RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Gratki dla podium. Fatalny sezon z mojej strony, Chyba mi się nie chce wracac do drugiej ligi, format i tak jest nudnawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Dzięki Panowie za sezon. Gratulacje dla TOP3. Mi rzutem na taśmę udało się skończyć na 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Dzieki za ciekawy sezon. Jechalem z dolu i dojechalem na podium. Na Mara zabraklo mi tygodnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Dzięki man! Mega fajny sezon wyszedł. Pierwszy pick jednak robi magię! Trochę się wystraszyłem nabitych meczów w połowie sezonu, ale uspokoiłem rotacje i moi zagrali koncertowo drugą część sezonu. Była chwila na drugim miejscu, ale parę fajnych ruchów na fa wyrównało braki. Gratulacje dla pozostałych medalistów. Widzimy się w kolejnym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Gratulacje dla zwycięzcy i podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi