RLPH Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kraso snapbacki firma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Większość Adidasa, NBA chyba wszystkie to Adidas. Sorry, nie widziałem wcześniej pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 co za buty ma drik na samym końcu filmiku wie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 co za buty ma drik na samym końcu filmiku wie ktoś? Hyperdunk 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carter#15 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 http://cgi.ebay.co.uk/Nike-Air-Jordan-3 ... 2311dc5b31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjk21 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam Posiadam 12 par skarpetek z logiem NBA i nie tylko !!! Logo NBA(oraz inne) wykonane z duza doskonaloscia!!! Do wynoru dlugie/krotkie,grube/cienkie. PIERWSZA JAKOSC Bawełniane Wiecej informacji udzielam na priv. Mozliwosc zamowienia wybranych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 http://cgi.ebay.co.uk/Nike-Air-Jordan-3-D-Football-Cleats-Mens-SZ-12-5-/150623509297?pt=US_Men_s_Shoes&hash=item2311dc5b31 Nie widzę tutaj nic śmiesznego. Od zawsze był wersje Jordanów do futbolu czy baseballu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 http://allegro.pl/jordan-xiv-roz-45-i1687731301.html ogarnia ktos czy te sa og, chociaz wiem ze za slabe zdjecia sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 100% pewności nie mam, ale obstawiałbym że są oryginalne. Nie widzę żadnych śladów działalności chińczyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 http://allegro.pl/air-jordan-11-retro-h ... 48450.html og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 tylko nie mow, ze ci sie podobaja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 a co, obaj je chcecie? Mi za to w oko wpadły 5tki w nowej kolorystyce ooo damn! ale 6 paczek prawie... PS. Jak to jest z Air Jordanami Retro? Czy technika pozostała również retro? Czy też może w ogóle te systemy to jedna wielka lipa czy też moje jednak nowa technologia w "starym" opakowaniu? Może ktoś w tej kwestii się wypowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.c Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 http://allegro.pl/air-jordan-11-retro-hit-bcm-jedyne-takie-i1693648450.html og? fake. dobry but, pożądana kolorystyka, nie mało kosztuje na rynku wtórnym. PS. Jak to jest z Air Jordanami Retro? Czy technika pozostała również retro? Czy też może w ogóle te systemy to jedna wielka lipa czy też moje jednak nowa technologia w "starym" opakowaniu? Może ktoś w tej kwestii się wypowiedzieć? w wersjach retro Nike nie robi podmianek, że wstawia inny system (u Reeboka z retro modeli AI ponoć różnie bywa - czytałem opinie że system DMX wypada 'martwo' w porównaniu do pierwszego wydania). był zoom air- takowy jest. była tylko poduszka 'air' - takowa jest. choć z grywalnością retro różnie - to są buty jednak zaprojektowane kawałek czasu temu i przy aktualnej jakości Nike'a pozostawiają czasem odrobinę do życzenia (za 400pln do gry kupi się lepszy but). też odnoszę wrażenie że nie ma nacisku na ich właściwości z gry, po prostu mają dobrze się prezentować... tak jak czytałem nie raz opinie że Jordany to najlepsze co może tylko być - wypuszczają dobre buty, zgadza się, ale nie wszystko co ma logo jumpmana powala na kolana, zdażają się przeciętne modele, a większy ich koszt to m.in. design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 koszulki adidasa: 2011 all star game z lebronem 2011 all star game east, west, etc nike: nike basketball proste, ze swooshem http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=11640118 dla forumowiczów jeśli coś interesuje szczególnie mogę lekko zejść z ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Podaj wymiary XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 pytałem Cię wcześniej, jakiej firmy są te snapbacki które oferujesz, może teraz odpowiesz ;] bo jestem interere XL : 71cm długość od kołnierza do dołu z przodu 57cm od pachy do pachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 pytałem Cię wcześniej, jakiej firmy są te snapbacki które oferujesz, może teraz odpowiesz ;] bo jestem interereKilka postów wcześniej: Większość Adidasa, NBA chyba wszystkie to Adidas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 mam jeszcze coś takiego http://images.footballfanatics.com/FFImage/thumb.aspx?i=%2fproductImages%2f_485000%2fFF_485051_xl.jpg&w=400 świetnie wykonana, z płaskim daszkiem. najlepszy draft cap (2010) jaki kiedykolwiek zrobili jak ktoś jest zainteresowany. Nie mam ciśnienia żeby to sprzedawać (podoba mi sie), ale narazie leży nieużywane, metki etc wszystko jest na miejscu. Anyone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowy Joe Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Za ile byś sprzedał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 a to sie zgadzam, ze jeden z lepszych draftcapow ever! np. ten z tego roku byl jednym z gorszych ever:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi