LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 The wire w hd skad sciagnac? Najlepiej wszystkie sezony, czas sobie odswiezyc https://rarbg.com/torrent/hrwdkaf https://rarbg.com/torrent/njo69lv https://rarbg.com/torrent/ly1xtgu https://rarbg.com/torrent/sf3x49b https://rarbg.com/torrent/478fbcw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Pojednanie Loiusa i Mike w Suits... Dawno nie widziałem czegoś aż tak słabego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Pojednanie Loiusa i Mike w Suits... Dawno nie widziałem czegoś aż tak słabego. Przecież Arrow oglądasz? Mi się podobało, choć to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Pojednanie Loiusa i Mike w Suits... Dawno nie widziałem czegoś aż tak słabego. panie, nie musiałeś spojlować ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 panie, nie musiałeś spojlować ;/ Sorry. Z drugiej strony dziwi mnie, że coś takiego można spojlerować, dla mnie to było oczywiste. Chyba, że chodzi Ci o to, że zrobili to w tragiczny sposób :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 może i oczywiste, ale wolałem się o tym dowiedzieć podczas oglądania. btw - straszny zjazd zaliczył ten serial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ostatni odcinek arrowa - zajebisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okar19 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Chcialbym sobie wymazać z pamieci prison break'a i obejrzec po raz 3. Najlepszy serial jaki widzialem. Wciaga od pierwszego odcinka. Probowalem obejrzec the walking dead czy breaking bad ale ni uja nie wciaga. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Okar19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 jeśli by zakończyli na 1 sezonie to przymykając oko na smętną doktórkę można by się zgodzić że serial by był jednym z lepszych. licząc całość to jeden z gorszych jakie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja bym nie chcial wymazac z pamieci PB wolabym zeby ktos mi oddal ten czas ktorycposwiecilem na obejrzenie calosci. Tak mozecie sie smiac ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okar19 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Jeden lubi maliny drugi truskawki. Wszystkie sezony był zajebiste ale 1 najlepszy. 10/10 za całość. Chciałbym wymazać sobie z pamięci żeby móc znów obejrzeć nie wiedząc co będzie za chwilę. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Okar19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Czy ktoś oglądał Ripper Street i może dać opinię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Okar przesiąknąłeś tym amerykanizmem, od 2 sezonu PB jedyne na co zasłużył to Złote Maliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okar19 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Okar przesiąknąłeś tym amerykanizmem, od 2 sezonu PB jedyne na co zasłużył to Złote Maliny. Aha, czyli twoja opinia jest jakimś wyznacznikiem co dobre a co nie? Nie można się z nią nie zgodzić....? Prison Break był moim ulubionym serialem odkąd puścili go po raz pierwszy w Polsce i zanim "przesiąknąłem" amerykanizmem. Edytowane 20 Lutego 2015 przez Okar19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 pierwszy sezon to rozpierdol, potem jest już słabiej, a na końcu w ogóle słabo, ale złote maliny to chyba przesadziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Dwóch i pół się skończyło :/ Ostatni odcinek z hukiem, ale brakuje mi jakiegoś swoistego epilogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Nom może i przesadziłem, ale PB jako serial kilkusezonowy jest przykładem braku pomysłów twórców na rozwój dalszego wątku oraz na to jak odgrzać stary kotlet w myśl zasady "i tak się sprzeda". Drugi sezon jeszcze coś tam ze sobą prezentował, ale czym dalej w las to już było tylko gorzej. Bezczelny skok na kasę, a szkoda bo pierwszy sezon był można powiedzieć bardzo przyzwoity. Przykład Dextera jest tu chyba na miejscu. Zapomniałem tylko, że czasami ludzkie opinie są bardzo skrajne i Okar ma prawo do własnego zdania, a sam chyba zbyt dosadnie wyraziłem własne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Rappar swoje, najgorszy najpopularniejszy sitcom wreszcie się skończył, a ten w żałobie. Okar, ta sama uwaga co do Rappara. Pisz sobie że to ulubiony, tak jak w ostatnim poście, ale nigdy nie pisz o PB że to najlepszy serial, wprowadzasz ludzi w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Pierwszy sezon Prisona 10/10. Drugi 7/10. Trzeci 3,5/10 Czwarty -300/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Pierwszy sezon Prisona 10/10. Drugi 7/10. Trzeci 3,5/10 Czwarty -300/10 w takim razie miałem szczęście, że oglądałem tylko pierwsze dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi