memento1984 Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Czyli co, Gobert nadal hamulcowy? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 W dniu 7.05.2024 o 03:17, człowiek...morza napisał(a): nie wiem kiedy ostatni raz widzialem tak dobra defensywe jak soty w 1 polowie Rozwiń Z KATem na boisku??? BeGMowe experty piszą, że to przecież niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Co tu się odpierdala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 To już lekkie żarty ANT odpycha ręką Jokicia i faul niby na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 W dniu 7.05.2024 o 03:46, Kucharius1 napisał(a): To już lekkie żarty ANT odpycha ręką Jokicia i faul niby na nim. Rozwiń Mówisz że już doataje gwizdki superstara? Hmm szybko poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Kedy KAT przestał być pizdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 W dniu 7.05.2024 o 04:17, Koelner napisał(a): Kedy KAT przestał być pizdą? Rozwiń W BeGM cały czas jest. Tam samodzielne myślenie jest szczelnie zabetonowane razem z podstawami matematyki i logiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 W dniu 7.05.2024 o 04:23, Alonzo napisał(a): W BeGM cały czas jest. Tam samodzielne myślenie jest szczelnie zabetonowane razem z podstawami matematyki i logiki Rozwiń ja tam nie śledzę co się dzieje w tej pedalskiej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 W dniu 7.05.2024 o 04:23, Alonzo napisał(a): W BeGM cały czas jest. Tam samodzielne myślenie jest szczelnie zabetonowane razem z podstawami matematyki i logiki Rozwiń Ja pi****le, daj se siana xD koles przez 10 Lat nie wyszedł poza dwa zwycięstwa w Playoffs, masz teraz swoje piec minut to sie ciesz a nie męczysz bule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 W dniu 7.05.2024 o 05:05, RonnieArtestics napisał(a): Ja pi****le, daj se siana xD koles przez 10 Lat nie wyszedł poza dwa zwycięstwa w Playoffs, masz teraz swoje piec minut to sie ciesz a nie męczysz bule Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Wygrywamy 23:21 a mnie bola oczy od tej naszej ofensywy. Rzyg Celtics sie wogole nie pierdola z naszymi krasnalami tylko graja na petarde, przodem do kosza To wyglada jakby klasa 7c grala z 8a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Nie mam pojecia jak mozna grac tak archaicznie i nieskutecznie i byc tylko -10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) W dniu 8.05.2024 o 00:09, memento1984 napisał(a): Nie mam pojecia jak mozna grac tak archaicznie i nieskutecznie i byc tylko -10 Rozwiń Bo Celtics zapomnieli, że trójki trzeba trafiać. Dodatkowo dziura pod koszem i Tatum gra beznadziejnie. Edytowane 8 Maja 2024 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Shaq jak zwykle mam wrażenie, że ma ból dupy o nagrody dla Joka i fakt, że ten go wyprzedzi all time. Też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Brunson sie zepsul? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 ale napierdalanka brunson gra ale anuoby nie wychodza minuty tibsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 OG świetny gracz ale brak mu skilla zdrowia. Mało mleka pił i brak wapnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Ci Knicks to chyba topowy all time zbierajacy zespol w po w ataku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Brunson nie bierze jeńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 lol denver dopiero w sobote gra? ile to jest dni odpoczynku?xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi