kuba2419 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): imho najlepsza opcja teraz to dobić procenty do 10 i liczyć że Nurkicowi za zimno w Kanadzie (albo że Sylwek w strachu podbije do birdowych 12,5) Ja tam liczę że Pat i Al mają dość tankowania i pójdą za głosem winning rating Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): imho najlepsza opcja teraz to dobić procenty do 10 i liczyć że Nurkicowi za zimno w Kanadzie (albo że Sylwek w strachu podbije do birdowych 12,5) czytasz co pisałem do Principie? jeśli ta oferta dla Hassana jest podyktowana jego nieważna ofertą to możesz ją zmienić (byle szybko żeby nie robić więcej zamieszania) Jest to prawina oferta taka jaką miał być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, SzuLcU napisał(a): Jest to prawina oferta taka jaką miał być szanuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 @Cichy te oferty to Ci @Koelner wysłał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 na PM ustalalem z nim strategie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 8 minut temu, julekstep napisał(a): imho najlepsza opcja teraz to dobić procenty do 10 i liczyć że Nurkicowi za zimno w Kanadzie (albo że Sylwek w strachu podbije do birdowych 12,5) Różnie to z simką bywa, więc wolę mimo wszystko podbić do maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 9 minut temu, julekstep napisał(a): imho najlepsza opcja teraz to dobić procenty do 10 i liczyć że Nurkicowi za zimno w Kanadzie (albo że Sylwek w strachu podbije do birdowych 12,5) Wszystkie oferty które zostały przebite, mogą zostać wycofane. W zasadzie to oferta została przebita, bo maksymalna wartość kontraktu jest wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 NO i jednak Krzemo walczy:D Teraz, Principe napisał(a): W zasadzie to oferta została przebita, bo maksymalna wartość kontraktu jest wyższa Nigdy w naszej grze nie liczyla sie calkowita wartosc tylko pierwszy rok;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Principe napisał(a): Wszystkie oferty które zostały przebite, mogą zostać wycofane. W zasadzie to oferta została przebita, bo maksymalna wartość kontraktu jest wyższa ale jest tam gdzieś W REGULAMINIE info że przebicie tylko kwotą za pierwszy rok jest czy jakoś tak Teraz, Cichy napisał(a): NO i jednak Krzemo walczy:D Krzemo walczy o Rubio Pablo walczy o Gordona a taki oszukany był ranking, heheszkowy i w ogóle xD 1 minutę temu, Sylvinho. napisał(a): Różnie to z simką bywa, więc wolę mimo wszystko podbić do maxa z perspektywy Wielkich Magic jest to win - win jak wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 No dobra dobra niech Wam będzie mądrale Ale rozumiem, że jak Sylwek już maksa maksów dał to mogę wycofać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, Principe napisał(a): Wizards Jusuf Nurkic, 13 500 000, 5 lat, 10% Clint Capela 10 000 000, 5 lat, 0% to jest znowu nielegalne;) (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 a czemuż to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, Cichy napisał(a): to jest znowu nielegalne;) (chyba) no jest.... @Ice23 nie musisz przebijać Capeli 2 minuty temu, Principe napisał(a): No dobra dobra niech Wam będzie mądrale Ale rozumiem, że jak Sylwek już maksa maksów dał to mogę wycofać? Teraz, Principe napisał(a): a czemuż to? zawsze było tak że przebicie dotyczyło kwoty w pierwszym roku (lata i % nie miały znaczenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Principe napisał(a): a czemuż to? przy licytacji leczymy tylko mln z 1 roku, reszta jest nieistotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Czyli Capela na promocji:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 No to jest bez sensu trochę, bo ja już w żaden sposób Nurka przebić nie mogę, a oferty też nie mogę wycofać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, Principe napisał(a): No to jest bez sensu trochę, bo ja już w żaden sposób Nurka przebić nie mogę, a oferty też nie mogę wycofać xd Ma sens bo inaczej mozna byloby podbijac na maxa dla draki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, SzuLcU napisał(a): Hassan 2% to oferty Sorry że tak ale wracam z oracy ale chyba nie prowadzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, RDG2 napisał(a): 76ers 1. Hassan Whiteside - 15 000 000 - 4 lata - wycofany 2. Kendrick perkins - 5 000 000 - 3 lata 3. Hassan Whiteside - 15 120 000 - 5 lat - 5% Cytuj przy tych kwotach minimalne przebicie to 200 000, więc popraw na 15 200 000, bo póki co jest nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Poważnie liga odpuściła Rubio? To liga zabetonowana na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi