Quester Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Co myślicie o tych butach :?: Projektant musiał mieć mocny towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Eee...damskie? I do kosza raczej marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lakers81 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 http://allegro.pl/meskie-buty-nike-zoom-kobe-v-r-45-tanisport-i1339740071.html og? Jakie polecacie polskie strony na których jest dużo oryginalnych butów do kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Raczej OG. Pewne sklepy: www.basketmania.com.pl www.pro-baller.com www.but1.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lakers81 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Myślałem właśnie, żeby kupić te w/w linku. Kraso masz może jakieś godne polecenia buty? Wytrzymałe, żeby szybko się podeszwa nie starła np. na asfalcie.Właśnie obawiam się, że Zoom Kobe V szybko się rozwalą... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie pomogę Ci, bo gram niewiele, więc nie wiem jak się spisują konkretne buty. Słyszałem, że Lebrony Zoom Soldier III są niezniszczalne, jakiś czas temu można było je kupić za dobrą kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 No i zakupiłem te adasie i po wstępnych oględzinach są mocno zbudowane i ciężko je zgiąć w pół zobaczymy na wiosnę jak będzie po paru graniach (chyba, że będzie hala chociaż wiem, że nie takie jest ich przeznaczenie). Pisano, że ważą dużo, ale warzyłem obecne buty, które mam i nie wypadają tak źle bo 1 but waży 427g podczas gdy Converse Wade 3 waży 487g, a Nike Franchise (w których grałem na dworzu przez ostatni czas) ważył 419g. Nie wiem co prawda czy te wszystkie dane to dużo czy mało, ale skoro mniej niż Wade'y to chyba jest to dobry wynik Tak wiem, że jestem pojebany robiąc takie ważenia, ale wybaczcie zaciekawiło mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 wrzucisz jakies foty, jak to wyglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Swoich fotek jako takich nie mam, ale mam te, które podesłał mi sprzedawca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Co myślicie o tych butach :?: Projektant musiał mieć mocny towar. ok****, co to za sofixy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donking24 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 http://allegro.pl/new-era-nba-76ers-hwc ... 49394.html nie chce nikt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasek Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 moze ktos polecic jakies buty zimowe do 400zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Podobno są świetne - http://www.polstorsport.pl/component/pa ... /vmcchk,1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ma ktoś może nike hyperfuse? jak się sprawują i jak z wygodą? aaa i które były by lepsze do niezbyt częstej gry ok 2-3 razy w tyg. hyperfuse kobe iv czy v? użytkownicy tych butów może coś poradzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazper Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 http://cgi.ebay.com/new-sz-11-NIKE-ZOOM ... 43a4049e2f og ??? BTW sprzedam Kobe IV stan idealny, rozmiar 44.5 (nieco zaniżona rozmiarówka moim zdaniem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 jako, że skręciłem sobie po raz drugi kostkę, k**** mac (raz lewą, raz prawą) w tych samych butach ( adidas TS Commander ) szukam jakiegoś dobrego buciwa. Co możecie mi polecic? czy jest sens kupowac znowu wysokie buty z dobrym supportem, czy tak czy siak lepiej nosic stabilizatory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazper Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Lebrony VIII. Jeśli ktoś w dobrze zawiązanych LBJ 8 potrafi skręcić kostke to musi być ostrym paralitykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 stabilizatory, tylko porzadne a nie jakis badziew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ma ktoś może nike hyperfuse? jak się sprawują i jak z wygodą? aaa i które były by lepsze do niezbyt częstej gry ok 2-3 razy w tyg. hyperfuse kobe iv czy v? użytkownicy tych butów może coś poradzą pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi