Skocz do zawartości

[2042] Regular Season - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Alonzo napisał(a):

Qcin miał tam wtedy w składzie takie g##no, że McGradym mógł spokojnie grać i nie przeszkadzałby mu w tanku i nabijał sobie statsy w drodze do HOF.

Dumni SuperSonics idą własną drogą i nie patrzą na tankerów (nawet na chwilowych tankerów). 

ja tam az tak ordynarnego potraktowania McGradyego przez Qcina sie jednak nie spodziewałem,

naprawdę? xD

simka za 3 min!

Dzień 29 (na pierwszym miejscu goscie)

Rockets 120 - Cavaliers 94
play-by-play

Spurs 95 - Nuggets 122
play-by-play

Hawks 104 - Celtics 129
play-by-play

Knicks 117 - Bucks 110
play-by-play

Nets 110 - Suns 107
play-by-play

Pacers 109 - Clippers 121
play-by-play

Magic 112 - Grizzlies 100
play-by-play

Pistons 85 - 76ers 104
play-by-play

Trailblazers 121 - Mavericks 125
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

Mam bardzo słaby terminarz. Praktycznie na początku w ogólnie nie gram ( najmniej spotkań w całym simbaskecie ) a później maraton. 

Wole oszczędzać graczy na ten maraton niż miałby wypaść któryś tuż przed maratonem, tak jak Ramon w zeszłym RS wypadł w trakcie maratonu i później był problem. 

A przy okazji niech sobie Patterson po hasa , zobaczę jak tam ławka sprawdza się w boju. 

Mam swój pick więc mogę sobie pozwolić na rozkładanie sił. Tak się robi a zwłaszcza przy tak słabym terminarzu ( nie wiem czy ktoś ma gorszy ) 

1 minutę temu, LAF napisał(a):

Mam bardzo słaby terminarz. Praktycznie na początku w ogólnie nie gram ( najmniej spotkań w całym simbaskecie ) a później maraton. 

Wole oszczędzać graczy na ten maraton niż miałby wypaść któryś tuż przed maratonem, tak jak Ramon w zeszłym RS wypadł w trakcie maratonu i później był problem. 

A przy okazji niech sobie Patterson po hasa , zobaczę jak tam ławka sprawdza się w boju. 

Mam swój pick więc mogę sobie pozwolić na rozkładanie sił. Tak się robi a zwłaszcza przy tak słabym terminarzu ( nie wiem czy ktoś ma gorszy ) 

to nie jest przekonująca argumentacja (zmęczenie się nie kumuluje) i taki skład można by ew. uzasadniać na mecz ze Spurs (dalej duża szansa na wygraną i eliminuje się ryzyko kontuzji) bardziej wygląda na jakieś lewe dogadanie się z qcinem 

leci auto w takim razie a Wy z @Qcin_69 módlcie się żeby się @MarcusCamby  nie dowiedział o tej próbie przekrętu

5 minut temu, julekstep napisał(a):

to nie jest przekonująca argumentacja (zmęczenie się nie kumuluje) i taki skład można by ew. uzasadniać na mecz ze Spurs (dalej duża szansa na wygraną i eliminuje się ryzyko kontuzji) bardziej wygląda na jakieś lewe dogadanie się z qcinem 

leci auto w takim razie a Wy z @Qcin_69 módlcie się żeby się @MarcusCamby  nie dowiedział o tej próbie przekrętu

Jak wyłączysz inj w tej kolejce to wystawię najsilniejszy 🙃

1 minutę temu, LAF napisał(a):

Jak wyłączysz inj w tej kolejce to wystawię najsilniejszy 🙃

nie wyłączyłem

i prawdopodobny prowodyr tego incydentu został ukarany. Stay tuned

Dzień 30 (na pierwszym miejscu goscie)

Heat 105 - Bulls 111
play-by-play

Clippers 101 - Warriors 88
play-by-play

Hawks 129 - Trailblazers 119
play-by-play

Lakers 112 - Hornets 117
play-by-play

Bucks 85 - Cavaliers 107
play-by-play

Pacers 109 - Wizards 116
play-by-play

Magic 102 - Knicks 93
play-by-play

Pistons 123 - Mavericks 114
play-by-play

76ers 81 - Jazz 119
play-by-play

Sonics 86 - Grizzlies 116
play-by-play

Nets 100 - Kings 110
play-by-play

Nuggets 119 - Celtics 90
play-by-play

Aktualnie kontuzjowani:  

• Josh Smith (Hawks) - 7

Kolejne mecze jutro!

Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu

2 minuty temu, LAF napisał(a):

Mi najbardziej zależało aby nie było inj. 

no i nie było

2 minuty temu, LAF napisał(a):

Mógł być i auto , a szukanie jakieś podtekstów gdzie wszytsko wyjaśniłem ładnie jest trochę nie na miejscu. 

w simce zmęczenie się nie kumuluje - więc wystawianie rezerw w takim momencie sezonu w meczu w którym jest się na równi/jest się faworytem (bo HCA) praktycznie nie ma sensu

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

no i nie było

No i o to chodziło. 

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

w simce zmęczenie się nie kumuluje - więc wystawianie rezerw w takim momencie sezonu w meczu w którym jest się na równi/jest się faworytem (bo HCA) praktycznie nie ma sensu

No, ale ogólnie wyszło spoko. Poszło auto , Ja bez inj i jest gitara. Nie ma co szukać jakiś spisków , afer itp. 

XD

Nowe, nie znalem.

Czy moge juz uprawiac braggadacio I pomimo bycia swiezakiem wysmiac Julka?

Lillardowi miala odjechac polka z napisem superstar, a duet Wall Bledsoe mial byc lepszy niz Lillard Harden.

Wall 28.5/6.4/9.4/2.8 53.6%/47.2%/89.4%

Bledsoe 25.4/5.8/4.5/2.4 43%/34.8%/81.3%

Bilans Cavs: 5:13

Lillard 29.6/4.1/9.7/2.3 49.3%/44.9%/89.6%

Harden 36/5.4/5.0/3.8 48.5%/40.9%/93.5%

Bilans Bulls 14:2

Lillard w ogole zaliczyl jakis chory progres jesli chodzi o cyferki w porownaniu do poprzednich lat, do tego niejednokrotnie byl mvp meczu over Harden.

Potezne byki!

Zartuje ofc, bez Julka by tej potegi nie bylo bo prowadzil za raczke podczas FA, ale milo tak utrzec nosa nadkomisarzowi!

21 minut temu, Reikai napisał(a):

XD

Nowe, nie znalem.

Lillardowi miala odjechac polka z napisem superstar, a duet Wall Bledsoe mial byc lepszy niz Lillard Harden.

Wall 28.5/6.4/9.4/2.8 53.6%/47.2%/89.4%

Bledsoe 25.4/5.8/4.5/2.4 43%/34.8%/81.3%

Bilans Cavs: 5:13

Lillard 29.6/4.1/9.7/2.3 49.3%/44.9%/89.6%

Harden 36/5.4/5.0/3.8 48.5%/40.9%/93.5%

Bilans Bulls 14:2

Lillard w ogole zaliczyl jakis chory progres jesli chodzi o cyferki w porownaniu do poprzednich lat, do tego niejednokrotnie byl mvp meczu over Harden.

Potezne byki!

Zartuje ofc, bez Julka by tej potegi nie bylo bo prowadzil za raczke podczas FA, ale milo tak utrzec nosa nadkomisarzowi!

moglbys gdybys dostal troche inny zespol, dostales zespol, ktory jest na TOP od jakiegos czasu, wiec ja bym sie nie podniecala tak na twoim miejscu :P

imo moglbys caly sezon byc off, a i tak byczki trafiliby do PO dzięki Tecowi :D

Godzinę temu, Reikai napisał(a):

ależ jak najbardziej - zachęcam wręcz!

simka uwielbia takie deklaracje na tym etapie sezonu -> brzmią jak idealny wstęp do losing streaka, albo (optymalnie) długiej kontuzji kluczowego gracza ❤️ 

Edytowane przez julekstep

14 godzin temu, Roger napisał(a):

Poeltl dojebal mecz: 31/15 i 5/19 FT.

Dzisiaj zjedzony przez BigAla 

Ruszyła maszyna 

Po co @LAF się chciał wypiąć Qcinowi? (Dobrze, że Julek mu szybko podciągnął spodnie!) Takie coś, żeby jeden mecz w RS wygrac, serio?

4 minuty temu, julekstep napisał(a):

ależ jak najbardziej - zachęcam wręcz!

simka uwielbia takie deklaracje na tym etapie sezonu -> brzmią jak idealny wstęp do losing streaka, albo (optymalnie) długiej kontuzji kluczowego gracza ❤️ 

Typowa simka, niestety to wielu zniechęca do komentowania, pochwalisz się czy cus i zaraz w łeb 

10 minut temu, SlaKB napisał(a):

Takie coś, żeby jeden mecz w RS wygrac, serio?

Napisałem już czemu. Mam zaraz 6 meczowy streak i wyobrażasz sobie , że nagle któryś z moich czołowych zawodników trach ? 

Zadecydowała strategia a to, że jest innowacyjna i nikt jej wcześniej nie wdrażał to nie mój problem.