ignazz Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Wrzucił ale oddał. Co gorsze rozkręcił przez bierność w obronie Pascala. W sumie wprowadził zamieszanie u swoich w rotacji. Moim zdaniem więcej złego niż dobrego na dzień dobry. Oby się mocniej nie rozwalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 (edytowane) 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Wrzucił ale oddał. Co gorsze rozkręcił przez bierność w obronie Pascala. W sumie wprowadził zamieszanie u swoich w rotacji. Moim zdaniem więcej złego niż dobrego na dzień dobry. Oby się mocniej nie rozwalił. Siakam jak narazie 5/5 fg wiec nie jest źle. Dla takiego meczu go sprowadzili. Niech walnie 45 dzisiaj i dziękuje. Edytowane 19 Maja 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Siakam jak narazie 5/5 fg wiec nie jest źle. Dla takiego meczu go sprowadzili. Niech walnie 45 dzisiaj i dziękuje. G7 Siakam vs DiVincenzo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Ale ten Turner jest słaby.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Wielki mcconnell! Zawsze jak wchodzi jest run. 76% z gry. Kiepska ta defensywa thibsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Ile kroków robi Haliburton przy tych trójkach? Dziwnie to wygląda. Fajna historia z tą Indianą jak wejdzie do finału konferencji. Zawsze lubiłem Turnera i Siakama. Knicks tacy nie za mocni się wydają. 12 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Wielki mcconnell! Zawsze jak wchodzi jest run. 76% z gry. Kiepska ta defensywa thibsa. Mcconnell dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Knicks wyglądają jak stare 'dobre' Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 dojechani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 (edytowane) Brunson wyglada dziś na powolnego i zmęczonego. Pacers aż tak zajebiscie nie bronią a nie może zrobić nic. Edytowane 19 Maja 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Pacers 22/27 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Hali lekko irytuje napinkami ala młody dresiarz pod klatką, ale w sumie dobrze, że to Indiana zagra w finale niż osłabieni Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Jeszcze dużo czasu jest jak przegrywać w ten sposób to na 8 min przed końcem drugiej kwarty w ch.. czasu jeszcze to może być pułapka dla Indiany. Jak pójdzie ran to NY to wyciagnie tylko nie ma kto pociągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Co się publika nakręciła przy 34:54 xd ja pi****le, mam uczucie ze bedzie zacięty mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Nie takie różnicę były odrabiane w tych PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Co się publika nakręciła przy 34:54 xd ja pi****le, mam uczucie ze bedzie zacięty mecz Publika w NY jak na taki big market to zajebista. Zjadają dupą od dawna atmosfere w LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Nembhard 3 straty z rzędu lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Dawno nie oglądałem Knicks więc nie wiedziałem że Burks to ich pierwsza opcja w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Bez Hartenstaina bedzie NY ciezko. Juz nawet na zbiorce sa gorsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Spike Lee się pojawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 11 minut temu, Kucharius1 napisał(a): Dawno nie oglądałem Knicks więc nie wiedziałem że Burks to ich pierwsza opcja w ataku. no tak to troche wyglada Brunson jak gral zajebiscie w hooj cale PO, tak dzis na game 7 nie dojechał poki co, jest 2/9 za 2 A Haliburton jak znikał jako lider, tak dzis zajebiscie do spolki z Siakamem sie stawiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi