Kraso Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 kraso, jak lekkie? nie widzialem ich szczerze mowiac na zywo Rewelacji pod względem wagi nie ma, nie mają nawet startu do KBZ V. Poza tym wykonanie perfekcyjne, mnóstwo fajnych detali itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Born2ball Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Tak, kazdy model mial cos z poprzedniego, ale przewaznie to byl jakis detal, szczegol, a nie tak jak w przypadku zoomow kb caly but,a zmieniony jeden detal, o to mi chodzi. To prawda, ze duze roznice w jordanach wynikaly z epok, ze wtedy technologia przy robieniu butow szybko szla do przodu, ale gdyby to bylyby tylko materialy, to zmiany bylyby kosmetyczne, a tak nie bylo. Ile bylo projektantow butow Jordana, a ilu KB ? Przy butach jumpmana wzorowali sie na ferrari, astonie, czerpali z roznych zrodel, swego czasu adidas wzorowal sie na audi, dzieki czemu powstaly the kobe i kobe II (podobno sztywne jak cholera, sam kobe w nich nie chcal grac ). LeBrony sa bardziej zroznicowane od zoomow KB, ja nietwierdze, ze to zle, ze serie butow cos laczy, ze ma jeden styl i idzie w tym kierunku, ale nie tak, ze ledwo co widac roznice w kolejnych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 nie zgadzam sie IV, V i VI niewiele laczy poza tym, ze sa niskie i maja podobne podeszwy. dalej sa juz inne rozwiazania zastosowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Kobe Zoomy są wzorowane na korkach piłkarskich, Lebrony chyba na kozakach czy czymś, albo łyżwach hokejowych ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Born2ball Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 nie zgadzam sie IV, V i VI niewiele laczy poza tym, ze sa niskie i maja podobne podeszwy. dalej sa juz inne rozwiazania zastosowane Przeciez ona sa prawie identyczne jakbys widzial kogos w ktoryms z tych modeli z troche wiekszej odleglosci, to bys nie byl w stanie stwierdzic czy to IV V czy VI co innego z Jordanami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 nie zgadzam sie, ze sa identyczne bardziej podobne sa do siebie ajIII i IV czy V i VI,VIII VIII niz zk IV - V - VI jakby ktos szukal butow na streetball na ebayu mozna kupic nawet za 25$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/08/74/76/1208747666 Co do butów Kobego do dzisiaj do mnie to przyszło, nie mogłem się powstrzymać jak je zobaczyłem, zwłaszcza że mozna je tanio wyrwać często, na allegro nawet za mniej niż stówe widziałem że szły. Musze przyznac że rzeczywiście są zajebiście sztywne ale to po części kwestia rozchodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Co to do c***a jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 http://cgi.ebay.co.uk/Nike-Zoom-Kobe-V- ... 1282wt_911 og? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 og ale na allegro w tej samej cenie lazily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ok, dzieki badboys2 za szybka odpowiedz. no ale buty nie w polsce potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 te były najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 jesli mam byc szczery to nie podobaly mi sie zadne te nowoczesne wersje kobasow adidasa. chociaz zdaje sobie sprawe, ze za jakis czas beda modne. swietne byly te kore byly z serii feet your wear, z odzwierciedleniem stopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu4400 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 http://allegro.pl/wyprzedaz-buty-nike-z ... 72776.html og? ma ktoś może te buty, jak się sprawują?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 OG, ale nie mam i nie miałem styczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 http://allegro.pl/wyprzedaz-buty-nike-zoom-bb-iii-r-43-basket-i1218072776.html og? ma ktoś może te buty, jak się sprawują?? Mój znajomy ma i zachwala bardzo. Grał w hyperdunkach wcześniej i mówił że woli te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOOT3R Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Mam takowe i przy aktywnym treningu tj. 16h treningow w klubie przez 2 lata bardzo dobrze mi sluzyly tylko wkladka dosc czesto sie zdziera ale to nie jest duzy koszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 mam pytanie związane z takie tam z koszem http://cgi.ebay.pl/When-the-Game-Was-Ou ... 5d2ae6696e Ile by ta książka mniej więcej do mnie szła? Czy można ją przeczytać na necie, czy w ogóle opłaca się zakup? Koszt to pewnie razem wyjdzie tak pod 80 zł? W księgarniach i ogólnie w Polsce oczywiście pewnie nie ma opcji na dostanie takiej książki w podobnej cenie itd itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 odebralem dzis na poczcie piateczki. naprawde milo sie zapowiadaja. lekkie. dobrze dopasowana podeszwa jak i wnetrze. na upartego mozna by grac bez skarpetek tak "wyscielany" jest srodek. bardzo niskie jednoczesnie nie ma tego uczucie, ze but moze spasc ze stopy. w poniedzialek ide w nich na trening i zobaczymy jak sie sprawdza na hali. poki co bardzo pozoywnie zaskoczony jestem. wizualnei mi sie srednio poczatkowo podobaly ale po tym jaqk je zalozylem. wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 jak mozesz to wrzuc tez fotki z innnej perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi