RonnieArtestics Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 (edytowane) Fb#2 zagracie w osmiu czy co? ;] kto komiszem? Ktos z trojki Krzemo piotreksuper I bulek? dogadacie sie? 1. @Krzemo 2. Syn @rafalsupergan 3. @bulek 4. @bulls2006 5. @piotreksuper 6. @Raku85 7. @El-Maniaque 8. @kfl Edytowane 6 Października 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Ja tam mogę grac, ale trudno by w tak kadłubowej obsadzie była ona jakoś ważna dla mnie. Komishem kto inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Moze ktos jeszcze sie Znajdzie w tym tygodniu, ruszcie organizacje i się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Ilu by nie było gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 spróbuje to jakoś ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Gracie? Zostal przeciez ostatni weekend na draft! Wtajemniczylem syna na marne?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 wieczorem utworzę ligę, w weekend nie miałem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Cześć, co prawda od 12 lat nie grałem w FB, ale jak Wam brakuje ludzi do gry to chętnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 (edytowane) Wysłałem zaproszenia: @Matrix @Patryk Supergan @bulek @El-Maniaque @bulls2006 @piotreksuper @Raku85 @kfl Termin draftu póki co ustawiłem na: Sun, Oct 22, 9:30 pm (CEST) Jest nas 9, jeśli ktoś chce dołączyć to mamy 1 miejsce Edytowane 18 Października 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 To jeszcze 1 nam brakuje żeby był komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 mamy na ten moment zarejestrowane 7 drużyn brakuje @bulek i @Raku85 szukamy jeszcze 1 chętnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Ja jestem w lidze tylko ze z innego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 To ciekawe, moze jest Was 8smiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 21 minut temu, rafalsupergan napisał(a): To ciekawe, moze jest Was 8smiu? A Może brakuje kogos innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 (edytowane) to chyba nie mamy @Raku85 @bulls2006 Edytowane 20 Października 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Witam, jak jest jeszcze gdzieś miejsce to chętnie dołączę wiem, że trochę późno ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Czekali na Ciebie:) Bylo ich 9ciu. Jutro wieczorem 21:30 draft! Krzemo pewnie wysle Ci zaproszenie do ligii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 21 godzin temu, Krzemo napisał(a): to chyba nie mamy @Raku85 @bulls2006 Jak tam, Dalej sie nie odnaleźli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Dołączyłem, będzie zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Mój kuzyn jeszcze dołączy, zaraz wyślę mu link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi