The-Answer Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 nie wiedziałem o czymś takim dzięki R "air" G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ja rowniez dziekuje , Ciekawie dosyc Wracajac do Jordanow Retro i preorderow to chyba najlepiej z basketmani brac , rabat z forum i facebooka daje razem 10%, i Retro tez sie licza . wiec zawsze to 50-80pln na Dzjach taniej do tego czesto sa darmowe wysylki. No chyba ze ktos juz mam 15% w ATAF . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Soldier VII czy dołożyć 100 zł i wziąć Lebron X ? Co polecacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 ja rowniez dziekuje , Ciekawie dosyc Wracajac do Jordanow Retro i preorderow to chyba najlepiej z basketmani brac , rabat z forum i facebooka daje razem 10%, i Retro tez sie licza . wiec zawsze to 50-80pln na Dzjach taniej do tego czesto sa darmowe wysylki. No chyba ze ktos juz mam 15% w ATAF . Warto też zaglądać do Footlockera często mają sporo niżesz ceny niż konkurencja, przykładowo III Crimsony we wspomnianym Atafie śmigały po 699 zł a w FL były po 499 zł podobnie rzecz miała się niedawno wypuszczonymi III FR wszędzie są po 679 zł a w FL są(albo były) po 579 zł jak się zagada mają też fajne promocje znajomy brał jakiś czas temu XIII HGG (swoją drogą ciężko dostępne i dużo droższe poza FL) to dostał 20% na następne Jordany jeśli w ciągu tygodnia ponownie zrobi zakupy w FL . Inna sprawa że ostatnim czasie jeden model retr Jordana na dziesięć jest solidnie wykonany reszta to pomalowane plastikowe gówno które żeby było jeszcze śmieszniej w 2014 ma podrożeć ze standardowych 679 na 699 .Jest tyle fajnych butów że szkoda hasju na obecne Jordany. świetne są te nowe Lebrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No footlockera miec w miescie super sprawa. Tam faktycznie maja taniej niz na wszystkich stronkach internetowych , do tego daja rabaty . Ja mam footlockera w miescie ale w Pradze Czeskiej , i ceny w koronach czeskich za niektore AJ sa jeszcze drozsze niz na stronkach.. czasami jakis model jest w zblizonej cenie do Polskiego footlockera , ale to 1 model na 10 . Do tego nie daja zandych rabatow ;/. Ostatnio zrobilem walek w tym FL , kupilem na allegro AJ 8 Bugs , gosciu mi przyslal je z rachunkiem z FL , Buty byly troche za duze na mnie, postanowilem sprubowac je wymienic w Czeskim FL , NIe bylo problemu , ale nie bylo juz rozmiaru ktory chcialem wiec ziomalka zapytala czy nie chcem innego modelu , i wzielem AJ 3 Fire Redy. a za te 8 z allegro zaplacilem 450zł , doplacilem 70zł , i mam AJ3 za 520zł :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Soldier VII czy dołożyć 100 zł i wziąć Lebron X ? Co polecacie Zdecydowanie X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 dzięki Kraso za odpowiedź a grałeś albo miałeś na nodze jedne albo drugie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ma ktors jakis rabat do basketplanet lub basketzone ? lub do jakiegos sklepu w ktorym sa jeszcze AJ5 Grape 9US:P bo 9,5US ktore mam sa troche za duze na moja mniejsza prawa stope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 #The-Answer ja mam Lebrony X i są niesamowite - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 czy ktoś mógłby potwierdzić oryginalność butów tego gościa ? http://allegro.pl/buty-adidas-crazy-8-4-kolory-43-1-3-i3504655229.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 czy ktoś mógłby potwierdzić oryginalność butów tego gościa ? http://allegro.pl/buty-adidas-crazy-8-4-kolory-43-1-3-i3504655229.html Trudno ocenić, bo wszystkie zdjęcia ma z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Aj 5 Grape 9,5 US na sprzedaz , dla forumowiczow 500pln z wysylka NOWKI z pudelkiem wkladkami i paragonem . http://allegro.pl/buty-air-jordan-5-retro-grape-roz-43-okazja-nba-i3542931036.html Mam jeszcze Aj 7 Orion Blue i Aj 10 Old Royal . Chetni priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Trudno ocenić, bo wszystkie zdjęcia ma z internetu. no właśnie napisałem do niego czy może wysłać oryginalne zdjęcia napisał że nie ma go w domu ale wyśle i że buty są oryginalne żeby poczytać jego komentarze... Wydaje mi się że to jakaś ściema.. niby crazy 8 można dostać w sieci w sklepach w USA ale przeważnie nie wysyłają do Polski więc trochę to jest podejrzane... Po za tym ktoś wie gdzie można dostać crazy 8 kobego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Po za tym ktoś wie gdzie można dostać crazy 8 kobego ? Wielu sprzedawców na ebayu wysyła normalnie do Polski. Spokojnie można je kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tollusiek Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Witam, mam pewien problem. Posiadam spodenki drużyny Chicago Bulls kupione w NBA Store w Chicago. Dostałem je od wujka, który przyleciał ze Stanów. Chcę je sprzedać koledze, tylko nie znam się na tego typu odzieży i nie mam pojęcia za jaką cenę mam je sprzedać. Ów spodnie szukałem na ich stronie internetowej, ale takich nie znalazłem, dlatego ciężko mi jest podać jakąś konkretną cenę. Znaleźć ich nie mogłem zapewne z powodu, iż nie wszystkie artykuły, które są w sklepach znajdują się również w sklepie internetowym. Prosiłbym użytkowników o wycenienie ich, ile są warte. Dzięki temu przemyślę sobie, za jaką cenę mógłbym je opchnąć. Oto foteczki: Wszystkie metki zachowane, oryginał nie jakaś podróba. Nigdzie ceny nie mogłem na tych metkach znaleźć, może wujo po prostu je usunął. Liczę na Waszą pomoc, serdecznie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 ja więcej niż 40 zł. bym za nie nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) dla fana bykow do 50zł mozesz wolac . Dobra beczka sprawdzcie http://www.youtube.com/watch?v=MSXQQgWu538 Edytowane 17 Września 2013 przez eazyonee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Szukałem ostatnio Jordanów w internecie i natrafiłem na stronkę http://www.obuwietanio.pl/ gdzie można znaleźć wszystkie Jordany w bardzo atrakcyjnych cenach. Czy ktoś z Was robił już może zakupy na tej stronie? Zastanawiam się na ile ta strona jest wiarygodna... Może znacie inne sklepy godne polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Podróby. Znane mi sklepy w których kupowałem i mogę polecić to Basketmania i Sklep Koszykarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi