Kubbas Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ma ktoś Kobe Zoom V? Jak się sprawują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam wszystkich zgromadzonych na forum .Mam dwa pytania .Po pierwsze czy http://allegro.pl/nike-hyperdunk-2010-n ... 89681.html są oryginalne . Po drugi jakie buty są lepsze dla rozgyrwającego Hyperfuse Soldier IV czy Kobe V.raczej og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 LeBrony 8: http://nikelebron.net/category/nike-leb ... bron-viii/ Muszę przyznać, że dosyć ładne są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobomb Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A co sądzicie o tych http://allegro.pl/hit-buty-nike-nike-ai ... 95206.html butach? Miał ktoś z nimi styczność(jak z wytrzymałością)? I te http://allegro.pl/nike-air-jordan-1-ret ... 34865.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 do kosza ? chyba do chodzenia na codzień ? kumpel ma i nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 I Phat Low są bardzo słabe dla mnie. Z jedynek dostępnych na allegro najlepszym wyborem będą te - http://allegro.pl/nike-jordan-1-retro-3 ... 98678.html. Na żywo prezentują się o niebo lepiej. Świetne materiały i wykonanie. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 dobrze się gra w takich wysokich butach? Ja zawsze kupuje niskie, jeszcze w takich nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 dobrze się gra w takich wysokich butach? Ja zawsze kupuje niskie, jeszcze w takich nie grałem Raczej do gry bym ich nie kupił ze względu na to, że są stosunkowo "stare" technologicznie w porównaniu z dzisiejszymi modelami do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nawet nie chodzi o konkretnie te, nigdy nie grałem w tak wysokich butach, wyglądają na strasznie ciężkie, teraz miałem Aspiration Nike, teraz idą Kobe Zoom, obydwa buty strasznie lekkie, wygodne Gra ktoś z was w butach tego typu wysokich i ciężkich? Jakie wady jakie zalety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 To, że są wysokie to nie znaczy ze są ciężkie i niewygodne. Na pewno możesz lepiej usztywnić stopę bez pomocy stabilizatora niż w niskim obuwiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whitta Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Orientuje się ktoś może czy NIke Zoom FP (fun police) są wygodne i coś o nich powiedzieć? http://cgi.ebay.com/354186-111-Mens-Nik ... 27c1c#shId OG? http://allegro.pl/buty-nike-air-jordan- ... 53420.html OG? http://allegro.pl/nike-air-jordan-1-ret ... 0844.html| (do tych mam zastrzeżenia lekkie, porównajcie z tym http://www.kicksonfire.com/wp-content/u ... ed-021.jpg jest inna wyściółka, jak to z tym jest?.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Sprzedawcy od obydwu jordanów mają oryginalny towar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ok sa pierwsze porzadne fotki zoom kobe vi, choc te fotki przedstawiaja akurat podrobki, to na 99% tak wlasnie beda wygladaly zk VI ta wersja kolorystyczna nie przypadla mi do gustu ale mysle, ze cos sie znajdzie. jedno nie ulega watpliwosci sa dosc... oryginalne:) edit: zmniejszyl;em troche fotki zeby bylo lepiej widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Born2ball Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ehhh nie robia juz ladnych butow. Nowe KB maja ciekawa, oryginalna "powierzchnie", ale niestety nic poza tym. Seria butow KB od Nika idzie w slady Porsche..jak 911 wszystkie takie same.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 ale o to mniej wiecej chodzi zauwaz, ze lebrony maja od kilku lat ten sam lebronowski klimat zoom kobe - kobowski a duranty - durantowski. imo te buy doskonale wpisuja sie w styl gry graczy i w sumie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 wolałem Jordany przynajmniej pierwsze 12 modeli :> i 20-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 patrzac na to jak "rare" sa obecnie lebrony I czy zoom kobe I za 10-20 lat powinno byc podobnie z tymi seriami, choc jordany z wielu wzgledow beda wyjatkowe na zawsze i nic tego nie zmieni. to byla pierwsza seria, to byl mj itd itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Born2ball Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 No to Nike idzie w zla strone. Zobacz jak wygladaja Jordany, kazdy but jest praktycznie totalnie inny. Jak wychodzil nowy model tej marki, to byla ekscytacja, zaskoczenie, bo nie wiadomo bylo czego sie spodziewac. A teraz jest Kobe Zoom VI, dodali pare plamek i mamy placic kolejne 140 dolarow. Adidas robil swietne buty dla Kobe'ego. Poza 2jkami, chcialem miec kazde, bo dobrze wygladaly, byly lekkie, mialy wszystko to czego oczekiwalo sie od koszykarskiego buta, ale przede wszystkim mialy swoj, niepowtarzalny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Jestem fanem Jordanów, ale nie zgadzam się co do tego, ze każdy kolejny model był zupełnie inny. Zobacz np. VI i VII. Kształt bardzo podobny, zmieniały się szczegóły, detale. W kolejnych modelach widać elementy poprzedników. Mam kilka par i widzę to na własne oczy. bb2 ma rację, serie LBJ i KB idą w podobnym kierunku co MJ i kiedyś będą równie popularne. Apropo LeBronów, wczoraj do mnie przyleciały: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 b2b nie do konca sie zgadzam, ze te buty byly totalnie inne (AJ) i ze zk i czy lbj'e ida wciaz tym samym kierunku z AJ sprawa jest jasna. buly buty z eopki kamienia lupanego, byly pierwsze poduszki powietrzne, ale generalnie bardzo czesto widac, ze buty ewoluowaly czy to III-IV-V-VI-VI-VIII wlasciwie kazdy kolejny model mial cos z poprzedniego podobnie przy tych wyzszych modelachczy XXI-XXII ale trzeba wziac pod uwage fakt, ze to zroznicowanie I - XX3 wynika tez z epok, uzywanych w danym momencie mateiralow lebrony I roznia sie sporo od VII, do tego w miedzy czasie byly totalnie inne II ZK I sporo roznia sie od II czy III dopiero ostatnie modele poszly w jednym kierunku ale ja widze w VI juz nawiazanie do jedynek itd. imo najwaznmiejsze, ze buty odzwierciedlaja charakter gracza i jego gry a tak jest i w przypadku lebronow i ZK, juz abstrac***ac od tego czy dane modele i styl sie komus podobaja czy nie. mnie srednio podobaja sie dzisiejsze lebrony (VIII) ale mam jedynki i bardzo chcialem miec pierwsze 4 modele z roznych powodow czy VI bo byly/sa naprawde niezle. mysle, ze nike nie robi specjalnie bledu trzymajac dana serie w pewnych ramach. zmiany wieksze pewnie jeszcze sie zdarza w tych modelach. zawsze mozna siegnac jeszcze po dream seasony (dwojki sa swietne!) czy soldiery, to jest kolejny plus dzisiejszych modeli wzgledem AJ. co do adidasow, to mnie szczerze mowiac poza jedynkami i jeszcze dwojkami, 2000, i tych, ktore mial na all star w oakland (wciaz nie wiem co to za model, pytales o nie kiedys) nie podobaly sie adidasy. choc do adidasa zawsze mialem niechec... edit: kraso, jak lekkie? nie widzialem ich szczerze mowiac na zywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi