LAF Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 @julekstep kiedy na disc ? Jak zwykle po fajeczce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): finalnie dostał 10 000 000, 4, 10 % więc imho pomiędzy tym co Ty pisałeś a tym co ja (chociaż patrząc na to że dostał 4 lata a nie 3 to imho bliżej mojej wycenki ) Ale ja nie pisałem o długości, tylko kwocie per year i przecież zaznaczyłem, że może być nawet trochę więcej niż 10mln. Tak więc, możesz się pokłonić w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Uznany ze usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): @julekstep kiedy na disc ? Jak zwykle po fajeczce ? no zaraz zacznę wklepywać a że tego trochę jest to można celować w 23:10 na disc 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Ale ja nie pisałem o długości, tylko kwocie per year i przecież zaznaczyłem, że może być nawet trochę więcej niż 10mln. Tak więc, możesz się pokłonić w tym przypadku MAGIC NIE KŁANIAJĄ SIĘ PRZED NIKIM nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): nie no to by było mocno nie fair - co innego jak byś w oryginalnym poście to napisał (coś w stylu 13,5 + te grosze co tam mam) Rozumiem Btw, @MarcusCamby już zaciera rączki na myśl o rankingu ogórów (Hawes na takiej umowie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Btw, @MarcusCamby już zaciera rączki na myśl o rankingu ogórów (Hawes na takiej umowie ) Bulls byli tutaj na musiku a Hawes to jednak aktualny DPOTY, który przez 4 lata (na koniec kontraktu będzie miał 33 lata) powinien utrzymać jakość i fituje tam idealnie ale tak - tutaj SlaKB trochę ich przycisnął, bo gdyby nie to to pewnie dałoby radę na 8-9 milionowym flat kontrakcie go mieć co byłoby zdecydowanie lepszą opcją O ILE ON W OGÓLE PODPISZE - nie zapominajmy że w 1szej/2giej turze gracze mają często najebane W dniu 8.11.2023 o 12:03, Szulim napisał(a): Boston Celtics 1. Aron Baynes LLE 2. Tyson Chandler MLE 3. Bogdan Bogdanovic min 4. Monta Ellis min 5. Eric Gordon min 6. DeMar Derozan min 7. PJ Tucker min 8. Trevor Ariza min 9. Lamarcus Aldridge min oferty 5+ nieważne (za mało kasy) Edytowane 9 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Bulls byli tutaj na musiku a Hawes to jednak aktualny DPOTY, który przez 4 lata (na koniec kontraktu będzie miał 33 lata) powinien utrzymać jakość i fituje tam idealnie ale tak - tutaj SlaKB trochę ich przycisnął, bo gdyby nie to to pewnie dałoby radę na 8-9 milionowym flat kontrakcie go mieć co byłoby zdecydowanie lepszą opcją szkuda troche ze nikt nie przycisnał Pistons, Big Al już leciwy ale za 7,5 raczej steal, z jego skilami to do konca kariery powinien byc spoko grajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, elwariato napisał(a): szkuda troche ze nikt nie przycisnał Pistons, Big Al już leciwy ale za 7,5 raczej steal, z jego skilami to do konca kariery powinien byc spoko grajek wierzysz że on podpisze w tej turze? (albo Twój DMC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): wierzysz że on podpisze w tej turze? (albo Twój DMC) w dmc bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 36 minut temu, SlaKB napisał(a): Pistons 1. Ricky Rubio - 12 000 000, 5 lat 2. Zach Lavine - 13 000 000, 5 lat 3. Zach Lavine - 13 500 000, 5 lat, 10% 4. Al Jefferson - 7 500 000, 5 lat 5. Andrew Wiggins - 7 500 000, 5 lat 6. Spencer Hawes - 6 500 000, 5 lat 7. Ricky Rubio - 14 000 000, 5 lat 8. Ricky Rubio - 15 000 000, 5 lat 9. Spencer Hawes - 10 000 000, 4 lata 10. Monta Ellis - 6 000 000, 4 lata 11. Spencer Dinwiddie - 6 000 000, 4 lata 12. Greg Monroe - 11 000 000, 5 lat 13. Chris Paul - 5 500 000, rok 14. Chris Paul - 5 500 000, 3 lata jak na moje oko to tutaj jest zaoferowane 51 baniek (gdzie Pistons mają 50,5), więc oferta dla Paula nie będzie wklepana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 jprd dopiero wyszedłem z roboty.. coś czuje ze to nie będzie najlepsze FA w moim wykonaniu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): jak na moje oko to tutaj jest zaoferowane 51 baniek (gdzie Pistons mają 50,5), więc oferta dla Paula nie będzie wklepana a to oznacza ze ostatnie przebicie bylo Monroe i oferta Mavs nie jest wazna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 34 minuty temu, julekstep napisał(a): masz 5 min na decyzję czy ten swój post z niepotrzebnym przebiciem usuwasz jak nie dasz znać to zostanie uznany! nie zapominaj że jeszcze w międzyczasie udawał z pełną powagą że ogarnia regulamin! Nie no, usuwam wiadomo Troche ponad 5 minut, ale zamkneli mi autostrade I jechalem jakimis pastwiskami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, Cichy napisał(a): a to oznacza ze ostatnie przebicie bylo Monroe i oferta Mavs nie jest wazna? tak -> to już by było mocno nie fair żeby unieważniać jakieś oferty przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): tak -> to już by było mocno nie fair żeby unieważniać jakieś oferty przez to Ale ostatnia oferta Mavs jest po czasie, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): tak -> to już by było mocno nie fair żeby unieważniać jakieś oferty przez to czyli tak, oferta nie jest wazna czy mocno nie fair przez to byloby uniewaznic ta oferte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Ale ostatnia oferta Mavs jest po czasie, tak? nie -> tak jak pisałem to by było nie fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 A taki Capela tylko 7 mln dostał. Ale wątpię, by podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Cichy napisał(a): czyli tak, oferta nie jest wazna czy mocno nie fair przez to byloby uniewaznic ta oferte? Oferta Mavs jest po czasie. Nie może być ważna. Teraz, julekstep napisał(a): nie -> tak jak pisałem to by było nie fair Ale jak nie fair, jak jest po czasie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Cichy napisał(a): czyli tak, oferta nie jest wazna czy mocno nie fair przez to byloby uniewaznic ta oferte? drugie Teraz, Pablo81 napisał(a): Ale jak nie fair, jak jest po czasie?! ponieważ składający ofertę pewnie dopiero teraz dowiedział się że oferta SlaKBa była nieważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi