Young_Buck Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Drodzy Forumowicze. Mam pewniej problem. Logując się na ebay (com?) trzeba podać miejsce zamieszkania, lecz wyświetlają się wyłącznie Amerykańskie miejscowości. Mam wybrać pierwszą lepszą i logować się dalej, czy co ? Dziękuję za pomoć. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_Buck Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Drodzy Forumowicze. Mam pewniej problem. Logując się na ebay (com?) trzeba podać miejsce zamieszkania, lecz wyświetlają się wyłącznie Amerykańskie miejscowości. Mam wybrać pierwszą lepszą i logować się dalej, czy co ? Dziękuję za pomoć. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 zarejestruj się na polskim ebay'u. Konto przechodzi na wszelkie inne kraje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whitta Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 http://allegro.pl/nike-zoom-hyper-fuse- ... 33110.html http://allegro.pl/nike-zoom-hyper-fuse- ... 30050.html Legit? Koleś oferuje jeszcze inne kolorystyki hyperfusów poprzez email. Ten sprzedawca ma mieszane opinie, niby jedne podróbki(najwięcej dunki) a inne legity. Jak to może być w przypadku hyperfuse'ów? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja bym nic od niego nie kupił. Sam fakt, że posiada w ofercie podróbki przekreśla go z miejsca. Poza tym żadnych własnych zdjęć itd. Odpada wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 nie wiem o co wam chodzi , koles ma prawie 6000 tysiecy sprzedanych rzeczy, i ani jednego komentarza kwestionujacego ORYGINALNOSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Komentarze na allegro nie mają nic wspólnego z oryginalnością towaru jaki sprzedawca posiada. Ludzie po prostu nie mają pojęcia, że kupują podróbki. Płacą mniej za lepsze buty i dlatego wystawiają pozytywny komentarz. Takich oszustów z mnóstwem pozytywnych komentarzy jest na allegro sporo. Poza tym skoro widać, że typ ma podróbki i jego aukcję z daleka "śmierdzą" fake'ami to co zmieniają pozytywne komentarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whitta Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A jest opcja kupienia butów na amerykańskiej stronie NIE posiadając konta walutowego? np.ebay czy footlocker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A jest opcja kupienia butów na amerykańskiej stronie NIE posiadając konta walutowego? np.ebay czy footlocker. Ja mam zwykłe konto w mBanku połączone z kontem paypal i regularnie robię zakupy na ebayu, więc tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Young_Buck Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Richie dziękuję bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 nie wiem czy zauwazyliscie ale mozna juz kupic na allegro jordany xiii flinty http://allegro.pl/air-jordan-13-retro-4 ... 65438.html cena nie zacheca (za 300-50 bralbym bez zastanawiania sie:D) ta wersja pojawila sie po raz pierwszy od 2005 roku teraz zaluje, ze kupilem jordany ix cytrusy... nie dosyc, ze pol roku pozniej wyszly flinty o jeszcze ix w wersji czarno bialej. damn! w sumie w 98 nie podobaly mi sie ale po ych kilkunasty latach inaczej na nie patrze. pamietam jak chlop z vivy mial je na nogach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Najnowsza edycja Shoxów dla Cartera http://inside.nike.com/blogs/nikebasket ... ition-shox Nie wie ktoś, czy da sie je gdzieś kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whitta Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 http://cgi.ebay.com/NEW-Mens-Nike-Zoom- ... 1e5fc94890 Legit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Grał ktoś kiedyś w Adidasach Streetball 2.0 o takich o: Dobre są czy o kant dupy rozbić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 do street'a podobno nadają się bo są pancerne ale to ciężkie kloce, miej to na uwadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 http://allegro.pl/kobe-bryant-nike-do-k ... 30758.html og? dobra cena? bardzo zniszczone te buty? czy mają jeszcze te właściwości amortyzacyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 używanych butów się nie kupuje. Ale wyglądają na OG ( chociaż tu lepiej jeszcze podpytać kogoś kto siedzi w temacie np badboys2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 sa troche sciorane ja bym ich nie wzial. raz kupilem aj II uzywane z 2004 roku ale o bylo 3 lata temu, mam je do dzis i pewnie yle samo razy zalozylem co 1 wlasciciel:) uzywane jak najbardziej kupic mozna ale za 160 to ja bym dolozyl 100 i poszukal nowych inncyh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TJHicks Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Co myślicie o tych butach :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Koszmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi