elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 7 minut temu, Alonzo napisał(a): Yap, w BeGM brakuje silnej i sprawiedliwej ręki jak trza wałek wyprostować. Z interpretacjami jest zawsze problem El. Sam jestem za maxymalną wolnością - ale wałek to wałek.. trza wypalać gorącym żelazem. Dziwnym trafem na 28 możliwych teamów LAF podłożył się akurat Qcinowi - mi tam się też czerwona lampka zapaliła. ale jeszcze raz tu nie ma żadnego pola do interpretacji, mi tylko wypada wam współczuć bo bolesnych przejsciach w begm ale uj mnie to tak naprawdę interesuje, albo są jakies zasady, reguły albo ich nie ma i wszystko zalezy od czyjegos widzimisię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 40 minut temu, elwariato napisał(a): ale co burdel, co to ma kufa do rzeczy, albo sie na cos umawiamy i sa jakieś zasady, albo faktycznie yebac to i przyjmijmy ze to prywatny folwark jednej osoby, bo niektorym to pasuje ja pi****le, Wariat wyjaśniający bandę hejterow to jest to czego brakowało simce Brawo Bracie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 16 minut temu, Qcin_69 napisał(a): ja pi****le, Wariat wyjaśniający bandę hejterow to jest to czego brakowało simce Brawo Bracie! twoje poparcie skutecznie dyskredytuje moje zaangazowanie w sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 i przez wasz hejt komisz ma wyjebane i nie robi simki. typowi hejterzy, najmądrzejsi, popierdola, nawyzywają a robić nie ma komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 23 minuty temu, elwariato napisał(a): twoje poparcie skutecznie dyskredytuje moje zaangazowanie w sprawę 11 minut temu, Koelner napisał(a): i przez wasz hejt komisz ma wyjebane i nie robi simki. typowi hejterzy, najmądrzejsi, popierdola, nawyzywają a robić nie ma komu Dokładnie! @julekstep dawaj simkę, bo dziś Ersan kontra Anthony Davis @julekstep Lud żąda porannej simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Julek walnął focha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 simka za jakieś 20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 prawdziwy bohater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Nie rozumiem zbytnio Twojego wpisu @Alonzo Skoro mamy możliwość ( zgodnie z regulaminem ) trzy razy posadzić swoich starterów to w czym rzecz ? Wszytsko zgodnie z regulaminem. A to, że ten punkt ma dziurę, które dopiero teraz wyszła to nie moja wina. Można dodać , że do D90 można posadzić maksymalnie X starterów w jednym meczu aby ograniczyć i tyle. Ogólnie to komisarz powinien przeprosić Patersona , że pozbawił go debiutu w tym RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 (edytowane) Nie wiem jaka była skala zbenchowania składu PTB przez @LAF i po tej całej dyskusji nie wiem jak bym sam zareagował, ale reakcja @julekstep była z mojego punktu widzenia w pewnym sensie uzasadniona. Śmierdziało to po prostu jakimś wałem. Zasady, które dorabiamy do gry mają służyć temu, żeby rozgrywki nie wypaczać. Nie wszystko da się z góry przewidzieć i zapisać, stąd w tego typu przypadkach trzeba reagować i kierować się duchem gry. Jakby @julekstep nie zagregował i to też pewnie byłaby gównoburza ... Tłumaczenia @LAF , że chciał poeksperymentować z ustawianiem, a mecz z Hawks się do tego idealnie nadaje, są dla mnie mało wiarygodne. Po pierwsze PTB są na granicy PO, na zachodzie będzie ciasno i w sumie każdy W się liczy, bo może dać 2-3 pozycje w tabeli. Po drugie wszystkie pliki gry są dostępne można je sobie zassać i zrobić setki eksperymentalnych simek, w zasadzie przed każda kolejką jakby ktoś miał taką ochotę. Więc cała ta operacja nie miała żadnego sensu. Gramy dalej. Edytowane 9 Grudnia 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Dzień 32 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 111 - Knicks 103 play-by-play Trailblazers 139 - Wizards 124 play-by-play Sonics 109 - Nuggets 121 play-by-play Clippers 126 - Celtics 105 play-by-play Pistons 107 - Hawks 93 play-by-play Suns 113 - Kings 81 play-by-play 76ers 114 - Mavericks 115 play-by-play Cavaliers 119 - Heat 131 play-by-play Timberwolves 115 - Warriors 106 play-by-play Jazz 111 - Hornets 113 play-by-play Rockets 135 - Nets 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Gordon Hayward (Pacers) - 8 TJ Ford (Heat) - 5 Isiah Hartenstein (Warriors) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 11 minut temu, LAF napisał(a): Nie rozumiem zbytnio Twojego wpisu @Alonzo Skoro mamy możliwość ( zgodnie z regulaminem ) trzy razy posadzić swoich starterów to w czym rzecz ? Wszytsko zgodnie z regulaminem. A to, że ten punkt ma dziurę, które dopiero teraz wyszła to nie moja wina. Można dodać , że do D90 można posadzić maksymalnie X starterów w jednym meczu aby ograniczyć i tyle. Ogólnie to komisarz powinien przeprosić Patersona , że pozbawił go debiutu w tym RS Zgodzę się z Tobą, jak dwa ostatnie takie mecze przed Day 90 wykorzystasz na zbenchowanie swoich najlepszych graczy przeciwko Dumnym SuperSonics (najlepiej w tych meczach w Portland ), którzy kibicują debiutowi w tym sezonie Pattersona Teraz, julekstep napisał(a): Dzień 32 (na pierwszym miejscu goscie) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Gordon Hayward (Pacers) - 8 @elwariato Po wczorajszo-dzisiejszej dyskusji nt kompetencji komisza, jak sądzisz - przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): @elwariato Po wczorajszo-dzisiejszej dyskusji nt kompetencji komisza, jak sądzisz - przypadek? przypominam że bezpośrednio po 1szych wpisach wariata wczoraj wieczorem poleciał jeszcze Bojan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Piękne TD Giannisa 18pts-23zb-11as i 6stl na deser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): przypominam że bezpośrednio po 1szych wpisach wariata wczoraj wieczorem poleciał jeszcze Bojan .. a ja dziś murem za komiszem, a i tak przegrałem z Mutantami z Colorado.. 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): Piękne TD Giannisa 18pts-23zb-11as i 6stl na deser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Blake Griffin dzisiaj też ładne TD zaliczył przeciwko moim Hornets, ale na szczęście nie starczyło. Można powiedzieć, że game winning block Sullingera na Cousinsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zbiórka 43-70 w plecy i wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Roger napisał(a): Zbiórka 43-70 w plecy i wygrana simka w pełnej krasie 4 godziny temu, julekstep napisał(a): przypominam że bezpośrednio po 1szych wpisach wariata wczoraj wieczorem poleciał jeszcze Bojan nie dam się zastraszyć, wszystkich mi mozesz wyoutować ja i tak nie poprzestane w dażeniu do prawdy 4 godziny temu, Krzemo napisał(a): Nie wiem jaka była skala zbenchowania składu PTB przez @LAF i po tej całej dyskusji nie wiem jak bym sam zareagował, ale reakcja @julekstep była z mojego punktu widzenia w pewnym sensie uzasadniona. Śmierdziało to po prostu jakimś wałem. Zasady, które dorabiamy do gry mają służyć temu, żeby rozgrywki nie wypaczać. Nie wszystko da się z góry przewidzieć i zapisać, stąd w tego typu przypadkach trzeba reagować i kierować się duchem gry. Jakby @julekstep nie zagregował i to też pewnie byłaby gównoburza ... Tłumaczenia @LAF , że chciał poeksperymentować z ustawianiem, a mecz z Hawks się do tego idealnie nadaje, są dla mnie mało wiarygodne. Po pierwsze PTB są na granicy PO, na zachodzie będzie ciasno i w sumie każdy W się liczy, bo może dać 2-3 pozycje w tabeli. Po drugie wszystkie pliki gry są dostępne można je sobie zassać i zrobić setki eksperymentalnych simek, w zasadzie przed każda kolejką jakby ktoś miał taką ochotę. Więc cała ta operacja nie miała żadnego sensu. Gramy dalej. reca ręce myję a politykierow sie czepiają, dalej nie wiem jak cos co nie jest jakkolwiek usankcjonowane może być ok ... ale oki niechce mi sie juz dalej w tym grzebać Edytowane 9 Grudnia 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 23 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): wszyscy dostępni w wymianach, o ile Julek się zgodzi ofc no ja myślę, że w dobrym tonie byloby zapytanie Juliana o zgodę, znaczy się ja go zawsze pytam, ale powiedzmy uczciwie glupio by tak bylo kogos trykać w zadek bez przyzwolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 12 minut temu, elwariato napisał(a): no ja myślę, że w dobrym tonie byloby zapytanie Juliana o zgodę, znaczy się ja go zawsze pytam, ale powiedzmy uczciwie glupio by tak bylo kogos trykać w zadek bez przyzwolenia zaryzykuje bez zgody, liczę ze nie zaburzy to rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi