badboys2 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 r air g dokladnie! w lebronach 20-5-5 krecilem kostke raz na 2 tygodnie:) mi8aly bardzo wysoko piete i to chyba z tego wynikalo. i polecam kazdemy lekkie buty mamby. zalozycie, sprobujecie, przekonacie sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 tak jak napisał Richie można zmniejszyc na pewno obrazenia przy butach bardziej trzymajacych kostke z tym sie zgadzam. Skoro Kobe gra w takich butach i nie kreci kostki to może coś w tym jest dopóki nie przymierze tych Kobe to ciężko mi sie przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lauferr Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam Czy te buciki są oryginalne? http://www.ebay.com/itm/adidas-adiZero-Rose-2-5-Dominate-basketball-shoes-G48837-/120998597999?pt=US_Men_s_Athletic_Footwear&var=&hash=item1c2c14156f Jakies opinie na ich temat? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 BB2 tak właśnie. Jeszcze miesiąc temu negowałem grę w tych nowych, lekkich, miękkich czy niskich wynalazkach. Do momentu aż z ciekawości zagrałem w Kobe VI. Uwierzcie - mega, mega, mega doznania i nie chcę już w niczym innym grać. A przesiadłem się w Kobe'iaki z Jordan'ów 13 Na prawdę szczerze polecam buty Kobe'iego - wygodne niesamowicie, leciutkie, mobilne i stabilne - IDEALNE i mówi to zagorzały wielbiciel butów Jordan'a hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba 7 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Siemka. Ma ktoś może na sprzedaż koszulkę Ray'a Allena rozmiar M,L ( najlepiej swingman ale repilka też może być ). Z chęcią kupie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 http://mistrzowie.org/498805/Air-Jordan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan5 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam zastanawiam się nad kupnem butów do gry wyłącznie na sali. W kosza gram już dość długo bo ok 10 lat a sam posiadam 19 Jestem zawodnikiem grającym na pozycjach od 1-3 w obecnym klubie najczęściej będę grał na 1. Mam 185 i 85kg Które buty możecie mi polecić ? Moje główne dwa typy to : 1. Nike KD V 2. Nike Hyperdunk 2012 Biorę również pod uwagę Adidas adizero rose 2.5 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Panowie, mam pytanie odnośnie protekcji stawu skokowego. Otóż 2 miesiące temu skręciłem kostkę 1 raz w życiu. No i powiedzmy że zostałem "przymuszony" do zakupu stabilizatora, gram w czymś takim:http://www.ebay.com/itm/McDavid-188-Ultra-Ankle-Brace-Hinged-Ankle-Support-SMALL-/251228772551?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7e66d8c7 , ale jakos nie jestem przekonany do gry w plastiku, poza tym czytałem, że gra w stabilizatorze osłabia kostkę. I tutaj nasuwa się moje pytanie, co byście polecali olać ten stabilizator i zakupić jakiś zwykły sciągacz, czy jednak jest ten stabilizator konieczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lauferr Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 mogę Ci odpowiedzieć z własnego doświadczenia. Rok temu też skręciłem kostkę i popełniłem kilka błędów... pierwszy był taki że dałem sobie założyć gips... Niestety nie miałem możliwości zmienić gipsu na ortezę... drugi mój błąd zbyt szybki powrót do gry... konsekwencją jest zgrubienie na kostce i ból po treningu. Jeśli chodzi o stabilizator to najlepszy stabilizator jaki wszyscy polecają do gry to http://www.ankle.pl/24,mcdavid-189-ankle-x.html Moje zdanie jest takie że po kontuzji przez pierwsze miesiące noga (kostka) powinna być wspomagana przez stabilizator jednak na dłuższą metę takie rozwiązanie przynosi więcej szkód niż pożytku z tego względu, że kostka zaczyna się przyzwyczajać do stałej pomocy i robi się słabsza... Polecam Ci pograć na razie ze stabilizatorem, następnie robić różnego rodzaju ćwiczenia wzmacniające kostki i powoli zaczynać grać bez stabilizatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Taki ściągacz praktycznie nic nie daje. Co najwyżej efekt placebo Odnośnie stabilizatora zgadzam się z lauferrem. Osobiście w ogóle nie korzystałem ze stabilizatora, ale długo czekałem z powrotem do gry i do tego moje skręcenie nie było zbyt poważne. Nie wiem jak bardzo poważnie było u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja osobiście też iałem podobną sytuacje i grałem w takim stabilizatorze http://goldenset.pl/p1517-Stabilizator_kostki_Mueller_ATF_2_2012.html nie chciałem takiego typowego plastikowego wydawało mi się że w nim będzie nie wygodnie więc kupiłem ten wyżej na poczatku ciezko sie przyzwyczaić ale z czasem jest lepiej pograłem chyba z miesac jak juz było wszystko ok to zdjąłem teraz znów skreciłem i znów bede zmuszony w nim grać. Mam również ten http://basketo.pl/product-pol-81-Stabilizator-kostki-Mueller-Ankle-Brace.html i też dobrze sie spisuje oba maja wbudowane tam w paski sprężyny albo plastikowe usztywniacze. Tyle z mojej strony mogę podpowiedzieć no i muller dobra firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan5 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam zastanawiam się nad kupnem butów do gry wyłącznie na sali. W kosza gram już dość długo bo ok 10 lat a sam posiadam 19 Jestem zawodnikiem grającym na pozycjach od 1-3 w obecnym klubie najczęściej będę grał na 1. Mam 185 i 85kg Które buty możecie mi polecić ? Moje główne dwa typy to : 1. Nike KD V 2. Nike Hyperdunk 2012 Biorę również pod uwagę Adidas adizero rose 2.5 Pozdrawiam odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) no ja nie dałem sobie włożyć w gips, wróciłem do gry po 3 tygodniach jakoś, nie było wg mnie jakieś poważne skręcenie(nie spadłem komuś na nogę). No właśnie też podobnie myślę że pogram jeszcze z tydzień i odstawiam stabilizator. Dzięki wielkie za pomoc chłopaki. Jordan, musisz przede wszystkim zmierzyć i zobaczyć który Ci najbardziej odpowiada, obejżyj sobie także recenzje na YT od chłopaków z nicekicks bodajże. Nie wiem jak bardzo zależy Ci na amortyzacji, mnie osobisćie HD 2012 nie przekonały jakoś, mierzyłem je tylko w sklepie ale bez rewelacji. KD bardzo fajny buciwo, wg mnie najlepsze połączenie zoom+air max, nie jest zbyt miękko ani zbyt twardo, optymalnie. Co do rose'ów się nie wypowiem bo nie miałem styku. Edytowane 15 Lutego 2013 przez chmielu4400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Wszystkie wymienione są bardzo dobrymi butami. KD może są minimalnie w stronę cięższych graczy, ale to też nie typowy but dla podkoszowych. Przymierz jeśli masz możliwość i sam oceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordan5 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 dzięki za rady Właśnie w tym rzecz, że nie mam możliwości przymierzenia żadnego buta, wszystko zamawiam przez internet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Polecam w takim razie skorzystać z recenzji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiuszxx Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jordan może rose 3 ? Za 350 można mieć brenda. Świetne butki, na recenzjach oceny prawie najwyższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 co kolego eazyonee chińskie podróbki jednak nie leżą i szukasz jelenia ? allegro.pl/buty-air-jordan-xi-concord-retro-11-rozmiar-42-5-i3036496777.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiuszxx Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Byłem dziś w footlockerze w Krakowe i powiem wam że jest z czego wybierać. Kobe 8 za 499 w dwóch kolorach, KD V z 449 też w dwoch, Lebron X za bodajze 550, melo, kilka jordanów, hyperdunki, hyperfuse (drogo), jordan V za 550 i kilka innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 @rahu Prawda jest taka że eazy niby tak się tu wypowiada a za plecami robi co innego sprzedaje już nie pierwsza podróbkę na allegro, oczywiście nic nie piszę i wystawia za cenę taka że szkoda gadać - ktoś się nie będzie znał i zapłaci 550 zł za prawie tyle kupi oryginały w foot lockerze, szkoda słów na takiego człowieka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi