WojtekPe Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No za 279 to nie widze. Faktycznie poniosło mnie z tymi 450 (chociaż w większości sklepów tyle własnie kosztują), najtaniej 349 znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wypowie się ktoś na temat pro model 0 bo nie znalazłem opinii w necie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longinus Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witaj!Poszukuję czego stricte do gry w kosza na sali (tylko i wyłącznie). Obecnie wykańczam AJ XXI. Gram jako 2, mam 82kg. Budżet na nowe to max 350pln. Moje typy: http://www.basketzone.pl/towar.1032.nike.air.jordan.prime.time.player.ptper.html http://www.basketzone.pl/towar.1215.nike.air.jordan.flight.the.power.html http://allegro.pl/reebok-wall-season-2-zigencore-roz-45-5-j87546-i3118029446.html (aczkolwiek moje stare reeboki nie zostawiły za miłych wspomnień) Prosiłbym o poradę osoby które miały styczność z tymi modelami. Oczywiście inne propozycje też mile widziane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemis Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam, o tych reebokach nie słyszałem pochlebnych recenzji, szczególnie na tez zygzak który bardziej sprawia problemy niż pomaga... Tutaj masz recenzje http://nightwing2303.com/performance-teaser-reebok-zig-encore/ i drugą http://nightwing2303.com/reebok-zig-encore-wall-season-2-performance-review/. Jak widać nie warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ja mam lebrony 8 p.s. i jestem bardzo zadowolony, nie wiem jak teraz ale niedawno były tanio do wyrwania, za swoje dałem 230 złotych zaś jeżeli chcesz jordany, to tych nie ogarniam, ale słyszałem dobre opinie o tegorovznych (które narazie są droższe) i zeszłorocznych modelach melo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nadaje się to na orlik ? http://www.basketzone.pl/towar.1466.nike.zoom.hyperenforcer.xd.extra.durable.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jak najbardziej. Na bank długo wytrzymają. Polecam jednak przymierzyć jeśli masz możliwość - buty są na bardzo wąską stopę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 mam na sprzedaż dwie new ery brooklyn nets, może ktoś jest zainteresowany http://allegro.pl/brooklyn-nets-new-era-7-1-4-fullcap-snapback-nba-i3155658574.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/nike-zoom-kobe-vi-koszykowka-44-5-i3140852106.html - oryginalne????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 towar wygląda ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 nie wiem czy słyszeliście a jak nie to zamieszczam info z fb - może ktoś z Was coś wie i pomoże "Jeden z moich przyjaciół, przesympatyczny człowiek i kolekcjoner, mocno zaangażowany w środowisko koszykarskie i kulturę sneakerheads padł łupem złodziei. Począwszy od połowy lutego, do połowy marca pozbawili go sporej części jego ukochanej kolekcji. Wśród skradzionych skarbów znalazły się m.in.: AJ IV White Cement AJ V Raging Bull Pack (Separated) AJ VII DMP AJ IX Chicago AJ XI Space Jam x2 AJ XI Cool Grey x2 AJ XII Flu Game AJ XII Rising Sun AJ XIII White Red AJ XX3 White Black AJ 2009 Hall of Fame AJ Spiz'ike Infrared AJ Spiz'ike Knicks LeBron 7 Dunkman Większość z nich w rozmiarze US 12, ale zdarzały się również 11.5 i 12.5. Sprawa trafiła na policję i do prokuratury, ale pomimo tego, że sprawca jest znany, śledztwo zostało umorzone. Jedna para w bagażniku auta złodzieja i lista, którą widzicie wyżej nie wystarczyły... W związku z tym zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Jeśli ktokolwiek z Was otrzymał ofertę okazjonalnego zakupu butów z listy, albo słyszał cokolwiek w tym temacie, niech koniecznie daje znać! Ukradzione buty to jedno, ale najważniejsza jest sprawiedliwość! Zjednoczmy się i pomóżmy obciążyć sprawców dowodami!!! Każda osoba, która wniesie istotne fakty w przebieg sprawy, otrzyma od poszkodowanego parę Jordanów z aktualnej oferty KICKS Store!!! Jeśli macie jakiekolwiek informacje, które mogą być przydatne w tej sprawie oraz pomogą złapać i udowodnić winę sprawcy - piszcie: Zaginione.buty@gmail.com" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 o akcji slyszalem, nawet propsuje na fb nie spodziewalem sie, ze cos z tego wyjdzie, jak sie okazuje, czlowiek moze czasami wiecej od policji gdy tylko chce. wielkie propsy dla bety, ktory oprocz tego, ze ogarnal akcje, to zamierza dac j'sy kazdemu, kto przyczyni sie do oddania 1 pary z listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Począwszy od połowy lutego, do połowy marca Interesujące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 niania do dziecka wynosila codziennie jakas pare... masakra. ponad 30 par x 300-500zl kazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Te 300-500zł to bardzo delikatnie bb2, niektóre z nich są warte dużo więcej. Z tą nianią to serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 bb2: AJ V Raging Bull Pack (Separated) Ten pack chodzi na beju minimum 500-600$ z miejsca . Poluje na Raging Bule ale te ceny sa kosmiczne. Wspołczuć koledze :/ XI CG w polsce spokojnie po 600-650 (wiadomo zalezy jaki stan). Space jamy na beju tez spokojnie po 900-1000 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Czyli można na oko założyć, że babka wyniosła spokojnie 20 tysi z chaty? Dobrze zorientowana musiała być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Mimo, że to niby kobieta, to i tak należy się wpierdol i do lochu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 no wlasnie srednio rozgarnieta bo niektore j'sy sprzedawala na allegro za 200zl niemniej dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi