Kraso Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 AF należy kupować o 0,5 rozmiaru mniejsze, więc analogicznie Jordany I o 0,5 większe weź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 problem w tym, że nie ma +0.5. rozmiary od US10 skaczą o 1 w górę - przynajmniej w tym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 nie ma polowek? czyli sklep z fejkami co to za sklep?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Może po prostu połówki wykupione dziwnym trafem? Albo faktycznie podróbki, pokaż lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 http://www.jordanshoesau.com/air-jordan-1-c-2/ na zielone i żółte łapczywie spoglądam. po tej cenie dwie pary chciałem kupić nawet, najpierw jedną, żeby się przekonać, czy ta obniżka to nie scam jakiś. dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Co do żółtych - nie ma to jak but Girl Size, rozmiar 47 Nie kupuj tam, fejkowa strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 szukałem po necie nieco i nie znalazłem żadnych opinii na ich temat, ani pozytywnych, ani negatywnych. łudzę się, że jednak nie jest fejkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Same podróbki, na 100%. Powodów żeby tak twierdzić jest aż nadto. Zresztą wszystkie strony fejkowe wyglądają dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ech ech. no nic, będę szukać dalej pewnie skończy się na zamówieniu za granicą. a właśnie, polecicie jakiś sklep polski z jordanami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 sklepkoszykarza.pl kicks pro-baller.com basketo.pl basketmania i kilka innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knowler Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Mógłby ktoś polecić buty dla kolegi? 190, 95/100kg - zwykłe, amatorskie granie, raz w tygodniu na hali. Przejrzałem 20 ostatnich stron i nie znalazłem nikogo z podobnymi preferencjami, a sam jestem dużo niższy i lżejszy, dlatego ciężko polecić mi coś z własnego doświadczenia. Dobre byłyby np Lebron 8 P.S, albo Nike Zoom Kobe VI ? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Howardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ja tez jesten nizszy i lzejszy ale lebrony 8 maja dobra stablizacje i amartyzacje wiec powinny dac rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly2234 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ma ktoś Nike Hyperfuse 2012? Jakieś opinie tych butów? Może ktoś może porównać do Hyperdunków 2012, które mam? Za wszelkie opinie o Hyperfuse będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 AF należy kupować o 0,5 rozmiaru mniejsze, więc analogicznie Jordany I o 0,5 większe weź. tak zrobiłem. lecą do mnie z USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ja kupuje af1 zawsze w swoim rozmiarze , jakies 2 lata temu kupilem o pol rozmiaru mniejsze i okazaly sie za male i teraz sobie leza i czekaja nie wiem na co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ja nie mam "swojego" rozmiaru. mam af1 45, mam inne najki 46, mam converse'y bodaj 46.5. może numeracja różna, może mi się stopa kurczy na mrozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 swoj rozmiar w nike , w butach inny firm tez mam inne rozmiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 co powiecie o zoom kobe viii? http://marqueesole.com/uploads/b_1353952401_223.jpg wygladaja baardzo lekko, ja jestem na tak oczywiscie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi