julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 simka za 3 min! Dzień 19 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 90 - Trailblazers 107 play-by-play Nets 101 - 76ers 135 play-by-play Wizards 145 - Cavaliers 110 play-by-play Mavericks 113 - Grizzlies 127 play-by-play Hornets 93 - Timberwolves 115 play-by-play Suns 101 - Pacers 108 play-by-play Nuggets 122 - Kings 106 play-by-play Jazz 119 - Bucks 127 play-by-play Hawks 118 - Knicks 89 play-by-play Magic 94 - Celtics 125 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Chandler Parsons (Wolves) - 7 Devin Booker (Hawks) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Brawo Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Brawo Magic! Coś tam było mówione, że Magic zamknęli ligę tym dealem z Spurs i to lepszy team niż ten z prime Kirilenko, Josh Smitha itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Coś tam było mówione, że Magic zamknęli ligę tym dealem z Spurs i to lepszy team niż ten z prime Kirilenko, Josh Smitha itd. Wychodzi, że to jakiś bełkot był Mam tegoroczne Magic 1-5, więc jakoś mnie nie boli ta pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Wychodzi, że to jakiś bełkot był Mam tegoroczne Magic 1-5, więc jakoś mnie nie boli ta pomyłka Owce są po to, by je strzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Owce są po to, by je strzyc Hornets są po to żeby odpadać max w drugiej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Hornets są po to żeby odpadać max w drugiej rundzie Magic są po to aby frajersko finały przegrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Dawaj @julekstep simkę, bo trza moje blockbustery wprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Dawaj @julekstep simkę, bo trza moje blockbustery wprowadzić Nie jestem przy kompie Kiedy/jesli bede to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Krzemo mógłby uwolnić Krakena i simkę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Nie jestem przy kompie Kiedy/jesli bede to zrobie Msza niedzielna - bardzo słusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Teraz, Alonzo napisał(a): Msza niedzielna - bardzo słusznie. Na kebsa poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zerknąłem z ciekawości na depth chart Nuggets i widzę, że tym krakenen to Mike Muscala jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 simka za 15 min Dzień 20 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 122 - Pistons 126 play-by-play Timberwolves 92 - Suns 95 play-by-play Wizards 117 - Bulls 108 play-by-play Clippers 95 - Mavericks 103 play-by-play Kings 108 - Warriors 117 play-by-play Nets 76 - Hawks 125 play-by-play Sonics 89 - Grizzlies 74 play-by-play Bucks 93 - Hornets 115 play-by-play Lakers 85 - Nuggets 107 play-by-play Spurs 104 - 76ers 121 play-by-play Cavaliers 113 - Magic 126 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Raymond Felton (Suns) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Zerknąłem z ciekawości na depth chart Nuggets i widzę, że tym krakenen to Mike Muscala jest To są te detale. Szyjąc z tego co się ma, trzeba szukać jakiejś potencjalnej przewagi. A jeśli rozwiązanie będzie efektywne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Smutna niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 wstawi ktos tabele z bilansem? Moze byc ciekawe dla postronnego kibica komu jak tam idzie w obecnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Teraz, mac napisał(a): wstawi ktos tabele z bilansem? Moze byc ciekawe dla postronnego kibica komu jak tam idzie w obecnym sezonie. Masz pod wynikami zakładkę Tabela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Masz pod wynikami zakładkę Tabela. ok, teraz widzw, myslalem ze moze mozna wrzucic tu na forum jak wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 28 minut temu, mac napisał(a): wstawi ktos tabele z bilansem? Moze byc ciekawe dla postronnego kibica komu jak tam idzie w obecnym sezonie. http://simbasket.pl/html/ tu masz podgląd do całej ligi (nawet jest trochę danych historycznych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi