bananowy_joe Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 http://allegro.pl/nike-zoom-kobe-8-system-nowosc-r-48-5-i-inne-i3536239188.html - kupowal ktos tutaj? wydaje mi sie, ze fejki, bo dosyc dziwne pudelko - nie spotkalem sie jeszcze z tym, zeby zamiast Kobe 8 pisalo Kobe VIII.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Też widziałem kilka pudełek i na każdym było Kobe 8 System. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 mam te kobiaki w tym samym kolorze i tak - na wlepce na pudle jest: KOBE 8 SYSTEM a i na butach z tyłu ten znaczek Kobe'iego jest bardziej widoczny i odblaskowy - tak samo jak i swoosh może zdjęcie tak zrobione akurat, że tego nie uwidacznia ale na moich jednak z każdego kąta dobrze to widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Mogę się pochwalić, że osiągnąłem swój cel i nareszcie mam je obie: Vince byłby dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 w prawdzie mi średnio "leżą" te sprężynowe najki ale co prawda to prawda - klasyk jak diabli !!!! pogratulował a gdzieś je dorwał bo chyba nowe są jak widzę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 a gdzieś je dorwał bo chyba nowe są jak widzę ?? Prawie nowe, okazyjnie na allegro. Reedycja była w tamtym roku i spokojnie można jeszcze kupić w sklepach, chyba nawet są przecenione na 399zł w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 dobry klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inhachina Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 И что дальше ? ______________ оригинал porsche design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość VictorMincer Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 SEO (поисковая оптимизация, продвижение сайта ) – комплексная услуга по увеличению посещаемости сайта целевыми клиентами из поисковых систем. Этот способ привлечения покупателей по эффективности многократно превосходит такие методы, как печатная, телевизионная или радио реклама, так как обеспечивает максимально точное попадание в целевую аудиторию. Такой результат достигается путём вывода сайта на первые места (ТОП-10) поисковых систем по конкретным продающим запросам. Как правило, набирая свой запрос в поисковике, пользователь заинтересован в конкретном товаре, услуге или получении дополнительной информации. Он воспринимает результаты поисковой выдачи не как рекламу, а как совет эксперта. Поэтому, переходя на Ваш сайт из поисковой системы, потенциальный клиент уже готов к совершению активных действий: заполнить анкету, форму заказа, отправить письмо или совершить телефонный звонок. http://supernova-seo.com Ваш сайт может быстро стать эффективным бизнес-инструментом, который будет ежедневно привлекать к Вашей компании потенциальных клиентов... ...и нам известно, как это сделать! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Mogę się pochwalić, że osiągnąłem swój cel i nareszcie mam je obie: Vince byłby dumny shoxy bb4 kupilem rok temu, genialne buty, dobry zakup! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Fajne zakupy Kraso zwłaszcza czarno-szare BB4 zawsze mi się podobały dobra aukcja XIII HHG z Countdown Package - rzadko spotykana rzecz http://allegro.pl/nike-air-jordan-xiii-13-dunk-force-i3596870692.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 nie mój rozmiar ale już dorwałem XIII. Mam pytanie o Lebrony X bo właśnie zakupiłem i na początku wydają się jakoś strasznie ciasne, a po pierwszym graniu mam obtartą piętę w jednej stopie. Raczje nigdy tak nie mialem z nowymi butami stopy na poczatku zawsze troche bolały ale raczej nigdy mnie nic nie obcierało. Czy ktoś miał podobnie i po kilku graniach się dopasują ? czy lepiej trzeba było wziąć pół numeru większe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ja mam LeBrony X i tez sa na mnie troche ciasne, wydaje mi sie, ze lepiej wziac pol numeru wieksze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 ale po kilku grach się przypasowały do twojej stopy ? Ktoś ma jeszcze Lebrony X i gra w nich podzieli się opinią jak było na początku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Fajne zakupy Kraso zwłaszcza czarno-szare BB4 zawsze mi się podobały dobra aukcja XIII HHG z Countdown Package - rzadko spotykana rzecz http://allegro.pl/nike-air-jordan-xiii-13-dunk-force-i3596870692.htm Dzieki za posta rahu , bede licytowal Ja mam Lebrony IX i jest to samo , strasznie ciasne sa , jest to model LOW , wiec tylko w nich chodze ,nie gram. Slyszalem wlasnie juz od kilku osob ze te nowe modele lebronow wszystkie sa takie ciasne i zaczeli kupowac o pol cm wieksze ,i do grania idealne, chyba od modelu VIII takie ciasne zaczely byc. Edytowane 5 Października 2013 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB94 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Witam Miał ktoś do czynienia z lebronami X low? Jak jest z wytrzymałością podeszwy grając na zewnątrz? Sprawa jest taka, że szukam niskich butów na przyszły sezon i może końcowkę tego oraz lebrony staniały i są w miare przystępnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 ale po kilku grach się przypasowały do twojej stopy ? Ktoś ma jeszcze Lebrony X i gra w nich podzieli się opinią jak było na początku ? po kilku graniach jest juz troche lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Panowie, poszukuję buciwa dla siebie, gram na obwodzie. Myślałem o Kobasach 8. Jakieś opinie użytkowników( recenzje już oglądałem ), chodzi mi o to jak się w nich gra, bo jak je w sklepie mierzyłem to kurde super miękkie i bardzo fajnie leżą, ale zasięgnął bym opinie posiadaczy Chyba, że polecicie coś innego? Nie wiem Lebrony X? Może jakieś Hyperdunki 2012, 2013? Ostatnio miałem HD 2011 i mega fajne wrażenia z użytkowania, amortyzacja, wygląd , trzymanie kostki mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Mam podobny dylemat i na razie mam na liście do obadania: -CP VI - siódemki pewnie drogie będą teraz, a 6 spadną -Jordan 2012 Lite -Hyperdunki 2012/2013 -Jordan 2013 EV, czyli tańsza wersja 2013 bez tej osłony z zamkiem -coś od Adidasa na nowej podeszwie puremotion (nie pamiętam nazwy) Coś jeszcze ciekawego możecie doradzić z nienajdroższej półki cenowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 polecam adidasy Pure Motion o czym piszesz jest dobra do szybkiego (na palcach) stylu gry - sam but - chociażby ten Walla (adipure crazyquick) preferuje lekkich zwinnych graczy - jeżeli grasz na pięcie jako center może być Tobie ciut za twardo. Nie wiem jak rozwiązano to w Howardach ale jest jeden gracz w lidze dość wysoki co na nie w PO 2013 nie narzekał. Szczerze od lat gram w adidasach - różne modele i jeżeli chodzi o trzymanie kostki (stabilizacja sprintframe) to IMO są mega bezpieczne. mnie zastanawiają: adiPure Crazy Ghost. http://butologia.com/2013/09/adidas-adipure-crazy-ghost/ czytałem wiele narzekań na jakość i trwałość Drose'ów ponad 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi