego sensu (chyba że się gra vs Spurs, albo już zaklepało POs), więc takie tłumaczenie jest nieadekwatne (i tak  - w przypadku meczu z Hawks rzuciło się to w oczy szczególnie wyraźnie)

to nie jest kontrola, to jest raczej jakaś fobia :D 

We no Julek, bo maska śmieszka Ci się obsunęła! 

10 minut temu, LAF napisał(a):

XD przecież ja nie napisałem, że to było dogadane tylko, że się wypiales bo wystawiłeś rezerwy całkowicie irracjonalnie i podtrzymuje to.

Zastosuj tą nowatorską taktykę w 1rd PO, żeby kluczowi gracze się czasem na finał nie połamali 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

to nie jest kontrola, to jest raczej jakaś fobia :D 

aye - mam fobię na irracjonalne decyzje

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

We no Julek, bo maska śmieszka Ci się obsunęła! 

maskę śmieszka to możesz mieć Ty

ja oficjalnie jestem 'najlepszym userem' forum, więc dbam o wysokie standardy w każdym jego aspekcie

4 minuty temu, LAF napisał(a):

W PO nie, ale w RS tak i mam nadzieję, że doczekam się debiutu Patersona na parkietach simbasketu 🙃

w day37 grasz ze Spurs -> idealny moment na debiut Pattersona w barwach PTB

bo na parkietach simbasketu to on już zagrał 154 razy (w samym RS)