travcka_ Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 jak mogę prosić o podwieszkę na 2-3 dni, pytam z czystej ciekawości: czy są aktywni na forum jeszcze ludzie z początku XXI wieku (wiem, brzmi to strasznie), lata 2002-2008? Szak, Monty, gimmie, Fartman, loqsh1, joseph itd...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 @josephnba wołają Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 (edytowane) 26 minut temu, travcka_ napisał(a): jak mogę prosić o podwieszkę na 2-3 dni, pytam z czystej ciekawości: czy są aktywni na forum jeszcze ludzie z początku XXI wieku (wiem, brzmi to strasznie), lata 2002-2008? Szak, Monty, gimmie, Fartman, loqsh1, joseph itd...? Obecny Szak czasami coś napisze Tak samo Van Reszta nie żyje Edytowane 24 Października 2023 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Jestem zarejestrowany w 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 19 minut temu, josephnba napisał(a): Obecny Szak czasami coś napisze Tak samo Van Reszta nie żyje @gimmie jak najbardziej zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka_ Opublikowano 24 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 27 minut temu, josephnba napisał(a): Obecny Szak czasami coś napisze Tak samo Van Reszta nie żyje to zabrzmiało ciut przerażająco tak z sentymentu przeglądałem archiwum zlotów, forum awards etc. i ciekawie byłoby przeciąć się w jakiejkolwiek formie po prawie 20 latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 40 minut temu, P_M napisał(a): Jestem zarejestrowany w 2006 A ja w 2001 22 minuty temu, julekstep napisał(a): @gimmie jak najbardziej zyje Gdzie? Bo ostatnio żył w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Gdzie? Bo ostatnio żył w Krakowie W Salt Lake City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): W Salt Lake City Z @gimmie i @Monty widziałem się chyba najczęściej Dobre to były czasy Ja miałem trochę włosów, gimmie też miał trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 19 minut temu, josephnba napisał(a): ja w 2001 Nie miałem wtedy internetu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 4 minuty temu, P_M napisał(a): Nie miałem wtedy internetu xD Ja pisałem relacje z meczów w domu na kompie a potem w kafejce publikowałem na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 5 minut temu, P_M napisał(a): Nie miałem wtedy internetu xD Wtedy to był e-basket chyba jeszcze Tam była prawdziwa stara gwardia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Teraz, blackmagic napisał(a): Wtedy to był e-basket chyba jeszcze E-nba to był xcom E-basketowcy to spadochroniarze jak im forum zamknęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 5 minut temu, josephnba napisał(a): E-nba to był xcom E-basketowcy to spadochroniarze jak im forum zamknęli Imho wiele osób z e-basket podniosło poziom tego forum wiec to połączenie wyszło wszystkim na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 40 minut temu, blackmagic napisał(a): Imho wiele osób z e-basket podniosło poziom tego forum wiec to połączenie wyszło wszystkim na dobre Temu nie przeczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 (edytowane) 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Szak czasami coś napisze Tak samo Van Reszta nie żyje Może nie jestem jakoś szczególnie aktywny, ale żyję. 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): Gdzie? Bo ostatnio żył w Krakowie Wciąż w Krakowie Edytowane 24 Października 2023 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): Z @gimmie i @Monty widziałem się chyba najczęściej Dobre to były czasy Ja miałem trochę włosów, gimmie też miał trochę gim to ma pewnie dalej zdrową czuprynę a ty zawsze byles łysy to pisalem ja rocznik 2007... e nba oczywiscie 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): E-nba to był xcom E-basketowcy to spadochroniarze jak im forum zamknęli xcom, musk by chcial teraz zajumać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 1 minutę temu, elwariato napisał(a): gim to ma pewnie dalej zdrową czuprynę a ty zawsze byles łysy to pisalem ja rocznik 2007... e nba oczywiscie Ja już od dawna prawie łysy ale z brodą;) Dzięki @julekstep że mnie przywróciłeś z martwych @travcka_ ja na forum żyje w simbaskecie. Z bieżących znanych mi osobiście forumowiczów mam kontakt częstszy chyba jedynie z @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 1 godzinę temu, gimmie napisał(a): Ja już od dawna prawie łysy ale z brodą;) Dzięki @julekstep że mnie przywróciłeś z martwych @travcka_ ja na forum żyje w simbaskecie. Z bieżących znanych mi osobiście forumowiczów mam kontakt częstszy chyba jedynie z @elwariato Bo mnie rzuciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): Bo mnie rzuciłeś Jazz vs Bulla @josephnba dzieci z tego nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi