Skocz do zawartości

buty, kicksy i inne ciuchy zwiazane z koszem

badboys2

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie może jakiś sklep stacjonarny w Gdańsku (Trójmieście), gdzie mają w miarę wybór butów do gry? Głównie o Nike mi chodzi. Patrzyłem trochę po sklepach, ale wszędzie maks. 2-3 rodzaje i to z tych gorszych modeli. Chciałbym na żywo zobaczyć i poprzymierzać buty z lepszych serii, np. Duranty, Hypery itp, a nigdzie tego nie widziałem.

• 2 tygodnie później...

A jamam inne pytanie. Tak ogladam od jakiegos czasu najwieksze poslkie sklepy internetowe z butami i odieza koszykarska, asortyment wszystkie maja podobny, ba nawet ceny butow czesto co do grosza takie same. I zastanawiam sie czy wiecie skad oni kupuja te produkty? Domyslam sie, ze skads skad kupuja nie mozna kupic jednej sztuki, tylko pewnie zakup powinien byc hurtowy.

Szukalem hurtowni w Polsce, ale takowej nie znalazlem, Spalding natomiast na ceny dla posrednikow w Polsce, drozsze niz ceny w sklepach koszykarskich dla klientow koncowych, reszta duzych firm pewnie podobnie.

Pomyslalem, ze moze ktos z Was bedzie w stanie pomoc, czy sklepy ciagna bezposrednio z Chin/Witnamu? ale z kolei skad ta podobna cena co do zlotowki? Tak najczesniej jest, kiedy hurtownia ustala posrednikom, ze kupujecie od nas, ale cena dla klienta nie mozna byc nizsza niz X.XXzl tylko jaka to jest hurtownia i jak sie z nia skontaktowac?

Orientujecie się może gdzie można kupić takie coś http://adidascatalogue.blogspot.com/2010/12/techfit-padded-compression-knee-sleeve.html

nawet na ebayu nie mogę znaleźć, tylko widziałem na ochraniacze tego typu na łokieć.

Sprawdzałem w sklepie adidasa też nie można tego tam kupić.

Edytowane przez kolejorz

spodenki og

choc to model sprzed 4-5 lat i nie sa to spodenki zrobione z tak lekkich materialow, jak te od 2 lat

panowie bardzo czesto pytacie o buty do kosza na zewnatrz

prosze bardzo

nike venomenon ii

http://www.ebay.com/itm/Nike-Zoom-Kobe-Venomenon-II-487787-004-Basketball-White-Del-Sol-Purple-/170842898559?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item27c707c07f

http://www.ebay.com/itm/Nike-Zoom-Kobe-Venomenon-II-487787-102-Basketball-Black-Concord-White-/170842898538?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item27c707c06a

to jest kontynuacja butow, ktore w okolicach wakacji pojawiaja sie na azjatyckim rynku. wczesniej byly dream seasony teraz sa venomenony

to sa idealne buty na streetball. mocna podeszwa, skora, wlasciwie buty maja usuniete wszystkie pianki, ktore nie sprawdzaja sie na boiskach asfaltowych czy orlikach. do tego wzmocnienie na palcach, system zoom w srodku

mam bardzo podobnie zrobione dream seasony od 2-3 lat i spokojnie moge je polecic. oczywiscie kasa, to ok 450zl

ale jesli szukacie butow na asfalt to idzcie w tym kierunku. zoom kobe czy lebrony nie bardzo nadaja sie na asfalt i orliki, wiec mysle, ze mozecie sobie rozwazyc te opcje.

Z piłkami to na prawdę ciężka sprawa dobrze trafić i dobrą kupić...zwłaszcza na orliki, kumpel kupił Jordana, inny Spaldinga, a ja kupiłem nike nfs i z tych wszystkich moja najlepiej się trzyma mimo, że też idealna nie jest

Jak kupisz to daj znać czy zakup wart ceny, bo tez będę kupował nową

Ja osobiście tą piłką nie grałem, ale mój kolega używał tej piłki na hali potem na orliku i według niego trzymała ręki się bardzo dobrze, nie ścierała się mocno, ale raz był zmuszony zagrać tą piłką na asfalcie i to był jego błąd bo bardzo szybko się ściera na tej nawierzchni.