Kraso Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Rozumiem, czyli żadnych ciekawych promocji na J'sy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Ciekawa promocja na XI, to jaka? 400zł? To takiej nie było. Cena ich była 669 lub 696zł. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ciekawa promocja to taka jak na Kobe Zoom np. XI w retailu kosztują 679zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 To w takim razie żadnej promocji na Jordany nie było. Po prostu są, ale cieszą się zainteresowaniem. Ja się udałem właśnie na tą promocję Kobe Zoom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 a ja jadąc na sylwka zajechałem do stolicy do Foot Locker te Kobiaki obczaić. No i poprzymierzałem i machnąłem sobie dwie pary jak z gościem gadałem to mówił, że dzień wcześniej było dużo różnych butów w tej przecenie po 200 zł i tez Jordanki różne ale przyszedł jakiś ziomek z wózkiem z Carrefour'a i kupił 24 pary butów !!!!!!! a co do Jordanów to stały na półce 4 bredy, 7 olimpijskie i XI bredy ale ceny normalne - bez promocji czyli drogo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Podpinam się pod prośbę Damianoitaliano, nie wie ktoś czy oni mają tam w footlockerze regularne wyprzedaże?, czy tylko tak raz w roku? btw. Jak byłem na sylwka w Krakowie to w Bonarce były jeszcze Kobasy 7, sam wziąłem dla siebie, zostały jeszcze 43 i 42,5 chyba, były jeszcze jordany x białe rozmiar 41, czarne 46, lebrony 9 42,5, jordany 14 rozmiar 46. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 #Chmielu a w jakich cenach te Jordany X i XIV - też w przecenie czy normalnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Także chciałbym wiedzieć po ile te X i XIV w bonarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Podobno przed świętami w Warszawskim FL był X Stealth i RoyalBlue po 199zł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 dokładnie tak jak Kraso mówi, po 2 stówy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 uuu... no to ładnie a jakie XIV? Candy Cane(biało/czerwone) czy jakieś inne ? Z rozmiarami też nie było problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 U mnie w Pradze byly AJ10 (Bialo niebieskie i Czarne Stealth) , i AJ14 3 kolory (bialo czerowne,czarno czerwone "Last Shot" i Szare) Last Shoty przytulilem dla Siebie bo byl rozmiar i 10 b/n , ale ogolnie byla reszta kilka rozmiarow nie przecietnych tzn. albo wielkie albo male.. kilka tez bylo normalnych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 W Bonarce w Krakowie zostało Kobe 7 rozmiar 42.5, Jordany XIV roz. 42.5(czarne) i 46(biało-czerwone). Ceny 199 zł. Oczywiscie są inne jordany w pełnej rozmiarówce za normalne ceny np XI, IV itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 a może ktoś mieszkający w Krakowie chciałby mi kupić te Jordaniki XIV rozmiar 46 i wysłać - ja bym kase przelał na konto ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Last Shoty przytulilem dla Siebie bo byl rozmiar i 10 b/n damn it.. farciarz ile dałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 a może ktoś mieszkający w Krakowie chciałby mi kupić te Jordaniki XIV rozmiar 46 i wysłać - ja bym kase przelał na konto ;> Żebyś wcześniej pisał ... Sam też mam rozmiar 46 i własnie dzisiaj wziąłem te czarne X co były, specjalnie nie chcę mi się jechać po nie tym bardziej że jestem chory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 damn it.. farciarz ile dałeś ? po 200pln od pary , juz nie moge sie doczekac konca 2013 i kolejnej wyprzedazy w FL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 eazyonee a można wiedzieć ile już par sprzedałeś tych rożnych jordanów/kobe itd co zakupiłeś w footlockerze? Pytam z ciekawości, czy takie buty cieszą się zainteresowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 http://allegro.pl/nike-air-jordan-xi-bred-cdp-oryginal-i2914620617.html og? i ogarnia ktos jak to wydanie ma sie jakosviowo do tegorovznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 A wie ktoś jak często są takie wyprzedaże w FootLockerze? #Feanor zostały jeszcze jakieś Jordany w rozmiarze 44? Bo jak ja byłem to tam na stojaku nic nie było, ale tak samo miałem z Kobe 7 że na stojaku nie było a gościu z zaplecza przyniósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi