The-Answer Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Moim zdaniem to trochę chwyt marketingowy żeby tak szybko nie zapominać o X pierwszą połowę grał w XI a w drugiej wyszedł już w X Elite. Mi osobiscie obie pary sie podobaja X mam i są super jeszcze zapoluje na pewno na low-y, a XI może kiedyś choć na dzień dzisiejszy chyba kolorystyka gamma blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Moim zdaniem to trochę chwyt marketingowy żeby tak szybko nie zapominać o X pierwszą połowę grał w XI a w drugiej wyszedł już w X Elite. Mi osobiscie obie pary sie podobaja X mam i są super jeszcze zapoluje na pewno na low-y, a XI może kiedyś choć na dzień dzisiejszy chyba kolorystyka gamma blue Mi to raczej wygląda na wpadkę Nike, nie często się zdarza żeby zawodnik mając swój nowy, sygnowany model, promowany na prawo i lewo grał w czymś innym...widocznie mają jakiś feler . Mecz gra w różnych bo cały czas specjalnie dla niego je modyfikują ( w ostatnich zmianie uległ nieco kształt teoboxa )jednak jak widać bez skutku skoro i tak szybko wraca do X . Muszą to szybko naprawić bo ciężko na dłuższa metę sprzedawać ludziom XI skoro sam zawodnik dla którego specjalnie zostały zaprojektowane nie chce w nich grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 może tak być. A poprzednio z X też był taki problem ? Też dziwne że teraz jeszcze muszą je modyfikować trochę słabo wyszło rzeczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 o ile dobrze sie orientuje to te flagowe modele dla kobego, lebrona czy duranta a wczesniej chocby dla mj'a byly robione do odlewu stopy danego gracza. nie wiem na ile jest to chwyt marketingowy a na ile przypadek kto wie, byc moze james uszkodzil ktoregos buta? nie mialem do czyneinia z zadnym z tych modeli poki co, zamierzam kupic xi, bo wszelkie opisy poki co daja im prawie maxymalne oceny. a skoro sa lekkie, tak jak kobasy, to pewnie sie skucsze wczesniej czy pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 może tak być. A poprzednio z X też był taki problem ? Też dziwne że teraz jeszcze muszą je modyfikować trochę słabo wyszło rzeczywiscie. Nie X to świetny model z którym nie było żadnych problemów to tak w ramach ciekawostki bo chyba tylko Lebron i Nike wiedzą dokładnie co jest grane(uwaga na zdjęcia) http://kicksoncourt.com/how-do-you-feel-lebron-james-wears-lebron-x-p-s-elite-due-to-toebox-issue-with-the-lebron-xi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Pierwsza myśl u mnie to, że założył świeżą parę i materiał się jeszcze nie rozbił. A to w końcu foamposite, który potrzebuje czasu. Miał ktoś CP3.VI AE? Edytowane 15 Listopada 2013 przez sirkozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) nie wiem na ile jest to chwyt marketingowy a na ile przypadek kto wie, byc moze james uszkodzil ktoregos buta? Podejrzewam że nie ma tylko jednej pary ze sobą nawet jakby jeden w jakiś sposób uległ zniszczeniu, choć pamiętam że raz Jordanowi zabronili grać chyba w XI space jam jak dobrze pamiętam i pożyczał Air Flight od Pennyego grali wtedy z Orlando więc może i szykują jedną parę. Co do zdjęcia Rahu to chyba powinien wkładać sobie taki grzebień z gąbki co dziewczyny używają do malowania paznokci Edytowane 15 Listopada 2013 przez The-Answer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemis Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Co do tematu, ze LBJ nosi X zamiast XI to problem tkwi w materiałach i w tym, ze lebron gra co mecz w innych butach- tutaj macie cały artykuł na ten temat http://kicksoncourt.com/how-do-you-feel-lebron-james-wears-lebron-x-p-s-elite-due-to-toebox-issue-with-the-lebron-xi/ Edytowane 19 Listopada 2013 przez chemis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 no to nie tylko leobron ma powykrzywiane paluchy:) a tu macie teaser kobasow 9 mnie srednio sie to podoba, w ogole sama koncepcja wersji high podobnie jak bylo przy j28 pozostaje czekac na wersje low glupio bedzie przerwac serie i pewnie 9 i tak kupie ale na te chwile najpredzej zawitam po lebrony XI pierwsze nie lowy od 4 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) poczekam na lepsze foto oraz inne cw ale póki co... Edytowane 21 Listopada 2013 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 wow, ohyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 a mi jakos strasznie sie podobaja wiadomo ta skarpeta troche psuje ale i tak na plus jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 mi ogólnie mało kobego buty sie podobaja oprócz kilku starszych wersji... a propo kobego nie dawno doszly do mnie crazy 8 a dziś taka informacja jak dla mnie bardzo fajna opcja taki custom http://www.netsdaily.com/2013/11/21/5130082/photos-adidas-brooklyn-nets-crazy-8-basketball-shoe#4033479 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubio Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Mam pytanie co do kobasów VII Czy w wersji system, tej z jedną wkładką też jest możliwość wymiany wkładek i włożenia wkładki supreme z innych kobasów?? i do posiadaczy, jak jest z wygodą siódemek? bo słyszałem, że strasznie tyrają stopy? prawda to? zastanawiam się nad zakupem a często mam problem z obcieraniem pięty z tyłu.. A jak mają się 7 do 8 ? Edytowane 22 Listopada 2013 przez rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 8 znacznie lepsze do gry od 7. Nie mam 8, ale jeszcze przyjdzie czas, ze kupię. Ja w siódemkach tylko chodzę i do chodzenia są bardzo bardzo wygodne. Ostatnio dobrze mi się gra w Kobe 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 zależy co kto lubi porównując 6, 7 i 8 stanowczo wolę grać w 6. 7 natomiast bardzo stabilne choć cięższe ale toż dobrze się gra.8 to już inna bajka jak dla mnie zero jakiegokolwiek trzymania stopy - źle się w nich bardzo czuję na boisku i dlatego mam je na lato na plażę i są idealny w tym celu to moje odczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ja ostatnio przestawilem sie z hyperfuse 2012 na kobe 7, co bylo nie powiem bardzo ciezkie, z rzutem z dystansu bylo spoko, ale jezeli chodzi o wejscia pod kosz to na poczatku mialem problemy z adaptacja kobasow ktore sa bardzo niskie ale teraz na prawde moge szczerze je polecic, wypas sie gra. To prawda ze nowe Kobasy maja byc za kostke? Czyzby podejrzewal swoje buty o kontuzje achillesa?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubio Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dzięki za odpowiedzi Chyba zdecyduję się na szóstki, bo pierwszy raz od bardzo dawna znalazłem je w jakimś polskim sklepie w moim rozmiarze. W kwestii VII martwi mnie spora liczba osób wspominających o tyraniu stóp, a to jest moją zmorą. 8 to zbyt wysoka cena na razie, no i opinie, że bardziej nike running niż basket. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukamprezentu Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam Szukam prezentu dla chłopaka, interesują mnie spodenki albo koszulka Memphis Grizzlies. Dostanę gdzieś w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi