matek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Buty Kobe wyglądają coraz bardziej, jakby były do biegania, a nie do kosza Podobają mi się, nie tak jak V, ale są ok. Szczerze, wszystkie są z wyglądu bardzo podobne, czego należało się spodziewać. Różnica tkwi w szczegółach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 @Matek no właśnie to samo pomyślałem jak je zobaczyłem - biegówki tutaj więcej fotek: http://butologia.com/2012/11/on-nike-zoom-kobe-viii-blue-purple/ mi tak średnio się podobają, że nawet bym powiedział w ogóle :/ jakoś nie moje gusta a co powiecie na Penny piątki w tym kolorze - dla mnie piękne i zachorowałem na nie http://sneakernews.com/2012/11/20/nike-air-penny-v-dolphins-release-reminder/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dolphins są świetne, ale trzeba te 800zł wydać żeby je dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 już bym nawet te 8 stów wydał ale raczej w naszych sklepach dostępne nie będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 już bym nawet te 8 stów wydał ale raczej w naszych sklepach dostępne nie będą Miałem na myśli eBay, bo z takimi kosztami trzeba się liczyć żeby je kupić. Jak masz kase to problemów z zakupem nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 mozna lapac okazje:) ja wyciagnalem black knighty zkv w stanie niemal idealnym za 80$ wczesniej wyciagnalem swiateczne zkv w podobnej cenie. w ogole imo zkv to najlepsze kobasy jakie wyszly choc viii zapowiadaja sie co najmniej tak dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jasne, mi też udało się dorwać kilka par okazyjnie(V FireRed za 80$ czy AF Valentines za 45$), ale na niektóre modele jest taki hype że ceny są kosmiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 jak np na AJ Dave White, które mi się okrutnie podobają, a na ebay poniżej $200 nie schodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asnba1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Które lepsze kobe vii czy rose 2.5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 kobiaków nigdy na nogach nie miałem ale sądząc po budowie i tym ilu zawodników w nich gra to raczej bardzo wygodne są do tego te wymienne wkładki Rose'y mierzyłem i fajne, leciutkie ale ja mam szeroką stopę i mnie uciskały od strony podeszwowej - takie dziwne zwężenie tam mają i mi to przeszkadzało. Aczkolwiek jeśli chodzi o wygląd mi bardziej Rose'y pasują i fajne kolory można wyhaczyć poza tym to kwestia upodobań - ja wolę wysokie buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 jest pierwsza recencja kobe 8 system podobno zapowiadaja nam sie jedne z najwygodniejszych butow do koszykowki ever http://www.slamonline.com/online/kicks/2012/12/a-day-with-the-new-kobe-viii/ wiadomo, ze sa najlzejsze, chyba lzejsze nawet od rose'ow kolejna kwestia to jordany XX8 malo bylo informacji nt tych butow a tu wczoraj konferencja prasowa i jestem pod ogromnym wrazeniem http://www.nicekicks.com/2012/12/jordan-brand-takes-flight-with-launch-of-air-jordan-xx8/ wygladaja rownie wygodnie, zreszta wystarczy zobaczyc z jakich materialow sa zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Wszyscy krytykują i wyśmiewają te XX8, że kalosze itp. a mi się bardzo podobają. Szczególnie wersja rozsunięta. Jak performance będzie taki jak zapowiadają to chce je mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Mnie najbardziej ciekawi jak będzie z wytrzymałością nowych Kobasów. Zrobić z butów do biegania buty do kosza to nie problem, ale zrobić je przy tym wytrzymałe na te wszystkie rzeczy, które im grożą na parkiecie to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 no mi tez właśnie nowe Jordan'iki się podobają i to zarówno rozsunięte jak i te skarpetowate i fakt - wyglądają na bardzo wygodne - chyba tez się koło nich zakręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 co tu duzo pisac, nowe jordany prezentuja sie kozacko i to doslownie:p problemem oewnie bedzie cena, bo znajac marke aj i patrzac za jaka kase sprzedwane sa niektore wersje kobasow i lebronow, mozemy sie spodziewac spokojnie ceny w granicach 800zl fajnie, ze sa czarne. powoli mi sie przejadaja kolory wiec mj, po raz kolejny krok przed wszystkimi:) choc ciekawi mnie jakie beda inne wersje kolorystyczne czy w ogole beda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 no cena podana na stronce to 250 dolców więc mało nie jest no ale tak jak mówisz - Jordaniki nigdy tanie nie były szczególnie te z głównej linii ale kurde to są pierwsze J'sy w tych nowych technologiach, które mi się na prawdę podobają i z wielką chęcią bym sobie je zakupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Przyznać się który był ostatnio w basketzone w Carrefourze w Łodzi i przymierzył 100 par butów? Już legendy krążą wśród personelu sklepu o tajemniczym kliencie z forum e-nba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 haha niestety nie ja:) ale musze tam wpasc, bo widzialem ze zmienili w srodku, do tego moj ziomek nawet na YT o kicksach opowiada prosto ze sklepu, wiec +1 dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 chłopaki - dzięki za radę. stosunek rozmiarówki AF1 do AJ, czyli +0.5, okazał się jak najbardziej poprawny, czyli mam swoje upragnione żółto-czarne trzewiki. no i z rozpędu nabyłem też dave white... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Gdzie je kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi