ra_d Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 http://allegro.pl/buty-nike-kobe-vii-gs-rozm-38-gjt-i3575760431.html ktos cos wie na temat tego sklepu?? czy te buty sa OG http://allegro.pl/nike-kobe-8-basketball-system-elite-42-i3622829929.html za to te sa zajebiste:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 http://allegro.pl/buty-nike-kobe-vii...575760431.html ktos cos wie na temat tego sklepu?? czy te buty sa OG jak najbardziej OG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 cytat bo edycja nie działa" " http://allegro.pl/nike-kobe-8-basket...622829929.html za to te sa zajebiste:D" ja bym się jednak zastanowił nad 2 kwestiami.... 1) nisko chroniona kostka i ścięgno Achillesa IMO za nisko 2) Nike IMO przegrywa w podeszwach z Addi jeżeli mówimy o trzymaniu parkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Akurat już dawno udowodniono, że wysoki but wcale nie trzyma kostki lepiej od takiego, jak modele Kobe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 szczerze się nie zgodzę... oczywiście podstawą ochrony IMHO jest dopasowanie modelu i IMO istotna podeszwa ale grając w kosza w różnych systemach "butowych" tylko jeden u nas jest odważny aby grać z niską kostką Kobasa (Lopez akurat jest po poważnym urazie kolana wiec mu wybaczam)... można dyskutować ale jak dla mnie ochrona niskich butów jest niewystarczająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 jeżeli masz skręcić kostke i tak ją skręcisz - nie ma znaczenia czy w sandale czy kozaku. Całe życie grałem w mega wysokich butach i bardzo usztywniających kostkę a i tak regularnie staw skokowy leciał :/ zazwyczaj było to nadepnięcie na stopę drugiej osoby a tutaj nic nie pomoże. Od momentu testu Kobe 6 żadnego innego buta bym nie ubrał. Odstawiłem Jordany 13 a przesiadłem się na Kobe 6 i je pokochałem !!!! Psychicznie było ciężko ale po kilku minutach zapominałem, że mam niskie buty, a mobilnością i wygodą biją wysokie buty na głowę. Kobe 8 to jednak przesada. Do chodzenia w lecie na plażę idealne ale na boisko jak dla mnie tragedia - zero jakiejkolwiek stabilizacji :/ ale skoro tylu zawodników w nich gra to jednak coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 nie zgodzę się bo wielokrotnie w grze ( w Nike) były takie sytuacje gdzie uratowałem kostkę czy staw skokowy gdzie mimo drobnego bólu tak przypadkowo upadałem, ze była mysl "ufff niewiele brakowało" obecnie gram w addidasach ( od 3 lat mega regularnie choć inne buty czekają w szafie) i takich sytuacji uff niewiele brakowało - nie mam..... moze to zmiana stylu i efekt jumpshooting offense i nie skakania do kazdego bloku który przychodzi z wiekiem ale uwierz mi że wyeliminowałem takie ryzykowne sytuacje oczywiste jest, że przy sytuacji nie do uniknięcia kość czy ścięgno pójdzie ale chodzi mi właśnie o minimalizację ryzyka z drugiej strony kumpel gra w KB i nie narzeka zbytnio więc jak to zawsze bywa - wolny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubio Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Siemanko, pytanie do osób które miały już Kobasy i Lebrony, konkretnie 9. Mianowicie miałem już Kobe V oraz Kobe VI i w obu idealny był na mnie rozmiar 42,5. Teraz zbieram się do kupna nowych kicksów i zastanawiam się nad Lebronami. Nie miałem i nie mam możliwości przymierzenia 9, stąd pytanie czy w nich także 42,5 będą dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 ja noszę 46 i Kobiaki są dobre natomiast Lebrony 9 mnie lekko uciskają, natomiast 10 już są dobre hehe - taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubio Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dzięki, a wie ktoś jak to się ma do butów adidasa? Crazy lajtów np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 ja noszę 44 i Nike Hyperfuse były ok natomiast Lebrony X trochę uciskają i niestety przez jakis czas mialem obtarta pięte więc jakbym teraz kupował chyba kupiłbym 44,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 @rubio: pamiętaj, że Adidas ma nieco inną (wyższą) rozmiarówkę. Patrz przede wszystkim na długość wkładki, a nie na rozmiar. Przykładowo zazwyczaj noszę rozmiar 47 (długość wkładki 31cm), ale przy Adidasie taką samą długość ma dopiero 48. Możesz ew. patrzeć po rozmiarach amerykańskich. Na mnie np. pasują wszystkie 13-tki i często też tym się kieruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Orientował się ktoś może czy będą dostępne w preorderze gdziekolwiek ??? http://sneakernews.com/2013/10/14/air-jordan-1-retro-high-og-bred/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Orientował się ktoś może czy będą dostępne w preorderze gdziekolwiek ??? http://sneakernews.com/2013/10/14/air-jordan-1-retro-high-og-bred/ Preorder widziałem że był na basketmani w cenie 529 zł ale dość szybko poszedł i nie widzę żeby jakiś inny polski sklep robił na nie zapisy musisz po prostu w okolicach premiery sprawdzać na stronie Chmielnej 20,Worldboxu czy ATAFU ewentualnie brać przez nike online -gdzie cenowo wyjdzie podobnie .To nie będzie jakoś specjalne limitowane wydanie więc bez problemu powinieneś je dostać.Ja czekam na XII Taxi mam nadzieje że tego nie skopią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Nie widziałem żeby Basketmania coś wspominała o preorderze ale będe w takim razie obserwował. Też zastanawiałem się nad Taxi ale mam XII Playoffs czarno białe troszke zmęczone ale są chyba z 2000r. A ta kolorystyka Taxi tak bardzo mnie nie ciągnie jakoś wolałbym Flu Game. Myślałem też o Xi Gamma Blue niestety nie posiadam żadnych XI chyba najbardziej chciałbym mieć space jam choć ten custom wygląda fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 .Ja czekam na XII Taxi mam nadzieje że tego nie skopią... Już skopali cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Już skopali cenę... Cenę jaką dali w preorderze na Basketmanii i jaka będzie w większości polskich sklepów to lekki żart no ale jest jeszcze Foot Locker który ostatnie retra od JB ma sporo taniej oby podobnie było z Taxi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB94 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Witam! Ma ktoś jakieś informacje na temat tego sprzedawcy? Wiem, że zdjęcia katalogowe, ale patrząc po komentarzach wszystko wskazuje na legity. Poza tym 100zł taniej niż na sklepkoszykarza.pl http://allegro.pl/nike-lebron-10-bhm-41-unikat-air-max-lebron-x-i3668053804.html Edytowane 13 Listopada 2013 przez PB94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam! Ma ktoś jakieś informacje na temat tego sprzedawcy? Wiem, że zdjęcia katalogowe, ale patrząc po komentarzach wszystko wskazuje na legity. Poza tym 100zł taniej niż na sklepkoszykarza.pl http://allegro.pl/nike-lebron-10-bhm-41-unikat-air-max-lebron-x-i3668053804.html Legity na 100%, zdjęcia są od sprzedawcy Co ciekawe mimo że to zeszłoroczny model to sam James woli w nich grać niż w najnowszych XI...Nike pewnie mało zadowolone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 ja się w cale nie dziwię - dla mnie X biją na głowę XI chyba pod każdym względem: wygoda, stabilność, wygląd no i system który jest genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi