josephnba Opublikowano 9 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2025 (edytowane) W dniu 1.06.2025 o 13:31, Życie_to_mem napisał(a): Ten avatar młodego loraka xDDDDD https://web.archive.org/web/20020730102247/http://forum.e-basket.pl/viewtopic.php?TopicID=7624 Kurde travcka, przemo to były dobre chłopaki travcka narodził się jeszcze na xcomie, potem na rok uciekł do eb jak domena xcomu padła, ale potem eb padło i wrócił tutaj zaczynam podejrzewać że on maczał w tych zamknięciach swoje paluchy Edytowane 9 Czerwca 2025 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2025 Ja jeszcze pamiętam "wojenke" e basket kontra e nba Nawet pamiętam że niezbyt mi się widziało jak e basket padł przyjść tutaj... haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 @Borys nie działa rejestracja nowych userow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 24 minuty temu, ignazz napisał(a): @Borys nie działa rejestracja nowych userow Multikonta sie zachciało?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 Nie. @mac zgłosił problem A my się dziwimy że nie ma nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 W dniu 10.06.2025 o 03:00, Kubbas napisał(a): Ja jeszcze pamiętam "wojenke" e basket kontra e nba Nawet pamiętam że niezbyt mi się widziało jak e basket padł przyjść tutaj... haha byliście w c*** spięci, wrzuciliśmy trochę luzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 3 godziny temu, Koelner napisał(a): byliście w c*** spięci, wrzuciliśmy trochę luzu Pamiętam to jak dziś. Przyjemny zapach curry i kardamonu w te zaściankowe e-nbaowskie klimaty, gdzie cukier był tylko dla gości w niedzielę, a sól do gotowanych kartofli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 haha kurła kiedys to bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 W dniu 26.09.2025 o 19:25, fluber napisał(a): Multikonta sie zachciało?:) Jak już tu jesteś to zapytaj, jak usunąć konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 1 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2025 Powinno już działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 20 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 Fajne to były czasy. Pozdrawiam ówczesną ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 9 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 No to ja też pozdrówka. Jak to mówią - zza grobu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 10 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 15 godzin temu, Maxec napisał(a): No to ja też pozdrówka. Jak to mówią - zza grobu Mentor wesołej gromadki Jazzmanów, których swego czasu było całkiem sporo @Greg00 @karl @gimmie i za pewne o kimś zapomniałem. Pozdrawiam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 10 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 33 minuty temu, antek napisał(a): Mentor wesołej gromadki Jazzmanów, których swego czasu było całkiem sporo @Greg00 @karl @gimmie i za pewne o kimś zapomniałem. Pozdrawiam również Jeszcze żyjemy. Pozdrawiam @antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 W dniu 10.11.2025 o 16:52, gimmie napisał(a): Jeszcze żyjemy. Pozdrawiam @antek I długo. I dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Jeszcze @LuKaSeK aka @jazzmen był w tym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi