MarcusCamby Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 1 minutę temu, SlaKB napisał(a): Dlaczego Nuggets taki słaby bilans? @MarcusCamby i @Alonzo mnie zjechali za Rubio, a tu rzuciłem mu tyle, że głębi nie ma i Denver już tak mocno nie wyglądają i to mimo tego, że Mack zaliczył kozackie campy Rubio i Hawesa trzeba było dla zasady przepłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Rubio i Hawesa trzeba było dla zasady przepłacać. Rubio jest delikatnie przepłacony, z resztą Hawes trochę też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 wszyscy przepłacani Żydy jebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 10 minut temu, SlaKB napisał(a): Rubio jest delikatnie przepłacony, z resztą Hawes trochę też Przepłacony to jest DeRozan, a dociskanie Sonics nie było konieczne Dwóch haniebnych hard-tankerów trzeba za to cisnąć na każdym kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Przepłacony to jest DeRozan, a dociskanie Sonics nie było konieczne Dwóch haniebnych hard-tankerów trzeba za to cisnąć na każdym kroku. Przycisnąłem wszystkich których mogłem a z Alonzo już relacje odbudowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Marcus Smart 30/6. Ale niestety koledzy nie dojechali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Przepłacony to jest DeRozan, a dociskanie Sonics nie było konieczne Dwóch haniebnych hard-tankerów trzeba za to cisnąć na każdym kroku. myślę że kluczowe było podebranie Amare z Nuggets jak sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): myślę że kluczowe było podebranie Amare z Nuggets jak sądzisz? Podebranie Hawesa i/lub Rubio klubom bez praw Birda i capspace mogłoby zatopić te kluby na pułapie Raptors/Celtics Niestety straciliśmy te szanse i wciąż ubolewam, że tak się stało przy przypomnę historycznie wysokim cap space na rynku FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 35 minut temu, Pablo81 napisał(a): Marcus Smart 30/6. Ale niestety koledzy nie dojechali. gdzie tam, koledzy go właśnie bardzo dojechali 3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Dla mnie to tak jak pisałem w opisie Eric Gordon jest o jedne złe campy, by zostać drugim JJ Redickiem czy Dragic. Durant spada z dużo wyższego pułapu. juz nie przesadzajmy, ze spadanie z noh to taki wysoki pułap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Middleton zasługuje na bycie w ASG ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 simka za 10 min Dzień 59 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 139 - Celtics 129 play-by-play Jazz 112 - Lakers 109 play-by-play Magic 108 - Suns 91 play-by-play Timberwolves 94 - Sonics 104 play-by-play Nuggets 104 - Pacers 128 play-by-play 76ers 98 - Pistons 105 play-by-play Warriors 110 - Hawks 111 play-by-play Trailblazers 100 - Rockets 112 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rockets - IL do poprawy po wrzuceniu do skladu Gilesa @kuba2419 Pacers - IL do poprawy brakuje tam jednego gracza @elwariato Kolejne mecze dziś wieczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Poprawione już nawet ROLO do składu wrzuciłem, następny mecz gram dopiero w day62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Jak cos, pozycje przed ASG pozmieniane. - aktualny save na stronie - nowy csv 2042_59.csv na stronie Jesli chodzi o sam plik z porownaniem to pozmienialem cos w skrypcie jaki dostalem od @julekstep i wyszlo mi takie cos: full_comparision_output.csv Nieco posprawdzalem i wydaje mi sie ze dobrze wygenerowalo mi plik;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 uff cale szczęście udalo sie wygrac z tymi tankerami z Denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 (edytowane) to zaczynamy nominację od pewniaczków! jako SG reprezentantami wschodu będą: James Harden (7my raz w ASG) i Bradley Beal (3ci raz w ASG)! Gratulacje! WSCHÓD ZACHÓD PG PG SG James Harden, Bulls (35,5 / 5,7 / 5,4 / 3,2 / 0,7) SG Bradley Beal, Wizards (28,3 / 6,0 / 5,2 / 3,0 / 0,5) SF SF PF PF C C Edytowane 23 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Butler to jest pewniak !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Butler to jest pewniak !!! na zachodzie na SF jest 4 poważnych kandydatów (Butler, Love, George, LBJ) - gdzie każdy jakby był na wschodzie to by był wybrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Przy takim bilansie chyba nominacja dla Lillarda i dwoch z Bulls wydaja sie naturalnym wyborem Gratulujemy James. MVP MVP AU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Kolejna para pewniaków to silni skrzydłowi z zachodu: Giannis (3ci raz w ASG) i Brook Lopez (6ty raz w ASG i goni brata!) -> Gratulacje! WSCHÓD ZACHÓD PG PG SG James Harden, Bulls (35,5 / 5,7 / 5,4 / 3,2 / 0,7) SG Bradley Beal, Wizards (28,3 / 6,0 / 5,2 / 3,0 / 0,5) SF SF PF Giannis Antetokounmpo, Nuggets (19,5 / 14,3 / 4,6 / 2,2 / 3,4) PF Brook Lopez, Sonics (24,4 / 11,0 / 3,7 / 1,7 / 1,9) C C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 @LAF pewnie stwierdzi że to skandal że nie ma KATa!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi