maniekot Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 wygladaja na og, ale nie mialem z nimi do czynienia, jedynie z poprzednimi modelami z serii i je moge polecic, wiec te pewnie tez bo ta wersja jordanow z data w nazwie jest wypuszczana jako topowy model w recenzjach sa krytykowane za wyglad, ale bardzo chwalone za performance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 http://allegro.pl/jordan-evolution-85-r-9-5us-43eur-basketmania-i2163251224.html Czy te buty będą nadawać się do użytkowania na zewnątrz? Podobają mi się te buty, cena przystępna, tylko były by użytkowane na kiepskiej jakości nawierzchni(asfalt, kostka brukowa) i nie chciałbym, żeby rozleciały się po miesiącu grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 marzenie http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont_lie/post/Phenomenal-Swag-Tim-Duncan-s-skeleton-shoes?urn=nba,207889 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Grał ktoś w Jordanach XIII? Jak się spisują na zewnątrz (tartan)? Bo szukam czegoś na tartan i się zastanawiam właśnie nad nimi, nie do zajechania jordanami XII czy może też macie jakieś inne propozycje? Albo może ktoś ma adidas crazy 8? Edytowane 22 Marca 2012 przez wbT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jak sprawują się Kobe VI na asfalcie? Chcę kupić buty low i wybór padł na Kobe VI, ale spotkałem się z opinią, że strasznie szybko zużywają się na asfalcie. Czy ktoś z posiadaczy tych butów użytkował je na asfalcie i może potwierdzić bądź zdementować tą opinię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 wszystkie buty z serii kobe niszcza sie ~3 miechach grania na tartanie/asfalcie wiem z doswiadczenia but jest swietny ale tylko na hale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 pytacie czesto o lekkie i wytrzymale buty na asfalt oto ciekawa propozycja http://www.facebook.com/photo.php?fbid=320945607967549&set=a.159741700754608.43085.145082055553906&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Grał ktoś w Jordanach XIII? Jak się spisują na zewnątrz (tartan)? Bo szukam czegoś na tartan i się zastanawiam właśnie nad nimi, nie do zajechania jordanami XII czy może też macie jakieś inne propozycje? Albo może ktoś ma adidas crazy 8? Co do XIII, nie mogę się wypowiadać ponieważ nigdy ich nie posiadałem. Za to XII i opinie na ich temat w internecie są poprawne, sprawdzone i naprawdę dobre. Mimo że nie ma raczej o tym nigdzie mowy XIV są także bardzo wytrzymałe, moich używam już 7 rok (głownie grane na hali ale także na tartanie od czasu do czasu) są już na wykończeniu, ale osobiście bardzo polecam AJXIV. XIII jako że jest to but który był wyprodukowany pomiędzy tymi dwoma modelami powiedziałbym że jest także wytrzymały. Sam teraz będę potrzebował butów na zewnątrz i prawdopodobnie wezmę XX, wiem że one na tartan/asfalt nie bardzo się nadaje, ale mam teraz kiepską sytuacje finansowa, a buty już też 7 rok zaczną leżeć. Przy okazji chciałbym się przywitać jako nowy członek forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Siema :-) No to, że XII mają niezłą opinię to wiem ale wolałem opinię kogoś kto ma jakieś porównanie. Sam miałem XII ale dawno temu. Teraz nike wypuścił buty specjalnie przeznaczone na outdoor: nike air max dominate xd. Powiem szczerze, że z wyglądu nie zachwycają, przymierzałem je, co prawda mają z przodu piankę, z tyłu air maxa ale nie czuć tak tego. Jakoś mnie jeszcze ten but nie przekonał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Takie pytani icony_pila ma oryginalny stuff? Pytam bo ta przesyłka gratis trochę podejrzana mnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Może link daj jakiś chociaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 http://allegro.pl/nike-air-jordan-cp-2-quick-467821-006-r-42-5-i2240215149.html nie ma fotek (zresztą w sklepach typu basketzone czy innych też nie ma). Dlatego chce wiedzieć czy już ktoś kiedyś miał do czynienia z tym sklepem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mam pytanie w temacie butów poniżej 300zł. Miałem do czynienia z kilkoma modelami butów. Ostatni model to NIKE AIR VISI PRO. Ogólnie bardzo wygodne ale nie o to chodzi. Chce kupić coś nowego. Wymagania: -wygoda -wytrzymałe ( większość czasu gram na asfalcie ) -wygląd -cena poniżej 300zł -zapewniające dostateczne usztywnienie kostki ( lekkie problemy z kostkami, częste kontuzje związane z więzadłami i torebką stawową ) Wymagania są dość wysokie ale liczę że uda się coś znaleźć. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Adidas Superbeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 pepis: raczej og, choc nie mialem z nimi do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A co sądzicie o butach And1 Assault Mid. Są tutaj 2 linki. Buty niby takie same ale skok w cenach duży. Co sądzicie o tym modelu a jeśli macie lepsze propozycje do 300zł proszę o podanie http://allegro.pl/buty-and1-assault-mid-d1026mbmb-r-42-okazja-i2247540860.html http://allegro.pl/and1-assault-mid-42-kolekcja-wiosna-2012-i2224735725.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 odradzam jakiekolwiek and1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Badboys2 to jakie byś polecał. Post mój apropo wymagań jest kilka linijek wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 pytanie do fachowców co to za buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Przeczytałem kilka waszych postów i wychodzi na to że dobrym zakupem jest ZKVI http://allegro.pl/nike-zoom-kobe-vi-i2236011680.html tylko proszę o radę w temacie trzymania kostki bo to może być problem. Jeżeli macie lepsze propozycje do 300 zł proszę o rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi