chmielu4400 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ja tam normalnie wywieszam , nic złego się z nią nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Panowie, mam pytanko. Otóż ostatnio w Londynie widziałem jednym ze sklepów(nie była to sieciówka) Air Jordany XI w wersji białej i czarnej. Fejki? Ludzie w stanach się o nie zabijali, a tutaj sobie spokojnie stoją i czekają na klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 w zeszłą sobotę wyszły jedenastki w wersji low właśnie białe - może to były one a Bredy u nas też stoją w FL na przykład. Zabijali się o Concordy i tych w sklepie nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambruscokid Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 WItam! Mam do sprzedania Buty Nike Air Jordan 13 XIII Retro - Playoff (black / varsity red / white / vibrant yellow), buty nowe, oryginalne, w rozmiarze us 12,5 eur 47 http://allegro.pl/buty-nike-air-jordan-13-xiii-playoff-us-12-5-eur47-i3321506516.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blanco. Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Witam. Czy Kobe VII posłużą mi jako buty lifestyle? Chodzi mi głownie o komfort użytkowania. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Blanco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 jasne, ja swoje ubieram tylko do chodzenia, gra mi sie w nich fatalnie, ale do chodzenia sa dla mnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ja również swoich używam do chodzenia. Po zakupie zagrałem w nich 2 razy na sali, potem może z 3 razy na betonie i potem już tylko w nich chodzę, do chodzenia spisują się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Panowie sprzedam takie oto spodnie firmy Rucker Park chyba nie trzeba nikomu przedstawiać http://www.kickz.com/en/rucker-park/clothing/training-pants/crest-sweatpants-1-grey zamówione z tej strony jak widać prawie 40 ojro sprzedam za 120zł rozmiar XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Mariusz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Czy ktoś wie gdzie w Krakowie znajdują się jakieś sklepy z butami do kosza ? Chodziłem ostatnio po sklepach typu InterSport, Martes, Go Sport itp. ale wybór jest fatalny. Będę wdzieczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Sam bym chciał wiedzieć . W praktyce sprawa wygląda tak, że stricte sklepów z butami koszykarskimi nie ma (chyba, że o nich nie wiem). Ja od dobrych kilku lat kupuje tylko na allegro, bo w "stacjonarnych" sklepach jest tak biedny wybór, że nawet nie ma po co tam zaglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 przeciez w bonarce macie footlockera! poza tym w niektorych seezerach pojawily sie buty do kosza. lodzkie stoisko w manufakturze wyglada zacnie, w krk oze tez podrasowali? w bonarce jest tez nike gdzie zawsze cos do kosza jest w m1 pewnie tez. stricte sklepow z butami do kosza w krk raczej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Akurat w Bonarce nie byłem. W Seezeerze bieda aż piszczy. Generalnie w sklepach z butami sportowymi można znaleźć 3-4 pary na krzyż, z reguły albo słabe albo zbyt drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Mariusz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) To w takim razie spróbuję Bonarkę, dzięki. Chętnie bym zamówił przez allegro ale najpierw muszę przymierzyć buty przed kupnem. Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Pan.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 w zeszłą sobotę wyszły jedenastki w wersji low właśnie białe - może to były one a Bredy u nas też stoją w FL na przykład. Zabijali się o Concordy i tych w sklepie nie dostaniesz a czym sie roznia concordy od zwykłych jedenastek? Była to wersja high w obu kolorach(biale i czarne), dlatego się zdziwiłem i pierwsza mysl ze to fejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 a zwykłe 11 to jakie ?? białe z czarnym lakierem to Concordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 a zwykłe 11 to jakie ?? białe z czarnym lakierem to Concordy Wybacz, ja tylko kojarze modele i umiem powiedzieć jakiego są koloru No to były właśnie concordy high, bredy tak samo i dlatego śmierdzi mi fejkiem Poczekam aż w footlockerze będą Póki co poluje na szóstki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Panowie czy ktoś wie kiedy będzie reedycja Jordan XII retro w kolorze czarno - czerwonym ze skóry? http://www.google.pl/search?q=jordan+XII+red&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mHvDUZ_AJcjrswaU6oD4DA&ved=0CCoQsAQ&biw=1831&bih=943#facrc=_&imgdii=_&imgrc=23dzGpXglK-oIM%3A%3BW_Ts9m6GoMp4TM%3Bhttp%253A%252F%252Funlocked.footlocker.com%252Fblog%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F05%252FOG-Air-Jordan-XII-Flu-Game-3.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Funlocked.footlocker.com%252Fblog%252F2011%252F05%252F25%252Fthe-sample-closet-air-jordan-xii-flu-game%252F%3B800%3B450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 w tym roku na pewno nie (pod koniec 2013r. wychodzą inne XII Taxi - biało/czarne) a na przyszły rok nie ma jeszcze pełnej rozpiski reedycji ale myślę, że są szanse, w ostatnim czasie JB zawsze co roku wypuszczał jakieś XII a Flu Game to dosyć popularny i charakterystyczny model którego dawno nie było (ostatnio w 2009 r). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 w tym roku na pewno nie (pod koniec 2013r. wychodzą inne XII Taxi - biało/czarne) a na przyszły rok nie ma jeszcze pełnej rozpiski reedycji ale myślę, że są szanse, w ostatnim czasie JB zawsze co roku wypuszczał jakieś XII a Flu Game to dosyć popularny i charakterystyczny model którego dawno nie było (ostatnio w 2009 r). Czyli jest jakaś szansa że w przyszłym roku wyjdą :-) mam nadzieję że całe skórzane a nie czerwone skóra a czarne jakiś zamsz czy coś takiego, a powiedz mi proszę co oznacza dokładnie flu game? Taxi 2009 miałem ale potrzebowałem pieniędzy i po jakimś czasie je sprzedałem, ale z niecierpliwością czekam na te czarno - czerwone te już zostaną na wieki w mym domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dokładne tłumaczenie nic Ci nie powie:-) Nazwa związana jest z 5 meczem finałów 97 roku, w którym to Jordan zagrał właśnie w XII w kolorze czarno-czerwonym. Historia doskonale znana, choć do dnia dzisiejszego nie do końca wyjaśniona - Jordan grał będąc skrajnie wyczerpanym i odwodnionym, w świetle ówczesnych relacji z powodu grypy żołądkowej:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi