R "air" G Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 znaczy ja ?? no trochę tak jak Wy koszulki zbieracie to ja raczej w butach się lubuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Bo tak właśnie czytam i widzę, że masz/miałeś takie i takie i jeszcze takie, w takich grasz, a w takich chodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 to się mogę pochwalić - a co teraz mam tak: Jordany AJF IV, VII Retro Cardinals, XI Cool Grey, XII Retro Black/White-University Blue, XIII Retro French Blue/University Blue Flint Grey i te moje przez wiele lat poszukiwane XIII Retro White/Wheat w których aktualnie gram to tyle z klasyków. Do tego mam: Jordan Take Flight Black, Son of Mars - White/Club Purple-CL Grey-Black, Team'y jakies tam stare robocze i tyle z Jordaników poza tym AF1 oczywiście - klasyki, And 1 Tai Chi Mid'y te co kolega wyżej zapodał czerwone. Jak tam wcześniej gdzieś pisałem nie bardzo jestem za tymi nowymi wynalazkami Nike ale miałem Lebron'y 20.5.5 i fajne były i dlatego jak się trafiły Lebron'y 9 w kolorze Summit Lake Hornets to też się skusiłem bo bardzo mi się w tym kolorze podobały. I na lato mam jeszcze takie fajne oldschool'owe Reeboczki Dual Pump'y. To na tyle chwalenia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Wszystkie AJF, Take Flight i najpaskudniejsze Son of Mars to jedna wielka pomyłka. Poza tym masz kilka ciekawych par. Jeśli te XIII White/Wheat oryginalne to zadroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Wszystkie AJF, Take Flight i najpaskudniejsze Son of Mars to jedna wielka pomyłka. Poza tym masz kilka ciekawych par. Jeśli te XIII White/Wheat oryginalne to zadroszczę. wiesz kwestia gustu. Mi też nie wszystkie kolory się z tych AJF, Take Flight czy Son of Mars podobają. Jak sam widzisz wolę klasyki ale te nowe hybrydy tez niektóre są ciekawe i dlatego czasem się na jakiś model skuszę. a te trzynaski biało - złote to moje marzenie było już od młodych lat jak je tylko zobaczyłem. Bardzo długo ich szukałem bo to albo rozmiar nie ten albo cena zaporowa. Ale pół roku temu wreszcie się udało i choć cena nie była zbyt niska to musiałem je łyknąć i kurde na żywo są jeszcze ładniejsze niż na fotach teraz jeszcze się czaję na dziewiąteczki z tej nowej paczki Kilroja w kolorze Bentley Ellis. No i trójki i piątki jeszcze są na mojej liście życzeń oj no i zapomniałbym o najważniejszym - CONCORD'Y !!!!! no ale na te to niestety mnie raczej nie będzie stać Edytowane 14 Listopada 2012 przez R "air" G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja nie uznaje żadnych hybryd od Jordana oprócz Spizike i tyle. Concordy trzeba było kupować w grudniu, sam skorzystałem z okazji, bo drugiej takiej nie będzie pewnie. Z tymi IX może być problem, dostępność prawie zerowa. A V to jeden z moich ulubionych modeli Jordana, mam cztery kolorystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) no niestety w grudniu się spóźniłem z Concordami i bardzo żałuję - mam Cool Grey'e ale to nei to samo teraz chciałem kupić Ewing'i niebieskie ale kurde tak okrojona ilość była, że jak zamówiłem i zapłaciłem to niby wszystko było okej, ale jak zabrali się do wysyłania to się okazało,ze jednak z mojego rozmiaru tylko jedną parę mieli i już sprzedali :/ ale przy okazji Ewing'ów pytałem o te 9 właśnie i powiedzieli, ze będą je mieć wiec szansa jest kurde i zazdoszę tych piątek - to wszystkie kolory chyba masz Edytowane 14 Listopada 2012 przez R "air" G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 to zapisujcie sie na preordery xi bredow, imo najfajniejsze xi sam tez mam sporo j'sow choc bardziej lubuje sie w zoom kobe ii biale, trojki biale klasyki, iv-v military blue, ix cytrusy, x bialo-czerwono-zlote, xii czarne, xiii flinty plus kilka par, ktore mialem w przeszlosci xiii, xiv generalnie nie uznaje innych j'sow niz i-xxiii, choc i ru wyjatki, nie we wszysktim mj gral:) z tego wszystkiego najlepiej leza badz lezaly mi V. fajny charakter retro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 to zapisujcie sie na preordery xi bredow, imo najfajniejsze xiJuż dawno zamówione i zapłacone Tutaj widać większość moich zasobów(brakuje jednych V, XX1, Maxów 360 BBall): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ma ktoś lub miał kiedyś buty Fly Wade 2 ? http://sklepkoszykarza.pl/sklep.php?md=products&id_p=8249&name=buty-jordan-fly-wade-2& Jeżeli tak to poproszę o jakąś konstruktywną opinie. Przymierzam się do nich od jakiegoś czasu, ale jakoś tak szkoda mi wydać 400 zł w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Już dawno zamówione i zapłacone Tutaj widać większość moich zasobów(brakuje jednych V, XX1, Maxów 360 BBall): piękna kolekcja Kraso zazdroszczę przede wszystkim XII i paytonów XI też już zaklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 no ładna kolekcja Kraso zazdroszczę szczególnie V Fire Red'ów no i Concordów. XII te same kiedyś miałem jak byłem łepkiem - ale skubane mnie poobcierały.Te pierwsze wydania miały wstawione takie usztywnienia wkoło całego stawu skokowego. Sztywne były niesamowicie ale co się z nimi namęczyłem to szok. Teraz te retro co mam to już nie mają tego ustrojstwa jak będę miał chwilę to tez machnę fotkę moim butkom a odnośnie Bred'ów to mi właśnie się nie podobają XI w tym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) noo kraso ladna kolekcja! fajne vii orlando (tak?) i V o xi nie wspominajac zawsze chcialem miec te V z czarnym jezykiem. a drugie bialoczerwone piatki widze przetarte na achillesach tak jak moje:p edit: ok moje buty w zasadzie zoom kobe, aj'sy i 1 para lebronow:) https://picasaweb.google.com/115096531076566132581/ShoesGotToBeTheShoes?authkey=Gv1sRgCN7Xv4CQut3iZw Edytowane 15 Listopada 2012 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 bb2 - XIII i Citrusy bym chętnie widział u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB94 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam http://allegro.pl/nike-lebron-8-skora-flywire-hit-r-41-i2783050673.html - og bo coś tanio jak na lebrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 OG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Siemka , jak ktos jest fanem Iversona to mam Answery VII w megasnym kolorze na sprzedaz , w rozmiarze 43 . Rarytasik :} http://allegro.pl/buty-reebok-the-answer-vii-allen-iverosn-43-rare-i2801263752.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R "air" G Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 a to moja kolekcja przede wszystkim butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ludzie dobre, potrzebuję pomocy. mam obecnie wysłużone Air Force 1, które po 6 latach już się niezbyt nadają do czegokolwiek. upatrzyłem sobie Jordany jedynki - i tu mój problem. kupić mogę tylko przez neta, nie mam gdzie przymierzyć - taki kraj. niby jest Footlocker, ale w nim gówno jest. orientuje się ktoś w rozmarówce Nike? Jordany rozmiaru 45/11/10 będą tej samej wielkości co Air Force? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Jordan ma tą samą rozmiarówkę. Natomiast nie jestem w stanie powiedzieć jak się mają AF1 do Jordanów1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi