Alonzo Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 8 minut temu, Krzemo napisał(a): ale o derodzyna ? #kulturaorganizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 2 minuty temu, gimmie napisał(a): @Roger Twoje bidy od początku po LMA są nie legalne. Ta chyba faktycznie tak jest Bezsensowna sytuacja, zaoferowałem wolny cap space Perkowi i MLE Chandlerowi, Perk został przebity i nie mogę już skorzystać z cap space, no ale trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 4 minuty temu, gimmie napisał(a): @Roger Twoje bidy od początku po LMA są nie legalne. czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 A niektorzy cwanie wpisuja sobie oferty z numerami 1. 1. 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): czemu? Nie gramy w downgrade rules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 @Roger @gimmie jbc to punkt o 'kolejności ofert' został usunięty ze 2 FA temu bo połowa tego przestrzegała połowa nie, więc jak masz cap to możesz składać tak jak Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 8 minut temu, Krzemo napisał(a): @Principe Paul nie został przebity, nie możesz wycofać MLE uj to ja nie podbijam Josepha moge usunac posta z ofertą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): @Roger @gimmie jbc to punkt o 'kolejności ofert' został usunięty ze 2 FA temu bo połowa tego przestrzegała połowa nie, więc jak masz cap to możesz składać tak jak Roger Chyba sobie żartujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Teraz, gimmie napisał(a): Chyba sobie żartujesz. nie trąbiłem chyba nawet o tym i zobacz pierwszy post z zasadami 1 minutę temu, elwariato napisał(a): uj to ja nie podbijam Josepha moge usunac posta z ofertą? tak, możesz skasować tego posta skoro to była kontra do nielegalnego MLE Wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 chyba koniec Nie wiem czy oferta gimmie to przebicie @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): chyba koniec Nie wiem czy oferta gimmie to przebicie @julekstep nie, ostatnie przebicie to DAJ (76ers) myślałem że Kaminsky dostał jakieś LLE, ale wygląda na to że nie - więc ostatnia oferta Jazz rzutem na taśmę zamknęła etap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Ależ będę miał dziwny skład jak chłopaki podpiszą z liderem DeRozanem! Ciekawy eksperyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Nie licząc DeRozana zaskakująco pasywnie. Myślałem, że będzie ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Myślałam że po mogę Rogerowi nie stracić szansy a tymczasem o mało co sam się nie sfrajerowałem. Od lat jadę po wyżej salary stąd nie przyszło mi do głowy że mamy takie wytrychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 W tym roku 22:27 to ciągle bariera ;D Day1 Day2 Day3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Teraz, gimmie napisał(a): Myślałam że po mogę Rogerowi nie stracić szansy a tymczasem o mało co sam się nie sfrajerowałem. Od lat jadę po wyżej salary stąd nie przyszło mi do głowy że mamy takie wytrychy. no ten przepis z 'kolejnością' był na wpół-martwy, więc krzywdził te 30% prawilnych GMów zwracających na to uwagę a poza tym był trochę głupi (albo - jak zwykle xD - nie widzę jakiegoś elementu big picture) dobra zaczynam wklepywać - koło 23 zaprasszam na disco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): a poza tym był trochę głupi (albo - jak zwykle xD - nie widzę jakiegoś elementu big picture) Miał jakiś sens, gdy FA trwało tygodniami i przebicie wydłużało etap o kolejne godziny czy dni, a nie 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): a poza tym był trochę głupi (albo - jak zwykle xD - nie widzę jakiegoś elementu big picture) tak, troche glupi;) gra sama wie komu dac MLE + kontrakt z salary a komu nie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 szimka jest bardzo zyciowa, tu tez trza miec szczescie, taki rodzyn to tier reekiego, moze nawet i słabszy grajek, ale w przeciwienstwie do tegoż cieszy sie nieustajacym zaintetesowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 (edytowane) Swoja droga dziwi mnie az taka niechec do Hawesa, drewno z niesamowitym blokiem i postem i bardzo dobra zbiorka - pasowalaby pewnie do 9 z 10 ekip z tego FA, ktore beda graly outside, no 10 mln na 4 lata bez podwyzek to nie jest bardzo wysoki kontrakt na nasze warunki no i trejdowalny Edytowane 13 Listopada 2023 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi